- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabog4
üzenetére
Akkor ömlesztve, ahogy eszembe jut:
Persze, arra értettem ezesetben a lowpoly-t,hogy meshsmooth nélkül.
Poly szinten kijelölve az objektet a delete-vel törli a polyjait ÉS a vertexeit is, viszont pl. edge módban remove-ot nyomva avertexek csak úgy ottmaradnak, viszont ctrl-backspace-el lehet törölni egyben a kijelölt éleket és egyben vertexeket is.
Max biblia? Annó főiskolán én is vettem, akkor még max 5 volt a legújabb. Kb. 1 hétig használtam, aztán inkább online tutorialokból, meg magamtól tanultam. Szerintem szart sem érnek. Az, meg hogy egyszerűbbel kezd, nem azért mondják, mert hülyeség... ez a legtöbb ember baja is,hogy nem tartja kezdőnek, mert nagyjából tudja, mit-hogy-hol keressen, de az igazság mégis az,hogy akkor is kezdő, hisz hiába tudje, ha használatukkal nem tudja lemodellezni/kivitelezni amit lát/akar. Ez a probléma az többszázezres tanfolyamokkal is, megmutatják, mi-hol-merra, aztán mekapja a delikvens a papírt, aztán ha odatesznek elég egy mittudomén repülőgépmotort, 500 refképpel, akkor sem tudja lemodellezni, pedig ott van előtte. No, para, nem lecseszés, magánvélemény, aztán akinek nem inge....
Akadás: az sem mindegy, miben használod a maxot, openGL/d3d... ezt meg tudod nézni a customize-preferences-viewports fülön alul a drivernél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Arc Raiders
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs