Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
élóbéló
no...csináltam bögrét.igen.jól vettétek észre..bonyolult modell lehet meg ilyenek
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke