Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
kicsipapucs
üzenetére
Picit rákerestem, bár fogalmam azért van, ha nem is sok.
NVInspectorban lehet butítani a grafikát, de sok értelme ugyan nincs, mivel valid sosem lesz. Remélhetőleg, mivel így azért nem fair a dolog. Brahiból biztosan jó, hogy mégis mi az amit ki lehet hozni, bár nálam elsődleges, hogy az érvényes is legyen.Battlefield 1942-őt reszelgetem hosszú évek óta, ott a LOD az objektumok részletessége távolság arányosan. Ne legyen um. Pop Up jelenség, ezt a mai hardverekre rá lehet engedni bőven jóval messzebbről. Anno biztos ezzel oldották meg az akkori hardverekre, hogy ne legyen annyira gépigényes.
Visszatérve a LOD-ra, nem nyerő nekem így, validálni sztem szükséges, ha már összehasonlítjuk.
Persze a brahi, fun, az más, de az az is marad.
Windows Tweak-ek, oc a gpu/cpu/ram-okon, az a művészkedés nekem ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest