Új hozzászólás Aktív témák

• Lcp

csendes tag

válasz Menthirist #5315 üzenetére

ejj, még is csak működik ez a softmodding :D Gondoltam én. Tegnap hazavittem az ATI 5870-eset de érzékelhető különbség nem volt maxban vele. Az a mocsok SPECviewperf meg kifehéredik és megadja magát amikor el kéne indulnia. A többi kártyával pedig megy, úgyhogy lehet a driver nem tetszik neki.

A Softmoddingot meg nem tudtam megcsinálni sajna, de majd 2 hét múlva megpróbálom újra kölcsön kérni. Azt nem sikerült kiderítenem, hogy az 5870-eshez már megcsinálták-e a működő patchet!? a guru3d fórumán egész jól megvannak a dolgok, de úgy vettem ki, hogy még nem sikerült működő patchet csinálni neki.
    Ha nem akkor meg egy olyat kérek el aminek már van működő patch-e :)

Jaj de jó, hogy sikerült neked, ez feldobott :D A múltkor amikor próbáltad, akkor biztos nem volt jó a patch még...

Még ezt a softmoddingot meg egy quadro-t(meg a hozzá tartozó max drivert) kellene kipróbálni és akkor biztos eredményt lehetne hirdetni :)

kár hogy az nvidia gtx 285-öst nem lehet softmoddolni :W

ja és jöhet a pontos leírás, hogy mit honnan töltsön le az ember....már nagyjából átlátom a dolgot, de biztos ami biztos magyarázd úgy mint csökkent képességűnek :D

Új hozzászólás Aktív témák