Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért minden megoldható...

Mondjuk igyekszem rövid lenni, mert melóhelyről írok, s nem szeretném, ha a főnök szétrúgná a seggem...
Na, srácok, látom mindenki tolja az ipart, helyes!
Én sem tétlenkedtem ám az emberemmel, már csak egy zokni és egy lábbeli (46-os Martens
) hiányzik róla, meg animálni kell.
Remélem majd elnyeri a tetszésetek...
Az arcszőrzetével még fogok szívni, de úgy döntöttem, először rajzfilmszerűre csinálom a palit, aztán majd tökölök vele tovább.
(Bár belenéztem az Audis videóba, s lehet, hogy egyből az lesz a következő projekt, nagyon büntet! Meg úgyis mindenki autót csinál, szóval tudtok segíteni a témában.
)
Az a baj, hogy melózom, s rohadt fárasztó, tíz órákat tolok naponta, ma is 8 óta itt figyelek, a lakásban meg nincs net, ráadásul - a tervezettel ellentétben - most hétvégén is Pesten maradok.
Így este már totál kész vagyok, s nincs erőm a max-hoz, múltkor már kis híján lefordultam a székről. Meg bartizgatunk is...
Ráadásul megjött a szomszédom, egész jó csaj...
Ámbátor operarajongó, ami OK, mert tudom, ám, hogfy van élet a metálon túl is, de: Szigorúan éjfél után, szigorúan nyitott ablak mellett bömbölteti a cuccot, s énekli a szöveget!
(Elég hamisan...
)
Na pá, legyetek továbbra is MAXimalisták
, meg persze a Mayasokról se feledkezzünk med... 
Mentem aludni, majd igyekszem be-benézni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Újszerű Lenovo Thinkbook 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB DDR5 RAM 512GB NVME SS Lenovo Gar: 2029.05ig
- Teljesen új Samsung A55 DS 5G 8/128GB Awesome Iceblue (jegeskék) eladó
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Elég hamisan...
)