- potyautas: Szomszéd
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
Üdv all!
Huhh, rég jártam erre, akkor is csak keveset, de ez könnyen betudható annak, hogy jó ideje nincs 3ds a gépemen, de a helyzet szerencsére változott mostan, termett a vinyóra egy 9-es verzió. Denemisez a lényeg, hanem hogy nekiláttam rögvest az őrültködésnek, a robotmániámat csak nem tudom levetkőzni-újra egy robotos scene-be kezdtem. Legyen elég annyi, hogy locsolókanna lesz a feje, és old-school vasaló a talpa(i)...
Fogaskerekek lesznek a hasában, és, és...több poént nem lövök le belőle (lehet nem is lesz több), meg aztán lehet ebből se lesz semmi, csak úgy kallódik majd, mint sok más ilyen terv
Azabaj, hogy általában jön Mr. Egyetem, és azt mondja, hogy tedd le a max-ot fiam, eredj tanulni, mert máskülönben kukás leszel, vagy létraállító. De gondolom (sajna) ezzel nem vagyok egyedül.
Lássuk tehát:
-Felkonferáltam készülő képecskémet;
-Filozofáltam is kicsit;
-Írtam sok hülyeséget;
-Megyek budira
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fogaskerekek lesznek a hasában, és, és...több poént nem lövök le belőle (lehet nem is lesz több), meg aztán lehet ebből se lesz semmi, csak úgy kallódik majd, mint sok más ilyen terv
Azabaj, hogy általában jön Mr. Egyetem, és azt mondja, hogy tedd le a max-ot fiam, eredj tanulni, mert máskülönben kukás leszel, vagy létraállító. De gondolom (sajna) ezzel nem vagyok egyedül.