Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Elég jól körbejártam a TV csere témát és 50"-os méretben (és a 200-250e árkategóriában) a végső körre mondhatni a Sony KDL-50W828 és a Panasonic TX-50AS650E (vagy a 640E) maradt versenyben. Képminőségben úgy érzem a Sony jobb mint a Panasonic viszont a Sony bemutatóteremben próbáltam a 3D-t a saját szemüvegével és csúnyán vibrált a szemüveg lencséje azokon a részeken, amivel nem a képernyőt láttam. A Panasonic passzív szemüvegével a Half SBS kodolású szép sima határozott 3D volt a látvány, viszont a Half SU szét volt esve, illetve vagy a TV vagy a szemüveg miatt szellemképes maradt a kép. Az SU kódolásu viszont az aktív szemüveggel a Sony TV-n is tökéletes volt, csakhát az a fránya vibrálás (mint amikor a szemünk sarkából észleljük a nenon csövek 50hz-es villogását)
Létezik, hogy a szemüvegben lévő gyengébb elem okozta azt a vibrálást? Sajna az Euronics-ban nem tudtam kipróbálni egy másik cuccot, mert nem találták meg az aktív szemüveget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest