- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
élóbéló
no...csináltam bögrét.igen.jól vettétek észre..bonyolult modell lehet meg ilyenek
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke 
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy..a lényeg,hogy csináltam valamit DE azért nem látjátok mert ezen próbálnék júvídábüljú meping meg júví ánrep dolgokat tanulni..fogtam face subobj módban unwrapnél kijelöltem mindent és flattent toltam rá,jól. megcsinálta,hepi voltam.ami kell a modellhez és ami nem lesz egyszínű azt összekötögettem szépen és rendereltem egyet belőle jó kölökhöz híven...igen ám DE ps-ben miután megcsináltam a kívánt textúrát és kimentettem...hiába húztam be diffuse slotba mert renderkor valahogy visszaugranak az unwrappelt dolgok és kicsit nem értem miért
tudom érthetetlen voltam megint és azt is,hogy kevés vagyok a 3dhez mint lekvárban a dió..de léccilécci ha valaki megértette miért sírok és tud rá gyógyipuszit adni akkor ne kíméljen
köszke