Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
válasz *Tata* #10108 üzenetére
Köszi szépen a linket, hétfőig elgondolkodok rajta, akkor intézem majd. Mondjuk ez utóbbi úgy látom csak rendelésre van, és nem tudni a hátralévő 2 hétben lesz-e még nekik, de ha emellett döntenék majd megkérdezem.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz *Tata* #10108 üzenetére
Ilyen tv-k esetében számít valamit a hangzásmód, illetve a tv-be épített hangszóró teljesítménye? A Samsungban pl Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse - 2x10W, az LG-nél meg Dolby Digital, Virtual Surround - 1x10W (mélynyomó), 2x12W.
Érezhető a különbség a kettő közt? Persze nem akarom komplett házimozinak nézni egyiket sem, csak érdekel minden részlet mielőtt döntenék.[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz *Tata* #13018 üzenetére
Köszi, meg is nézem, nem akarom elkapkodni....
De már egyre jobban kezdem lebeszélni magam a nagyokról, vagyis az 55-60"-okról, igazából nagyrészt TV adásokat lesznek rajta nézve, 3,1 méterről....Szerinted méretben adjam inkább lejebb, vagy maradjon?
Ez a Pana nagyon szép....
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
lcee79
őstag
-
lcee79
őstag
válasz *Tata* #13026 üzenetére
Nekem meg pana plazma van a nappaliban, igaz már 3 éves, de valószínű annak a kontrasztját nem fogják verni
Ma csak elkezdtem nézni, hogy milyen tv-t vennék a hálóba, mert ott nincs és nem ártana, bár ott többször lenne tv nézve rajt, és a smart funkciókat használnám igazán, persze leginkább főleg szórakozásra, mivel nálam nincs olyan hogy nem kapcsolom be a PC-t De az nem a hálószobában van
ET ez 2013-as modell ha jól látom, és ebben nem a 6 magos proci van sajna, az egy kategóriával felette már igen
De az ára elgondolkodtató, mert ennyi pénzért ekkora tv nem rossz, sőőőtReggel még ez volt amit nézegettem, de főleg a konstrukció meg az ár miatt, mert ez kivételesen most olcsóbb mint más helyeken. De pana az egyből elbizonytalanított
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
mosquetoo
tag
válasz *Tata* #13300 üzenetére
Üdv , felteszem még1x hátha valaki ránéz.
Első keresgélésre ezt a modellt néztem ki : (LG 42LA640S)
Egyszerű a kérdésem max 150-160e-ig bezárólag van e esetleg jobb alternatíva ?
Nem vagyok 1 adott márka híve , bestbuy típust keresek legalább 42" méretben , pc re lenne kötve , és most hogy közeleg a VB menne foci rajta rendesen.
Tudtok e szolgálni nekem ezen kívűl még valamivel ? -
blakey
titán
válasz *Tata* #14518 üzenetére
Extreme digitálnál lehet, kereskedőtől is függhet, rövidebb nem lehet a törvény szerint, én egyelőre 8 napról tudok, de utána nézek.
(#14522) Rick4
Szerintem te is.(#14523) Gicz
Az "igét" nem kell hirdetni, kevés a tapasztalatod.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz *Tata* #14518 üzenetére
Na, nem is nagyon kellett utána néznem , most volt a híradóban, egyébként most fog változni. Amennyiben a kereskedő (netes) erről nem tájékoztat akkor (vásárlástól számított) 1 évig bármikor visszavihető a termék.
(#14538) nismoka
Még mindig nem megy az értelmezés, ugye? Látsz te abban a boltban más "normális" terméket? Nagyon gyér, ha bárhonnan lehetne, akkor nyugodt lehetsz, hogy nem "csak" sony lenne.(#14541) Rick4
Nem írtam hülyeséget, főleg, hogy most változik, szóval "back off".[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
apszi
őstag
válasz *Tata* #15154 üzenetére
Őőőőő...hát izé...nos igen, ez már egy meglehetősen kompromisszum mentesebb darab Félek, hogy kiállított termékről van szó, egyébként lehet, holnap felhívom őket és megkérdezem. Tesztek azt írják, hogy képminőségben nem sokkal jobb mint egy ET60, persze szolgáltatásokban jelentősen felül múlja. Mindenesetre megfontolandó! Köszönöm az ajánlást
-
Zsmester89
őstag
válasz *Tata* #15701 üzenetére
A linkeden még van hozzá g-pad, ha rákeresek a tv-re az oldalon, akkor már 50e olcsóbb és nincs hozzá
Viszont ezzel most megfogtál, élőben meg kéne néznem a képét Külföldi megbízható tesztet tud valaki hozzá?
55LA965VA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
apszi
őstag
válasz *Tata* #15849 üzenetére
Anyum is mindig ezzel jön, hogy nem fog elférni, de mindig mondom neki, hogy majd én megmutatom, hogy nagyobb is elfér
(#15850) w333: Én a helyedben egyébként, ha nem is akarsz sokat költeni, nem biztos, hogy nem gondolkodnék el, akár egy használt 5.1-es erőlködőn...nagyot tud ám dobni egy DD vagy DTS hang.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz *Tata* #19005 üzenetére
Szinte biztosra vehető.
(#19006) gyeniko
Sajnos nem az összes adás, illetve műsor szemet gyönyörködtető, de sok olyat láttam mostanában, aminek a képminőségétől csak ámultam és bámultam.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest