Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Gurulunk, WAZE?!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karesz50
csendes tag
válasz
pakriksz
üzenetére
Akár én is lehettem volna az a droid, ahogy te fogalmazol, aki azt az animációt készítette, ezért válaszolok most neked helyette is. "...átadott nekem...dummy-n vannak a keyframek... a játék nem tud dummy-t kezelni..."
Ez a történet erősen sántít. Ha az elején közlöd, hogy milyen programba szeretnéd az animot, akkor az úgy lesz elkészítve, és megspóroltál volna magadnak is, és a kollégának is pár óra fölösleges melót és idegeskedést. Ehelyett te tipikusan az a tahó vagy, aki nulla szakmai tudással le droidozod azokat az embereket, akik megcsinálják helyetted azokat a munkafázisokat, amikhez te tök hülye vagy. Hidd el nekem, ha primitíven vázolod fel az igényeidet, és utána még primitívebben fikázod a végeredményt, nem lesz hosszú pályafutásod ebben a szakmában. Ha kicsit más stílusban fogalmaztál volna, szívesen segítenék, de így csak hálát adok a jó sorsnak, hogy nem veled dolgozom. Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- További aktív témák...
- Dayton Audio ND91-8 3,5"-os szélessávú hangszórók
- PS4 FAT 12.02 GoldHen
- Szép HP 15,6"FullHD,11.generációs Intel GOLD 7705(4X3,5Ghz)UHD VGA,8-16GB RAM,512GB SSD,Jó akku
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- darkFlash CF8 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest