- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
pikszel
üzenetére
Köszönöm szépen pont egy ilyet szerettem volna!
...és még a render idő is gyors! Tény, hogy tükröződés meg hasonlók nincsenek, de látszik, hogy ott van valami!!! 
Köszönöm még egyszer!!!Ezt a részt használtam!
"Üveg. Mitől lesz üvegszerű? Tükröz, töri a fényt (a vastagság függvényében) és törik. Ez utóbbi most elhanyagolható. Raytrace material kell hozzá ha valós üvegtextúrát szeretnél. A tükröződés (reflection) csatornára mehet egy falloff map, a típusa legyen fresnel. A fénytörés (refraction) tiszta fehér."Gondolom kamuüvegnél is a fent idézett részt be kell állítani és még az mellé, amit innentől írsz:
"...Viszont csinálhatsz kamu üveget..."!
Én csak külön az alsókat próbáltam egy nagy képnél, de az nagyon csúnya lett és nem átlátszó nekem!
/Ezt az extended parameters-t nem találtam, de sejtem hol lehet már csak, miután az első tipp működött, már nem találtam fontosnak, de megnézem azt is majd!!!!/Köszönöm még egyszer a segítséget!!!
))
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...és még a render idő is gyors! Tény, hogy tükröződés meg hasonlók nincsenek, de látszik, hogy ott van valami!!!