Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
felteszem max-ban is van olyan forgatási mód, amikor nem az extra high res hiper szuper jelenetet mozgatja, hanem a mozgatás erejéig átmegy bounding box vagy vertex-et mutató módba... amint abbahagyod a mozgást, visszavált... ilyen sok polys jelenetnél már a vertexekből vagy bounding boxokból is jól lehet szerintem látni, hogy milyen pozícióban van a jelenet... high poly modelingnél (ahol a fickó 15-16 millás modellen dolgozott), sima 4850-es (nem firepro) kártyán dolgozott kényelmesen, a dolgok jó része el volt tűntetve, és ha minden meg volt jelenítve, akkor mozgás idejére vertex mutatása volt csak bekapcsolva... emellett ha mégtöbb részletet akarsz, hozzácsapsz egy normal mapot, és szerintem ezzel a határ a csillagos ég... de összességében szerintem értelem szerint differenciálnak, tehát legyártják a high poly modellt az épületből, de távoli snitteknél persze egy belőlük generált LOD-ot alkalmaznak... szóval nem tudom elképzelni, mire nem elég ez a mostani vga-erő a viewportba...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest