Új hozzászólás Aktív témák

• MMSZoli

tag

válasz #43676928 #4057 üzenetére

Jesszus, mi ez? Gondolom nem V4 vagy V5, mert azokból nem lehetett SLI-t csinálni.
    A V2 az nem volt ekkora, emlékeim szerint.
    Marad a 4 darab V1 SLI-ben... Egyszer mintha hallottam volna valami professzionális 3D grafikához való Voodoot-t, ez lenne az? Tényleg elég brutális...

Egyébként a "kobrafejes" V3 3500TV-met a mai napig sajnálom, hogy eladtam, de már nem venném meg megint, vannak jobb TV kártyák. Az tette be az ajtót, mikor >2 éves játékot sem tudott rendesen megjeleníteni DX8 (?) hiánya miatt, az Omega driverek meg sehogy sem akartak müködni... Állítólag ma már DX9 is megy valahogy...

El sem tudom képzelni, hogy a VSA architktúra mire lenne képes a mai gyártástechnológia mellett (ugye akkoriban 0.25 mikronos volt, az 250nm, most a 40nm a Radeonok és Nvidiák gyártái technológiája, ami 36x kisebb chip-et eredményezne, tehát 1 db ugyanakkor sziliciumra 36 db VSA-t tudnának rátenni). még emlékszem arra is, hogy amikor felmerült, hogy extra tápcsatlakozó kell a vidókarira (V5), minden újság tesztelője szívinfarktust kapott.
    Ma már szinte elvárás minden középkategórás kártyától ugyanez, esteleg kettő, ha felsőkategóriás kártáyról beszélünk... (na meg a 800W-os táp is). hová tartunk... (?)

Új hozzászólás Aktív témák