- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csináltam egy szemet a csajszimhoz:
[link]
Ráadásul találkoztam életem egyik legszebb lányával (legalábbis nekem benne van a TOP5-ben
)... Ismertem már régebben is valamelyest, de most többet beszélgettünk, közben persze igyekeztem megfigyelni azt is, hogy mi a franc miatt ilyen átkozott gyönyörű... de nem jöttem rá... (azért arra is figyeltem mellette, hogy mit mond
)... Sajna csak két képem van róla, és abból csak egyiken felismerhető, szóval korlátozot a referenciaértéke... (modellt meg nem fog állni, ahhoz nem ismerem eléggé...) Most meg mivel szobatárs eléggé Androméda fan lett az utóbbi időben (btw én is csípem), abban van egy másik nagyon gyönyörű csaj, Lexa Doig... Hát róla is beszedtem minden elérhető képet, hátha hasznos lesz valamire
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)... Ismertem már régebben is valamelyest, de most többet beszélgettünk, közben persze igyekeztem megfigyelni azt is, hogy mi a franc miatt ilyen átkozott gyönyörű... de nem jöttem rá... (azért arra is figyeltem mellette, hogy mit mond
)... Sajna csak két képem van róla, és abból csak egyiken felismerhető, szóval korlátozot a referenciaértéke... (modellt meg nem fog állni, ahhoz nem ismerem eléggé...) Most meg mivel szobatárs eléggé Androméda fan lett az utóbbi időben (btw én is csípem), abban van egy másik nagyon gyönyörű csaj, Lexa Doig... Hát róla is beszedtem minden elérhető képet, hátha hasznos lesz valamire