- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pakriksz
üzenetére
Weldelj még kisebb értékkel, mert így ha van 2 vertex a "körzetben", össze fogja rántani, ahogy a modelleden is látszik. Ha meg akkor sem megy, akkor kapcsold ki, és collapsolgass manual, nem nagy kaland egy ilyen meshnél, be kell állítani egy billre, aztán csak nyomogatni.
1. Miért nem dolgozol abban, amiben eddig és akkor nincs az idegeskedés?
2. Miért van az, hogy általában azok szidják fennhangon és tartósan a maxot, akik nem tudják rendesen használni?
3. Attól még bugos, de elfogadom, megoldom máshogy.A modelledre dobtam egy reset xformot, a pivotot pontosan a modell felére illesztettem (miután kitöröltem az ottlévő nem kellő részeket, egyel több polysort kiválasztva, majd a nagyokat visszajelölve, mert lehet volt ott is a modellel valami para, akkor szokott bugzani a symmetry), rádobtam egy symmetry-t 0,001-es thresholdal, és nem rántotta össze. Aztán ha nem erre gondoltál, akkor én kérek bocsánatot természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest