Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
CounterBoci #79 üzenetére
A PC barbár az olyan aki azt hiszi, hogy ha van neki programja akkor már meg tud csinálni bármit. Aki azt hiszi, hogy ő majd adótörvények ismerete nélkül fog könyvelni a programmal, csinál Worddel egy olyan html oldalat amitől a normális programozó sírógörcsöt kap, vagy részletes fizikai ismeretek nélkül fog fényhatásokat esetleg animációt megjeleníteni.
Az egy dolog, hogy csinálsz egy modellt, de modellek kompozíciója interakciója már más tészta.
Mondok egy másik példát, kicsit OFF. Évekig csináltam nyomtatott anyagokat szórólapokat 20-50 oldalas műsorfüzeteket. Volt alkalmam dolgozni pár TANULT nyomdásszal/szerkesztővel (pl. Lilium Aurumtól) akik mindig szebbet és ötletesebbet tudtak csinálni mint én egyszerűen a vérükben volt a ''kevesebb több'', aranymetszés és hasonló elvek, mert beléjük neveték az oskolában. Én PC barbár vagyok, ők művészek. És ezeknek a művészeknek is jószerével ha 1-2 könyve díjat nyer valamilyen könyvkiállításon. Ugyanez vonatkozik a 3D grafikára is. Ha nincs tehetség akkor nincs eredmény. Lehet csinálni szuperösszetett modellt, de jön egy született tehetség és 5-6 polygonból csinál olyat ami lefekteti a zsűrit... ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB ELADÓ
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest