Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy mi van vele? Még semmi. Ez most volt pár hete. Fölment és beszélgetett pár profival és rögtön adtak neki néhány ''házifeladatot''. Ha ezeket elküldi, akkor döntenek, de már az is előny, hogy felfigyeltek rá.
Szerintem egyszerűbb egy kész ceruzarajzot kidolgozni a gépen, mint kitalálni. Csak azért mondtam a hátterezést.
szerintem ha vannak jó rajzaid, állj rá és ha csináltál valamit a gépen is, akkor reklámozd magad. Még az is jó, ha ''csak'' ''bedolgozol'' valamelyik cégnek rajzolással.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest