- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
1.:
A:Oké ez egy örök rejtély marad, másrészt meguntam és csináltam új elemeket kicsit tovább 'szopóztam' vele, de legalább jobb lett, mint az elődje, valamint még látszik is render után.

B:
Megfogom nézni mai nap nem érek rá vele szórakozni. :/2.
Na itt jönnek az újabb kérdések!
Totál kezdő vagyok ez az autó az első modellem ja és nem, nem kell írni, hogy kezdjem könnyebbel, mert nem az a bajom, hogy nem tudom inkább a nem ismerem a jobb kifejezés. A 'max biblia' vagy mi is a nevét nem tudom beszerezni és igazából nincs is időm sajnso 6000oldalt elolvasni egyenlőre másrészt meg, ha felvesznek egyetemre majd, akkor érzem majd a késztetést, hogy igenis el kell olvasnom. Na mindegy eltértem a tárgytól. Ezt miként tudom megoldani (bekapcsolni) , hogy LOWban lássam, csináljam meg? Arra gondolok, hogy nem teszem rá a meshsmooth-ot és ennyi!
Remélem eltaláltam.A linkes résznél igazából bemutatni próbáltam, hogy ott azért nem csak 300.000 poly van és nem hiszem el, hogy nekik akadt, mert lehetetlenség úgy dolgozni. /oké, hogy HIDEolják meg hasonló, de ahhoz, hogy az ember lássa még is az összképet az egész modellt kell látnia meg forgatnia a hibákat keresve.
3. Hát itt megint az jön be, hogy nagyon akad az egész, szaggat és amikor COPYzok és tükrözöm, akkor nagyon nehéz pont a két felet összeilleszteni. Ezt is kipróbálom amit írtál!

4+ Bonus:

Megpróbáltam kitörölni, mint 'Deletet' nyomva, mint oldalt a panelban 'remove'olni az adott elemet, mint pl.: ajtó, hogy kevesebb polyból álljon és nem igazán lett azaz eredmény amire számítottam. nem kötötte össze a megfelelő maradék pontokat hanem össze-vissza. Gondolom erre ismét semmi esély, hogy legyen egyszerű megoldás?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Totál kezdő vagyok ez az autó az első modellem ja és nem, nem kell írni, hogy kezdjem könnyebbel, mert nem az a bajom, hogy nem tudom inkább a nem ismerem a jobb kifejezés. A 'max biblia' vagy mi is a nevét nem tudom beszerezni és igazából nincs is időm sajnso 6000oldalt elolvasni egyenlőre másrészt meg, ha felvesznek egyetemre majd, akkor érzem majd a késztetést, hogy igenis el kell olvasnom. Na mindegy eltértem a tárgytól. Ezt miként tudom megoldani (bekapcsolni) , hogy LOWban lássam, csináljam meg? Arra gondolok, hogy nem teszem rá a meshsmooth-ot és ennyi!