Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
huh, topic elegge meghalt, mindenki nyaral vaze vagymi?
bedobok egy WIP-et, csakhogy felkavarjam picit a poshadt allovizet.
Noszoval, volt nekem egy ilyenem meg joregen.
Raszantam magam nagynehezen es ujbol eloszedtem(4 eve kezdtem neki talan
), par nap elment ilyenolyan kacatok ujramodellezesevel, vaze hogy miket nem voltam kepes muvelni szegeny ojjektekkel
aztan most epp UVzas texturatoszogatas fazisnal tartok. Meg 4 ev es talan elkeszul
ubernagyonWIP
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), par nap elment ilyenolyan kacatok ujramodellezesevel, vaze hogy miket nem voltam kepes muvelni szegeny ojjektekkel
aztan most epp UVzas texturatoszogatas fazisnal tartok. Meg 4 ev es talan elkeszul