- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogy hol tartunk?

KB. itt... Az eddigi terveink szerint kb. a nyár végére talán sikerül megcsinálnunk a papírmunkát (értsd: megtervezni, mit is kell illetve akarunk csinálni). Szóval egyenlőre mennek az ötletelések, a fegyverek, tárgyak, fejlesztések összeírása (még nagyon bétás állapot), az idegen oldal történetének és világának kitalálása (na ezzel már jobban haladtunk). Felfogadtunk egy Concept artist-ot is
(A programozó barátnője), szal most ő tervezi az arcokat, karaktereket, én rajzolgattam a hangárokat (a pályák közti vásárlások helyszíne), azaz csak kis mórickarajzokat róla. Felmerült kérdéseket beszéltünk meg (pályaszerkezet, felépítés, tervezés, pályák száma), chapterek beosztása. Most kellene elkezdenem a cutscene-ek felosztását, de még nagyon képlékeny minden. Hogy hány chapter legyen, mondjuk az megvan, hogy mi lesz a főszál. Szal tervezgetünk-tervezgetünk, eleinte a történetet, majd a karaktereket, én a látványvilágot, videókat, míg a programozó a programozandó feature-öket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(A programozó barátnője), szal most ő tervezi az arcokat, karaktereket, én rajzolgattam a hangárokat (a pályák közti vásárlások helyszíne), azaz csak kis mórickarajzokat róla. Felmerült kérdéseket beszéltünk meg (pályaszerkezet, felépítés, tervezés, pályák száma), chapterek beosztása. Most kellene elkezdenem a cutscene-ek felosztását, de még nagyon képlékeny minden. Hogy hány chapter legyen, mondjuk az megvan, hogy mi lesz a főszál. Szal tervezgetünk-tervezgetünk, eleinte a történetet, majd a karaktereket, én a látványvilágot, videókat, míg a programozó a programozandó feature-öket...