Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Üdv all!
Huhh, rég jártam erre, akkor is csak keveset, de ez könnyen betudható annak, hogy jó ideje nincs 3ds a gépemen, de a helyzet szerencsére változott mostan, termett a vinyóra egy 9-es verzió. Denemisez a lényeg, hanem hogy nekiláttam rögvest az őrültködésnek, a robotmániámat csak nem tudom levetkőzni-újra egy robotos scene-be kezdtem. Legyen elég annyi, hogy locsolókanna lesz a feje, és old-school vasaló a talpa(i)...
Fogaskerekek lesznek a hasában, és, és...több poént nem lövök le belőle (lehet nem is lesz több), meg aztán lehet ebből se lesz semmi, csak úgy kallódik majd, mint sok más ilyen terv
Azabaj, hogy általában jön Mr. Egyetem, és azt mondja, hogy tedd le a max-ot fiam, eredj tanulni, mert máskülönben kukás leszel, vagy létraállító. De gondolom (sajna) ezzel nem vagyok egyedül.
Lássuk tehát:
-Felkonferáltam készülő képecskémet;
-Filozofáltam is kicsit;
-Írtam sok hülyeséget;
-Megyek budira
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fogaskerekek lesznek a hasában, és, és...több poént nem lövök le belőle (lehet nem is lesz több), meg aztán lehet ebből se lesz semmi, csak úgy kallódik majd, mint sok más ilyen terv
Azabaj, hogy általában jön Mr. Egyetem, és azt mondja, hogy tedd le a max-ot fiam, eredj tanulni, mert máskülönben kukás leszel, vagy létraállító. De gondolom (sajna) ezzel nem vagyok egyedül.