Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem is úgy van, mint Menthiristnek... egyszerűen csak belevezettem a perembe. De érdemes lenne sztem egy Object-é varázsolni őket. Ha element-ként kattintasz rá vmelyikre, akkor csak azt jelöli ki. Így meg úgy kezelheted, mintha külön Object lenne, és ha össze akarod hegeszteni a peremmel, akkor nem akadályoz meg semmi...
Érdemes használni a 7-es verziónak azt a tulajdonságát, h ha kijelöltél valamit, akkor a hozzá tartozó vertex-, edge-, border-, polygon-okat úgy tudod kijelölni, h nyomod a Ctrl billentyűt, és átkattintasz a kívánt Sub object (vertex, edge.. stb.) !ikonra!.
A Smooth módosítók közötti különbséget nem vágom. Én a MeshSmooth-szt használom.
A féknyerget kimodelleztem, kivéve a Brembo feliratot. Az abroncs pedig csak textúra, és bump. (A ''cupra'' felirat viszont szintén modellezés.)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Brave
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest