- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
shankeesham
üzenetére
Hi!
Vegre gepkozelben
Koszonom az erdeklodeseket!
Eladtam sajna. az usa-ban marad Orultem volna, ha vki megveszi, mert akkor Magyarorszagon is lett volna egy ilyen kuriozum, delyan ajanlatot kaptam, amit nem tudtam visszautasitani
Akik pedig hitetlenekednek, azok tegyek ezt csendben, magukban, es ne irogassanak a topikomba!!!
Nó komment.
De nem értem ezeket az embereket. Mégis miért jó nekik kamu hirdetéseket feladni?
De már a hirdetés szövegében elszólta magát a drága, minimum 300 ezer magyar forintot érő kocsit beszámolt volna a maximum 300 ezer magyar forintot érő( és akkor már több internácionál 3dfx fanatikus kockagyűjtő tépi egymás torkát) csodamasinájába.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Építő/felújító topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest