Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littledon
tag
A Philips 42PFL5008K Led tv-ről mi a véleményetek?
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Torry
addikt
Sziasztok!
150-ig milyen tv-t ajánlanátok?
TV adás only, nagyszülőknek.
Méret 42'+Előre is köszi!
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz LucasGrant #13507 üzenetére
Köszi, időközben kicsit változott a helyzet, már 40"ost SMARTot néznék, FullHD-val, wifivel.
Mi a baj a Hyundai tévékkel? Miért van 20-30k két kb ugyanannyit tudó más márkájú modell közt?
Ezeket nézegettem, 110-120k lenne rá max.
Vagy ha tudsz ajánlani megbízhatót ami belefér a keretbe, azt megköszönném!
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
B-L-A-C-K
titán
-
LucasGrant
aktív tag
válasz L!NK->Q3 #13605 üzenetére
Azért mert Hyundai, képminőségbe se az igazi, legalábbis engem kicsit se győzött meg, de ha megnézed élőben Te is látni fogod miröl beszéllek. Azért mert mindegyikre rá van írva, hogy Smart attól függetlenül, okos funkciókban teljesen eltérnek egymástól. Hát ezek közül én mindenképpen a 42LN575S t mondanám, a trumotion miatt is, meg ha a smart is fontos akkor is jó választas.
-
vASalo
tag
Egy regi samsung le32r81b tv-t szeretnek lecserelni. A kinezett tipus lg 42la660s. Kicsit elbizonytalanodtam az ips panel gyengebb feketeje miatt. A kerdesem az lenne mennyit fejlodhettek a panelek az elmult evekben. Egy mostani ips panel tud-e olyan feketet, mint a 6 eves regi tv-m?
Elnezest az ekezetek hianyaert.
-
FR33
aktív tag
1hónapos,3év samsung garis 6640-em eladó költözés miatt ( nagyobb kell )
Karcmentes,védőfólia még rajta, dobozában gyári állapot.
Priviben érdeklődjetek mert ez a topic nem erről szól -
Hoky
csendes tag
Sziasztok!
Ezek közül szerintetek melyik a legjobb vétel?
LG 42LA660S 3D SMART
LG 42LB650V 3D SMART
Panasonic TX-L42ET60EIgazából egy 42"-es valós 100Hz-es direct LED-es tv-t kerestem 3D,smart nélkül.
Csak sport és film csatornákat nézek, szinte csak HD-ben.
-
inifini
tag
Sziasztok! Philips 22pfh4109-ről mi a véleményetek? Vagy inkább Pana, esetleg Sony?
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok,
agyalás van egy Sony Led TV-n , azt nem tudom, várjak-e a VB-re lehet akkor akciós lesz, esetleg tudnátok más típust mondani ami jobb mint ez a kiszemelt. Nézegettem még Philipset, de ebben a méretben (a helyiség adottságai lévén nem lehet nagyobb) és kategóriában jóval drágább. Vélemény? -
LucasGrant
aktív tag
válasz ANDROID??? #13613 üzenetére
10e el drágábban ott van a 42LA660S, ami már valós 100Hz-es meg magasabb kategória, ez meg csak valós 50Hzes amit linkeltél, LG az 2013as az már olcsóbb nem lesz, Sony az majd lesz olcsóbb is.
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #13613 üzenetére
Mindenképpen várd meg a VB hetét, nagy leárazások lesznek
-
ANDROID???
addikt
Most egy ilyen van amit lehet nézni, hát a képminőséggel ki vagyok békülve..
Sógorom pedig szeretne venni a tv-t az a sony volt az elképzelése, hogy ne kelljen 200 fölé költeni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz ANDROID??? #13620 üzenetére
Ilyenkor általában megnő a TV vásárlások száma, és akciókkal szoktak kecsegtetni a boltok...
-
törölt tag
válasz ANDROID??? #13620 üzenetére
Nem kell ehhez info, állandóan ez van VB-k előtt Nagyszerű ajánlatok lesznek a nagyobb műszaki áruházakban
-
törölt tag
VB előtt 2 dolog garantált: sör és tv akció
-
Watto1991
senior tag
Hali!
Szüleimnek kellene új TV, a keret max. 100 000 Ft. (szállítással együtt)
Sima TV-zésre lenne használva, meg szerintük netezésre (kétlem...). 1-2 USB port nem árt
Melyik lenne a bestbuy ennyiért manapság?
Üdv,
Zoli -
DopeBob
addikt
Sziasztok,
180e FT magasságában van olyan normális, 46+ "-os TV, amit megéri megvenni? 3D nem kell, okos TV funkciók sem, ha tud DLNA-t az jó, de nem hátrány ha nem. 2+ HDMI és Opt. Audio kimenet kellene.
Ezeket találtam:
Panasonic TX-L50B6E
Philips 47PFL4398H
Sony KDL48W585BBAEP[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
BazsiBazsi
aktív tag
Üdv.
42" Körül mi a bestbuy? Eddig ezeket néztem(150K körül):
Samsung UE40F6500
LG 42LA660SAz LG felé jobban húzok mert passzív 3d, és valószínűleg fogjuk rajta használni az rendesen, továbbá hárman, négyen is nézzük egyszerre a képet, és még kevesebb macera is a szemüvegek miatt. Az lg-nek pedig tetszik a magic-remote emellett
-
törölt tag
válasz BazsiBazsi #13627 üzenetére
Akkor mi a kerdes?
-
törölt tag
válasz BazsiBazsi #13629 üzenetére
Abszolut bestbuy a tv, multkor lattam ismerosomnel, valamelyik teszt mar felsokategoria aljara irta.nem fogsz benne csalodni, meg zenet is siman lehet rajta hallgatni, persze hatterzenet nagyon jol szol tv-hez kepest. Amugy en is ezt veszem vagy a 800Hz-es 42LA740S-t, esetleg a 690S-t vagy egy 47-es 660S-t
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
válasz BazsiBazsi #13629 üzenetére
Szerintem ebben az árban a 3D-sek közül pont ez a kettő a legütősebb.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Jimanszky és T_Stark: Köszönöm a helpet Kollégák!
-
BlacKSouL
addikt
UE40F6650 és UE40H6650 között mi az érdemi különbség? Vajon csak annyi, hogy az utóbbi "új" modellként szerepel, tehát kb. ugyanazt drágábban tudják adni?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz B-L-A-C-K #13634 üzenetére
Mivel kifejezetten hiányosan, vagy hülyén van kitöltve az összehasonlítás, mert ahol nincs írva semmi, ott mi lenne? Igen? Nem? Ezért van ami így nem igazán egyértelmű szerintem.
Ha nagyon "smart" módon nézem, akkor a HbbTV, illetve a másféle smart távirányítóban különbözik mindössze. Illetve elméletileg az újabbon lehet új fw, ami viszont a régebbinél ugyebár szintén frissíthető.
Engem az érdekelt, hogy pl. a panel, vagy a megvilágítás vajon különbözik-e (az EH ugye direct led-es volt, az F az edge, és a H?) Processzorok, bármi hardveres különbség.
Van-e valami alapvető extra plusz a Hbb-n kívül, amitől "jobb" a H-s?Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Trak
addikt
válasz BlacKSouL #13635 üzenetére
Tényleg érdekes összehasonlítás... Ha egy webshopban, vagy valami más oldalon lenne, akkor azt mondtam volna, hogy egyszerűen trehányak voltak, de azért a Samsung figyelhetett volna erre, legalább ők normálisan kitölthették volna az adatokat a saját oldalukon, mert így nincs sok értelme az összehasonlítás fülnek...
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok 50' és 320--350e körül? Pana, Sony, Smasung termékek között nézelődtem. (Ezidáig egy régebbi G-s Panát néztem...). Előre is köszi!" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
nightshadow
veterán
válasz Samanbacsii #13637 üzenetére
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz LucasGrant #13607 üzenetére
Szia!
Most ezen a kettő vajúdok:
42LN575S
nincs 3D, annyira nem is kell, viszont ez drágább42LA6130
itt meg Wifi direct nincs, sticket tudok hozzá venni?trumotion-t most egyiknél sem látom.
Melyik hangzik jobban?
Köszi
- Mi ez, hagymás bab? - Nem, krumplis hal. - Szeretem a hagymás babot. Sorsoljunk, fej vagy írás, ha fej enyém, ha írás megfelezzük.
-
BlacKSouL
addikt
De ne hidd, hogy ez véletlen a Samsung részéről. Van aki megnézi, nem érdekli igazán, a H-s mellé oda van írva hogy új, drágább is, biztos jobb, úgyhogy azt veszi. Ha minden összehasonlítható lenne, és egyértelmű, akkor ki venné az újabbat drágán?
Pedig ezek szerint az F-es is ugyanazt adja, csak olcsóbban. Legfeljebb a haverok kinézik, hogy nézdmá', régi szar 2013-as modellje van...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Samanbacsii
őstag
válasz nightshadow #13638 üzenetére
Köszi, megnéztem!
Mint említettem előtte plazmát néztem és először ezt TX-P50GT60 néztem ki. Tudnátok segíteni, hogy a (fogyasztáson vs. "fekete" színen kívül) mi az ami miatt a SONY KDL-50w829B mellett érdemes dönteni?
(Nehogy félre értsetek nem plazma-led vitát akarok. Kifejezetten e két készülék közti különbségre vagyok kiváncsi pusztán a "tévézés" élvezete szempontjából.)" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
nightshadow
veterán
válasz Samanbacsii #13641 üzenetére
Képminőséget illetően mindenben jobb a GT60. Nekem plazma a beégést megelőzendő állandó odafigyelés miatt nem jöhetne szóba.
-
Batib
őstag
válasz BlacKSouL #13635 üzenetére
Bár az említett tipusokat Szlovákiában gyártják, de talán hasznos lehet a magyar tapasztalat is.
F6400, F6320, F6500, F6100 vs H6200, H6400.
Szoftveres, tudásbeli különbségekről nincsenek megalapozott ismereteim, de a az összeszerelésről, felépítésről igen.
A fent említett tipusok mindegyike direct ledes. A H modellekjóval kevesebb ledet tartalmaznak, de talán jobban ki vannak hajtva. A H modellek bottom chassis-ja (ebbe pakolják a kijelző panelt, ill a különböző egyéb elemeket) kidolgozottabb talán kisebb az esély a bevilágításra. A fehér (H6410) kivitel kifejezetten rusnya lett szerintem és nem fém az előlap mint az F6510. Hirtelen ennyi.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Samanbacsii
őstag
-
membrandj
nagyúr
Üdv! Egy barátom lcd tv-t szeretne venni. 100-120k között. Full hd , 40-42 col( ha nagyobb is van jó áron, az is jöhet,de 40-nél kisebb ne legyen). Nem kell neki smart tv, a képe legyen minél jobb.
Ő ezt nézte ki:
TX-L42B6E pana.Van ennél jobb? Erről vélemény?
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Thodeus
aktív tag
Olyan 160-190cm-es nézési távolságra annak függvényében, hogy főként ps4(900-1080p) és x360(720p) lenne rákötve, illetve fhd anyagok mellett azért sok esetben hd anyag is menne rajta, mit ajánlotok? 42"-es vagy mehetne a 47"-es? Maga a tv egy lg LA660S lenne jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Villanyszerelés
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- DIGI kábel TV
- Napelem
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest