Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LED / LCD TV topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-11-22 21:35:06

LOGOUT.hu

Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22801) HagaNRG


HagaNRG
őstag

Egy kis történetet szabad?

Az elmúlt napokban azt tapasztaltam, hogy mindenki megőrült és mindenkinek új tv kell és épp most. (szerintem legtöbben már csak azért is megveszik, mert az eladók és a reklámok bemesélik az embernek, hogy csak és most lehet olcsón, jó tv-t hazavinni).

Az ismerősök szinte ostromolnak a kérdéseikkel és most jöttem csak rá igazából, hogy az emberek hiszékenysége és igénytelensége milyen mértékű.

Tehát most már 100% biztos vagyok benne, hogy nem, hogy tízből, de húszból van csak egy ember, aki célirányosan és tudatosan keres magának TV-t.

Először jön mindenki a nagy dumával, hogy ő aztán felkészült, neki 40-40"-es, smartos, 3D-s tv kell.
Aztán, ha mondom, hogy nekem is van egy eladó, rendkívül jó áron, akkor visszakérdez, hogy de az enyém az LED-es, vagy Smartos-e, mert neki nagyon nem mindegy.

Én tudom, hogy nem kell ilyenekkel foglalkozni, meg egyébként is, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, de amikor intelligens és iskolázott emberek magyarázzák nekem büszkén, fejrázva, hogy ő bizony 130-ért olyan 37"-es LED-et vett, ami mindent, egyszerűen mindent tud és minden van benne, sőt, még 6k-ért külön 3D szemüvegeket is vett hozzá, miközben ha rákérdezek, hogy hol fog 3D forrást szerezni, akkor már zavarban van, akkor bosszant. Viszont, egy hete még felajánlottam neki, hogy nem viszi-e el az én 50"-es LED-em, akkor az nem kellett neki, mert az kicsi, most meg a boltos rábeszélte, hogy inkább vigye a 37"-est, de akkor az tudjon mindent...
(pedig állítólag a 3D még 55"-ön sem igazán élvezetes 3m-ről, így megnézném, hogy milyen 4-5m-ről a 37"-es 3D)

Tegnap hív egy érdeklődő azzal, hogy ő vett egy 42"-es LED-et az 50"-es plazmája helyére, most meg szabadulna tőle, mert nem gondolta volna, hogy ennyire kicsi lesz. De neki is kéne a 3D, de átment a szomszédba délután, hogy adjon már neki 3D filmet pendrive-on, aztán visszakülde, hogy jöjjön vissza egy 500-as HDD-vel, mert egy 3D BR film, az majdnem 50Gb.
De mondom azt ugye tudja, hogy a TV nem fogja lejátszani?
De akkor nem érti, hogy miért írják rá, hogy tudja a 3D-t, ha nem játssza le...

Jön a másik érdeklődő, hogy neki kéne a TV-m, ő nagy házimozis, 4 lapos tv-je van.
Elmondom a sztorit, hogy miért adom el.
Kérdezi, hogy miért nem 4K-t vettem, mert ő már nézte azokat is, mert már 260 körül van 4K.
Fél óra beszélgetés után sem akarta belátni, hogy a forrás nélküli 4K tv-n minden, minden jelenlegi adás, a HD-k is csúnyábbak lesznek, mint azelőtt.
Sőt, azzal sem értett egyet, hogy a tv összes digitális effektjék és képjavítóját ki kellene kapcsolni a jobb kép érdekében, sőt, neki a csúszkák is egytől-egyig a maxon vannak a színt kivéve, mert úgy az igazi.

Na és a legrosszabb, hogy minden ismerős, aki ma rohan a mindent tudjon, szmártos 3d-s tévéért, mert neki sima tv már nem elég, az tudom jól, hogy Barátok köztön kívül semmi mást nem fog nézni rajta.

(Ezek általában ugyanazok az emberek, akik épp ezeket a köröket lefutották már tíz éve is, mikor mindenkinek házimozi kellett, aztán 2 hónap után örökre elnémultak a hangfalak és a sub is, mert kb. ennyi idő alatt meg is unták)

(#22802) Pro Koryak válasza HagaNRG (#22801) üzenetére


Pro Koryak
addikt

...aki hülye, az is marad...

(#22803) Dealer95 válasza BBéci (#22800) üzenetére


Dealer95
őstag

Bármilyen routert rendelsz, a TV marad a gyenge láncszem, nem tudja a magas bitrátájú filmeket akadás mentesen átvenni.

Most telefonnal lemértem: a gép-ről mobilra csak 13Mbps-al tudja küldeni a router a fájlokat (a telóról a gépre 20Mbps-al) tehát csak ezzel lesz a gond szerintem.
Amikor nem csüng senki a neten, akkor volt, hogy 1-2 percig jó volt a film, amikor meg neteztek, akkor meg folyamatosan szaggatot.

Ahogy néztem a TV-be n-es wifi van (300 Mbps), ennek ha a harmadát tudja fogadni, akkor már nem kéne, hogy gond legyen. (most a routerem csak g-s, elméleti max:54Mbps, mondjuk 8 éves már..)

A kalibrálással az a gondom, hogy nem ismerek senkit a közelben (Nógrád megye).
Beállítottam úgy, ahogy egy internetes tesztben be lett kalibrálva egy 46"-es, és sokkal jobb lett a kép :K

Amikor jó minőségű filmet nézek, akkor a Blu Ray lejátszón kresztül szoktam, de a sorozatoknak jó a belső is :)

(#22804) Morris válasza HagaNRG (#22801) üzenetére


Morris
veterán

A nagy többség tényleg nagyon buta!
Nincs mit tenni. Tegnap pont ezzel talált meg engem is az egyik kolegám, hogy hát ő venne egy UHD tv-t. Mondom és mégis mi a jó francnak? Mert, hogy azon hű meg há. Mondom igen az lesz, de nem a jó értelemben. Sok sikert koma! Verd el pénzedet!

***

Nekem elég lenne egy sima alap tévé. Mondjuk egy 47LN5400, de egy kicsit drága a pénztárcámnak jelenleg.
A hangja meg továbbra sem érdekel. Nem fogom egész nap arra verni, hogy ú milyen jó hangja van.
Jelenleg ilyen van a hálóba: LG M2732D-PZ. Nagyon szeretjük. A hangszórója 2x5W, de arra bőven jó, amire használva van!

***

Öcsémnek egy a plazma topikban lehurrogott "sokak által nullának, azaz tényleg nulla olcsó kategóriás semminek nézett" 50"-os LG plazmája van! Csodálatos képe van! Ha az ember tényleg arra használja amire való, akkor nem kezdi el keresgetni rajta a hibát, meg méregetni stb. Egy lejátszandó anyagot élvezni kell, nem pedig elemezni a feketét, hogy hát igen a pana meg a pio az isten, mert azokon kicsit sötétebbek a feketék. Egyszóval nem kell az összes terméket lealacsonyítani. Az emberek többsége nem fog otthon mérnöki pontosságú elemzéseket folytatni. Ha meg igen, akkor az ahhoz való tévé nem 500k alatt van. Legyen az LCD vagy plazma.

[ Szerkesztve ]

(#22805) Slyer


Slyer
senior tag

Hali!

120-130 környékén szeretnék egy 40", vagy annál nagyobb TV-t (minél nagyobb, annál jobb!). 3D nem kell, az sem kell hogy k*rva smart legyen, mondjuk azért USB-ről vigyen filmeket.

Leginkább Xboxozni fogok rajta.

Mit ajánlotok? Köszi!

(#22806) headhunter


headhunter
addikt

Tv-k beépített médialejátszójánál, lehet-e állítani (változtatni) a feliratok méretét? (LG, Samsung, Sony, Panasonic, Philips, stb...)

[ Módosította: Morris ]

(#22807) #94529552 válasza headhunter (#22806) üzenetére


#94529552
törölt tag

Az LG-nél be lehet állítani a betűk méretét és színét, és a helyzetét is. A többit nem tudom.

(#22808) Speeedfire


Speeedfire
nagyúr

102cm-es tv-ben ár/érték arányban mi a jó most? Nem kell okosnak lennie. HD, led elég.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#22809) #94529552 válasza Slyer (#22805) üzenetére


#94529552
törölt tag

50"-os? Samsung UE50H5000
SpeeedfireSony Bravia KDL-40R450B

[ Szerkesztve ]

(#22810) cuko válasza Osynho (#22505) üzenetére


cuko
aktív tag

Nyertél. :D

Végre eljuttottam a MM-ba ma délután, kb fél órát álltam a tévék előtt, de rohadjak meg, semmi különbséget nem láttam szinte az egyes tévék között - nem hogy a két kiszemelt modell, de az alacsonyabb kategóriás és felsőbb kategóriás között se. Szóval nem lettem sokkal okosabb.

Amit viszont észrevettem:
- 40-42es méret meglepően kicsinek tűnik. Lehet, hogy csak azért, mert egymás mellett ott volt kiállítva 100 készülék, de a 46-48asok sokkal impresszívebbek voltak mellettük. (Most amúgy egy 3-4 éves, 32-es fHD LG van a nappaliban, nem a legideálisabb, 2-2,5 méterről nézzük, de én pl már közelebb ülök a földre, ha osztott képernyőn xboxozunk.) - viszont elhatároztam magamban, hogy nem fogom kitolni a keretet 150 fölé, 100-ról indultam, és már majdnem a duplájánál járnék egy okosabb 46-48assal. :(
- Philips 42PFH6309 meglepően jónak tűnt a többi mellett, funkciókat és az árát nézve is, ráadásul 5 év garival adják most - azonban belenézve a Philips topicba ezt inkább felejtősnek gondolom. Viszont egy haveromnak ilyenje van már jópár hónapja, és sokat használja filmezni meg PS-ezni és ő nagyon meg van elégedve vele, szóval nem egyértelmű.
- Sony w6.. és w8.. sorozatot ajánlotta az eladó, és tényleg nagyon jól néztek ki (azokon nem minden az m1 HD ment, hanem volt amin valami HD demóanyag).

- Samsung f6500-at hasonlítottam LG 671v-vel (6400-as nem volt kiállítva), ez alapján bejött valamennyire, amit mondtadok, LG-nek picit jobb volt a betekintési szöge, Samsungnak sötétebbnek tűnt a feketéje (a részletgazdaságot nem tudtam megnézni az m1 alapján...). Viszont belegondolva, ha ennyire nem látok lényeges különbséget a kettő között képminőségben, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy melyiket választom.
+ 3D nem nagyon érdekelt eddig, maximum "ha tudja, miért ne?" szinten, de most olvasgattam a Dual Playről és lehet, kipróbálnám - még egy pont az LG-nek.

Összegezve eddig az LG a szimpatikusabb most (a picit nagyobb méret meg a valamivel jobb betekintési szög miatt), de erősen elgondolkoztam a 40-es Sony w605-ön is.
Ti mit ajánlanátok végszóként (holnap meg akarom rendelni, hogy biztos ideérjen karácsonyig)?
Lehet, megérné bepróbálni az 5 év garis Philipset? :F :R

(#22811) Morris válasza cuko (#22810) üzenetére


Morris
veterán

Ez a trükk az üzletekben. A hibátlan demo anyag majdnemhogy csak a legdrágább tévéken fut. Hogy azt vegye a laikus, mert az milyen szép.
Tegnap rányomtam mindkettő itthoni tévére egy a youtube-on található 4k videót. Mindkettőn csodálkoztunk, mert gyönyörű volt mindkét tévén.

(#22812) BBéci válasza Morris (#22811) üzenetére


BBéci
titán

Mindkét tévéd UHD?

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22813) Morris válasza BBéci (#22812) üzenetére


Morris
veterán

Dehogy. Egyik sem.

(#22814) cuko válasza Morris (#22811) üzenetére


cuko
aktív tag

Hát igen, ezt gondoltam, ennyire azért nem vagyok laikus. :)

Eddig nem nagyon volt benne a Sony a látóteremben, annyira Samsungot meg LG-t láttam a legtöbb helyen, de most utánaolvasgattam és látom, hogy képminőségben eléggé ott van.
Viszont a w605-öshöz nincs annyi extra, mint a smart 3d Samsunghoz és LG-hez (ugye a w800-asokhoz lehet van, de az meg eggyel magasabb árkategória már). Így nekem jobb üzletnek tűnik az LG 67x (gyengébb képminőség - de ez általános felhasználásnál nem olyan szembetűnő szerintem; cserébe kicsit nagyobb átmérő, van 3d és lehetőség a dual playre, és jár hozzá az okos távirányító), ezért is hajlok afelé.

(Mondjuk ha a néhány nappal ezelőtti MM-os Sony akció most lenne, akkor a 42-es w815 már majdnem az LG árán lenne és nagyon elgondolkoznék, hogy ne azt vegyem-e.)

[ Szerkesztve ]

(#22815) BBéci válasza Morris (#22813) üzenetére


BBéci
titán

Akkor hogyan profitáltak a 4K/UHD felbontásból? :U

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22816) amadeus11 válasza cuko (#22814) üzenetére


amadeus11
senior tag

Az SD adások a Sony tv-n néznek ki a legjobban , szempont lehet még a sat tuner is , ami szintén van a Sonyban . De a helyedben én elhalasztanám a vásárlást és gyűjtenék hozzá , hogy tudjak venni egy nagyobbat . Húsvétra olcsóbbak lesznek a TV-k . Érdemes lehet várni .

There is a star

(#22817) Morris válasza BBéci (#22815) üzenetére


Morris
veterán

Sehogy, csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy érdekes módon pl a MM-ban a legolcsóbb tévéken mindig valami zajos retek műsor megy. Holott azokon is lehet tűéles képminőséget előhozni. Csak jó anyag kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#22818) Speeedfire válasza #94529552 (#22809) üzenetére


Speeedfire
nagyúr

Jónak tűnik.

Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

(#22819) cuko válasza amadeus11 (#22816) üzenetére


cuko
aktív tag

Köszi!
Az a baj, hogy még mindenképp idén kell és új-számlás, mert "extra bónuszként" kapom a főnökömtől (beleszáll bizonyos összegig), és még most el kell intéznem.
Van szerinted jelenleg olyan 42+-os tévé, ami 150k körül van és megérné? Én nem nagyon láttam ilyet sajnos. :(

(#22820) #94529552 válasza cuko (#22814) üzenetére


#94529552
törölt tag

Az LG 47LB671V jó választás, és 3D-re is jobb a nagyobb méret, és Magic Remote, meg sat tuner is van benne.
150-ig az UE50H5000-es Samsung beleférne. Vagy a 47-es 3D nélküli LG 47LB630V

[ Szerkesztve ]

(#22821) adam0010


adam0010
csendes tag

Sziasztok segítséget szeretnék kérni a következő típusok közül szeretnék:

Samsung ue48h6400
lg 47bl650
Panasonic TX-48AS640E
Panasonic TX-47AS650E
Valaki látta már a Pana 3d-jét az is írjon már véleményt.

full hd filmeket nézek,+ tv nézés(digi)

De ha van valakinek jobb ötlete ne tartsa magába.

Előre is köszi

Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com

(#22822) Osynho válasza cuko (#22810) üzenetére


Osynho
addikt

"Viszont belegondolva, ha ennyire nem látok lényeges különbséget a kettő között képminőségben, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy melyiket választom."

A boltban, világosban nem látsz különbséget. ;) Otthon még 2 azonos típusú tv képe is eltérhet, pl a háttérvilágítás miatt.

adam0010: Panasonic 48AS640E-t láttam. Nem rossz poén a 3D, de hosszú távon nem hiszem, hogy lekötne. A Herkules-be néztem bele, nekem egész jól "kijöttek" a dolgok, de fontos, hogy ne 3m-ről nézz egy ekkora tv-t. A másik, hogy érdemes besötétíteni, mert pl az ablakok villogtak. Amennyiben jól értesültem, Samsung paneles a tv, egész jó kontrasztú, aktív 3D-s. A 650-es elvileg IPS paneles és passzív, így teljesen más.

[ Szerkesztve ]

(#22823) Humbucker


Humbucker
senior tag

Üdv!

két tv-ét néztem ki, de lenne egy kérdésem.

Ennek a tv-nek miért 72 watt a fogyasztása, és

ennek meg miért csak 32 watt?

Az több mint a fele. Mind a kettő azonos képátmérőjű, és ugyanúgy FullFH mindkettő.
Akkor mmiért ez a hatalmas különbség fogyasztásban?Mire kell az a plusz 40 watt fogyasztás??

(#22824) viharkabat válasza Humbucker (#22823) üzenetére


viharkabat
aktív tag

Az egyiknél a max fogyasztást közölték a másiknál az átlagost. Azonos paramétereknél kicsi a különbség, nézd meg a Samsung honlapján.

(#22825) L4D1K


L4D1K
őstag

Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni vásárlással kapcsolatban.

Rokonom így év végére tv-t szeretne vásárolni magának. Ő nem ért hozzá, nekem csak annyi fogalmam van, amit itt a PH! -n olvasok.

Szóval:

-Adott nézési távolság kb 3-4m.
-Méret, kb 50"
-Forrás: digitális adások, TV saját médialejátszója/laptop, jövőre bővítés média lejátszóra, HM/sztereó rendszerre.
-3D nem fontos, de egyszer megnéznék otthon milyen.

- Rendelkezésre álló keret 300e.

Kicsi háttéranyag:

Most terveznek költözni, felújított, modern megjelenésű házba. Idén TV, jövőre erősítő, hangsugárzó etc.. van betervezve. Alkalmi filmnézők, fontos lenne nekik, hogy a készülék is jól nézzen ki, illetve amikor használják akkor laikusok számára is egyértelmű legyen a kezelése. Telefon/tablet van, ha ezekkel is összepárosítható a tv, plusz pont.

A megadott keret maximális kb, és szeretné felhasználni, ( le tudja írni vhogy... ő tudja).

Én első körben egy LG 50-55 671est javasoltam, de mivel én sem vagyok tisztában a piaccal, jobbnak véltem titeket is megkérdezni.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget. További szép napot.

# ANTAL Tuning #

(#22826) Osynho válasza L4D1K (#22825) üzenetére


Osynho
addikt

A 3-4 m-t érdemes lenne pontosítani, mert nem mindegy. :) 50" már 3m-re is kicsi, 4-re meg projektort vennék. :D Szóval minél nagyobb tv-t érdemes keresni, 300-ba egy 55-ös belefér.

(#22827) NGA válasza L4D1K (#22825) üzenetére


NGA
addikt

Ha fontos a képminőség, akkor Sony kdl50(55)W828

(#22828) L4D1K válasza Osynho (#22826) üzenetére


L4D1K
őstag

Most hívtam. 3 métert tervez az asszony, de lehet h nem lesz annyi sem :)

Itt járt nálam nemrég és 32es ezeréves lg től is el volt ájulva :D pedig hol volt még led meg vékony keret mikor az készült...

[ Szerkesztve ]

# ANTAL Tuning #

(#22829) NGA válasza L4D1K (#22828) üzenetére


NGA
addikt

3 méterre az 50 col pici. Nálunk 2-2,5 méterre is éppen elmegy. De jobb FulHD filmnél közelebb kell menni hozzá.

(#22830) #94529552 válasza L4D1K (#22828) üzenetére


#94529552
törölt tag

Jó választás az LG 50LB671V: [link]

(#22831) razzorr


razzorr
őstag

Ti melyiket ajánlanátok és miért? Kettő kiszemelt példány van: LG42LB5610 vagy SONY 40R450B
Kicsit az LG felé húz a szívem bevallom őszintén :)

(#22832) L4D1K válasza NGA (#22829) üzenetére


L4D1K
őstag

Kazuáloknak még belefér :) Én 2.5m-ről nézek egy 32es-t. Persze 55ös-nek jobban örülnék :DD

# ANTAL Tuning #

(#22833) _NCT


_NCT
őstag

Philips 50PFH4309 LED Televízió most 139.999 ft Extreme Digital-ba. Megéri erre költeni, vagy sem?

Nem kell sem 3d sem smart, csak nagy képernyőátló és lan vagy wifi csatlakozási lehetőség.

Szerk.: most látom ebben se wifi se 3d, akkor maradok LG- Samsung párosnál nézegetve input lag adatbázist. :(((

[ Szerkesztve ]

(#22834) HevonenKulli


HevonenKulli
tag

150em lenne egy tévére. Eredetileg 3d smart meg mindent akartam, így egy 40 colban gondolkodtam. Most viszont elbizonytalanodtam, nem is biztos hogy kell 3d se meg smart se, így 150 be beleférne egy 50 colos is.
Viszont ahogy visszaolvasgatok itt pár oldalt, jól vettem le, hogy ami képminőségben ott van, azokban már van 3d meg smart meg minden?
Szóval kérdés 150-160 ért van szép képminőség 50colban?

(#22835) #94529552 válasza HevonenKulli (#22834) üzenetére


#94529552
törölt tag

Jól látod, a jobb képminőséghez hozzátartozik a smart, és a 3D, és az 50-es mérethez a nagyobb árak: [link]

(#22836) cuko válasza HevonenKulli (#22834) üzenetére


cuko
aktív tag

Egy cipőben járunk, én kb 1 hete dilemmázom ugyanezen. :)

Amit még érdemes lehet megfontolnod szerintem az az eggyel kisebb méret (47-48") és a Pumma által is ajánlott típusok mellett a Sony W605-öse.
Mind a három 180k körül van, hogyha a +20%-ot be tudod nyelni árban, jobban járhatsz. Picivel kevesebbért pedig ott az UE48H6200, ami szintén jó választás lehet szerintem bizonyos kompromisszumokkal, hogyha tényleg nem mennél 160k fölé.

(#22837) Osynho válasza HevonenKulli (#22834) üzenetére


Osynho
addikt

160 környéken kapsz 48H6200-at.

(#22838) Joshi válasza cuko (#22836) üzenetére


Joshi
titán

Tesómék vettek egy Samu UE48H6200-as TV-t de meg mondom őszintén nem vagyok tőle elragadtatva. Az aktív 3D még akkor se kéne ha utánam dobnák az tuti. A képével se vagyok megbarátkozva de szerencsére nem nekem kell nézni. ;]

(#22839) Dealer95 válasza Joshi (#22838) üzenetére


Dealer95
őstag

Az aktív 3D még akkor se kéne ha utánam dobnák az tuti.

Kinek mi ;)

(#22840) tylerddd


tylerddd
veterán

Ma beújítottam végre az 50"-es Sony W829B-t, nagy az öröm :C

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#22841) BBéci válasza Dealer95 (#22839) üzenetére


BBéci
titán

Ha már 3D, akkor csakis aktív, mert az full HD.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#22842) Dealer95 válasza BBéci (#22841) üzenetére


Dealer95
őstag

Igen ,tudom.
Nekem is az tetszett jobban, már csak a felbontás miatt is. :)

Az aktív szemüvegek is olcsóak, én 3000-ért vettem 2db Samsungot. Tökéletesen működik a TV-vel

(#22843) tiempo


tiempo
tag

Hello mindenki!

Egy kis segítségre lenne szükségem, nem tudom jó helyen járok-e, de nagyszülőknek szeretnénk venni tv-t 80cm körülit max 90ezer forintért (ez nagyon max, nem baj ha kevesebb, sőt jobb is lenne). Mivel közel a karácsony így a netes rendelés nem játszik, a kecskeméti mediamarktból lesz megvéve.
http://www.mediamarkt.hu/mcs/productlist/LED-%C3%A9s-LCD-TV,103952,505022.html?langId=-19
ajánlanátok pár tv-t ami megéri az árát? több jobb volna, mert nem tudom mi lesz ilyenkor még a polcokon.
Köszönöm!

(#22844) #94529552 válasza cuko (#22836) üzenetére


#94529552
törölt tag

A 605-ös egy belépő modell, azt nem javaslom, mozgásmegjelenítésben is elmarad a többitől. Még 3D-t se tud.
Viszont ha a 160-ba bele kell férni, még a LG 47LB650V is szóbajöhet, nagyon jó ár/értéket képvisel. Továbbá 3D-ben is nagyon jó, és két szemüveget adnak hozzá.

(#22845) smallmer


smallmer
őstag

Sziasztok,
a sony smart led tv-kről van valami tapasztalatotok? :) 3d-s tv-t szeretnék max 140 ezer forintig és nem tudom melyik lenne jó választás.
Illetve melyik jobb? a passzív vagy az aktív szemüveges 3d? :)

köszönöm

(#22846) nismoka válasza smallmer (#22845) üzenetére


nismoka
addikt

Ennyiért nem igazán kapsz 3D Sony-t.

(#22847) smallmer válasza nismoka (#22846) üzenetére


smallmer
őstag

jaj bocsi, samsungról van szó :D

(#22848) Dealer95 válasza smallmer (#22845) üzenetére


Dealer95
őstag

Mekkora méretben?

(#22849) Joshi válasza BBéci (#22841) üzenetére


Joshi
titán

Nem tűnt részletgazdagabbnak a kép mint passzív 3D-vel sőt az aktívnál néha szellemképes volt a kép pedig tök sötét volt a szobában semmi fény nem volt a TV-én kívül. Sógor látta nálam az Avatart a Sony KD49X8505B TV-én és ő is azt mondta hogy jobb a passzív. Hozzá teszem hogy még a BD lejátszót is elvittem az Avatarral hogy legyen összehasonlítási alap.

(#22850) Dealer95 válasza Joshi (#22849) üzenetére


Dealer95
őstag

Half-SBS vagy eredeti lemez?
Milyen messziről néztétek?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LED / LCD TV topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.