Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz F_Zolee #11910 üzenetére
Ez?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
LucasGrant
aktív tag
válasz F_Zolee #12123 üzenetére
Jah értem így már bocs alapjáraton a 32LN575S hez, standard normál távirányító jár, viszont opcionálisan lehet hozzá venni Magicet, ami nagyban megkönyíti a smart részt meg a netezést. Az én tv-m hez csak magic járt, én szeretem nagyon, sok minden sokkal gyorsabb vele mint normál távirányítóval, nem csak a smart részt nézve. Próbáld ki, hogy neked mennyire áll kézre illetve mennyire megszokható.
-
-
LucasGrant
aktív tag
válasz F_Zolee #12128 üzenetére
Monster inc. illetve egyéb játékok
Amúgy, amit csak magicel lehet csinálni, az a gesztusvezérlés akár böngésző akár csatornák közti modulok elöhívása, univerzális távirányító, illetve a hangalapú keresés, meg a sound sync.
Minden más müködik bill. + egérrel gond nélkül. -
Tegla80
addikt
válasz F_Zolee #12778 üzenetére
sztem ilyen kell neked."
Digitális-analóg audio konverter (DAC) sztereó. Írta: RudY"
vagy van ott "5.1" es is,ha .....Sony® & PlayStation®
-
phgergo
aktív tag
-
phgergo
aktív tag
válasz F_Zolee #12817 üzenetére
Most mondtam, hogy nincsen meg a Samsungos garancia papir, csak az Aqua-s garancia papir
[ Szerkesztve ]
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest