Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucasGrant
aktív tag
válasz G4bi89 #10702 üzenetére
Én a Sony-t kizárnám a valós 50Hz-el meg a külső tápos megoldással , plusz ha falra akarod rakni mondjuk és dönteni akarod akkor kilőve, mert a talpa max. fixen használható fali konzolként.
A 32F6400 árérték arányba nem rossz, de abba az árba én inkább 32LA620S-t ajánlanám, sokkal szebb színekkel dolgozik, látószöge is sokkal jobb az IPS panelnak köszönhetően, meg ha 3D számit, LG-hez adnak 4 szemüveget, Samsung 32”-esek dobozába nincsen, vagy ha kicsivel tovább nyújtózkodsz akkor 32LA660S az még jobb .
Mik lennének amúgy az igények? -
LucasGrant
aktív tag
válasz dorika87 #10713 üzenetére
A felsorolt típusok közül az LG kivételével mindegyik 50Hz-es, egyedül az LN575S lenne a valós 100Hz-es, illetve a kisebb 32F6400-as is már 100Hz-es. Én azért nagyban szem előtt tartanám a valós képfrissítést. 32”-esbe nekem tényleg képileg a 32LA660S visz mindent, az nagyon eltalált egy Tv lett, viszont a 37-39” nagyon szűk a szortiment, Samsungnak abba a modellbe már sajnos nincs valós 100Hz-es Tv-je, akiknek van Sharp (LE652/752) meg LG LN575S/LA620S. A kettő legjobb Smart rendszer a 2 koreai óriás kezébe van, LG irányíthatósága Magic-el nagyon jó szerintem, visz mindent, egeret, billentyűzetet, böngészője is jól használható, meg web browser benchmarkok alapján jobb pontokat kapott, mint a Samsung. Ha a mérettel megtudsz barátkozni akkor inkább a jobbképű 32LA660S, ha inkább a nagyobb és számit a 3D, akkor 39LA620S-, ha nem számít a 3D és az ezüstös design akkor meg a 39LN575S.
-
LucasGrant
aktív tag
-
LucasGrant
aktív tag
válasz plaszy #10730 üzenetére
Egy kategória mindegyik, 50Hz FHD, annyi, hogy a Samsung egy kicsit vékonyabb azért, de ha nem használod monitornak akkor szerintem a 32LN570R jobb választás, igaz HD Ready ami ebbe a méretbe nem nagy probléma szerintem, de legalább folyamatos rajta a mozgás valós 100Hz-es, meg smart-os is pluszba, rögzíteni is tudsz vele.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz superTibcsi #10738 üzenetére
A 32LN570R az valós 100Hz-es, ha megnézed a képét Te is fogod látni, vagy ha biztosra akarsz menni akkor meg ott a menü és a TruMotion opció, amibe ez benne van az minimum 100Hz-es, és ez a Tv az. ( Ha valaki a szaggatott képet szereti a TruMotion opció ki is kapcsolható... )
Amúgy ami valós 200Hz-es és Edge LED-es LG, ott a TruMotion opción belül ki lehet választani a ClearPlus-t. -
LucasGrant
aktív tag
Nézted meg próbálgattad élőbe ezeket a Tv-ket ? mert nem úgy tűnik
Az MCI, CMR, MotionFlow XR számokat én sose szerettem, humbug az egész
Hogy ne csak, a számokkal dobálózunk, aki kíváncsi arra, hogy milyen az 50Hz ill. a 100Hz közti, különbség, akkor pörgessen mondjuk a film végére és lehet látni, hogy függőleges mozgásnál a felirat darabos szaggat, nem folyamatos, bekapcsolod mondjuk pl. 32LN570R-en a trumotion-t mondjuk Törlés(=clear) opcióra, akkor szépen folyamatosan fog jönni, ezt tényleg mindenkinek szembetűnő,
Joly Joker videó, a régi kis Philips-es Sniper videó, nah abba emberek futnak, van függőleges vízszintes átlós mozgás is, nah azt nézd végig 2szer egyszer trumotion kikapcsolva, utána bekapcsolva és értékelni fogod a 100Hz-et.
Tiszteletbe tartom, hogy nem szereted a folyamatosan mozgást, minden ember más és más, viszont tök mindegy a tartalom, hogy az egy mónika show vagy egy forma 1, vagy HD vagy SD, akkor is számít, hogy mennyire folyamatos a mozgás, sokkal jobb természetesebb az emberi szemnek, egy 100Hz.
LN450B, LN53B, LN540B, LN5400, LA6130 - Valós 50Hz, nincs TruMotion a Tv-be
LN460R, LN570R, LN570S, LN575S, LN577S, LA620S, LA640S, LA660S, LA667S, LA690S, LA691S - Valós 100Hz, a menüben is megtalálható a TruMotion opció
LA740S, LA790V, LA860V, LA970V, ill. a kakukktojás 60LA620S-be is 200hz-es, ez mind valós érték, ami edge led-es ott a tru motion-be megtalálható a Clear Plus. -
LucasGrant
aktív tag
válasz superTibcsi #10770 üzenetére
Én a képén látom, a gyors mozgáson, hogy 100Hz-es, mivel nem szaggat és folyamatos, csak ez nem egy kézzelfogható tény, ezért mondtam, hogy a hitetleneknek ott a bizonyíték Menj be egy boltba és nézd meg a listából 2 Tv-t, pl. LN5400 vs LN570R
-
LucasGrant
aktív tag
válasz IreN!CuS #10788 üzenetére
Nekem a 47LA740S nyerő ebbe a kőrbe.
Samsungok Direct LED-es háttérvilágítást hasznának, LG-k Edge LED-esek. Nekem jobban bejön az Edge LED speciel, sokkal precízebb, nem véletlenül használ, Samsung is Edge LED-et, F7000/8000-be.
Képfrissítésbe mindegyik valós 100Hz-es, kivéve a LA740S, mert az valós 200Hz-es már.
Smart funkcióba, az LG kezelhetősége és a magic motion sokkal jobban használható, mint a touch remote, próbáld ki egy boltba, begépelni egy szöveget egy magiccel, meg egy touch remote-al.
3D-be nálam mindenképpen passzív/polaritált, könnyebb is, meg nem is vibrál, meg ott van a király Dual Play funkció, ha konzolozol akkor az döntő érv tud lenni
Színekbe IPS panel párti vagyok nagyon, szóval nálam a LA740S a befutó, amúgy az 50LA660S-nél arra figyelj, hogy 47"-ba meg 55"ba rendesen Cinema Screen kávája van a LA660S-nek, viszont 50"-ba nem, ott kicsivel vastagabb kb. mint egy LA620szerű. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Sárpac #10776 üzenetére
A 620S még mindig valós 100Hz-es , Sony W650 ami valós 50Hz-es és MotionFlow XR 200 Hz.
Itt van 2 videó, nem rég láttam, és kaptam meg egy boltba.
Nézd meg mindkettőt akár még egy 570R-en is, vagy a fent említett LA620S-en, egyszer TruMotion kikapcsolva, utánna Mondjuk TruMotion - Törlés opcióba, és Te is fogod látni amit kell.Videó1: http://s3.toldacuccot.hu/letoltes?sid=dfeaf0f76ac1a2818ba739d6a8140bfd&file=100hz%20Test.mp4
Videó2: http://s2.toldacuccot.hu/letoltes?sid=7a0bd9fb5631343e841452e65b25c8dd&file=Philips%20Sniper%20Demo.avi
-
LucasGrant
aktív tag
Megfogom nézni, ma speciál nincs rá alkalmam pont egy LA620S-en megnézni.
Viszont cserébe, ha neked van időd és kedved, Te is nézd meg az általam feltöltött 2 videót, úgy ahogy leírtam , és visszatérünk erre a beszélgetésre utána Ok ?
De ez igaz a többi hitetlenkedőre, is Azért a LN460/LN570/575/577 is valós 100Hz-es, LA620S alatt is van élet azért -
LucasGrant
aktív tag
válasz Rendo84 #10815 üzenetére
EH szériát én már kizárnám 2012es modell, nem biztos, hogy találsz még origit valahol. A másik 3közel egy kategória, viszont ha a felső határ az említett 120e, akkor szerintem az LG 32LN575 vagy fehérbe az LN577el járnál a legjobban képminöségbe is illetve, játékoknál is gyorsmozgásba, a felsoroltak közül ő lenne már valós 100Hz-es, többi csak 50Hz. Árba ez hivatalos forgalmazónál 110e Ft körül van.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Hardver Arc #10813 üzenetére
Mekkora méretben gondolkoztál amúgy, vagy milyen távolságról nézned, mekkora fér be ?
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
Még mindig 100Hz-es sőt még a 90e 32LN570R is Megnézted azokat a videókat amit feltöltöttem ? Csak mert nem úgy néz ki. Ahogy írtad, győri vagy, ott van egy MM menj csak be, biztos megengedik neked, hogy ezt a 2 videót megnézd rajta
Nem csak játékra fogják használni a Tv-t, és ez a funkció bármikor kikapcsolható, ergo játékkor is, ettől nem lesz kevesebb egy Tv, hanem több lesz -
LucasGrant
aktív tag
Akkor szerinted mi felel a folyamatos mozgásért, milyen elektronika ?
Akkor milyen adatból fogja bárki is tudni, hogy ha akármit csinál a Tv vel pl. LN5400 akkor akadozni fog, viszont egy LN570R en folyamatos a kép, ha valaki bekapcsolja a TruMotiontHidd el egy vásárló, nem mérésekre kiváncsi, meg stb, hanem hogy ne legyen akadozott, darabos a mozgás, és ami folyamatos az 100Hz.
100embert megkérdezel 99 azt mondja, hogy neki az a 100Hz es tv ahol nem akadozik a kép, és erre van igény és ami TruMotionos LG az mind folyamatos mozgású, LN570R felett mindegyik kivéve a 6130as
Plusz a 29LN460R is 100as. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Hardver Arc #10850 üzenetére
Én szeretem a plazmát, de az X60-at nem mondanám egy SD adás győztesnek, annak még nagyon szürke panelja van. Ha plazmába gondolkozol, azok drágábbak lesznek, véleményem szerint amik jobb Tv adás képet nyújtanak, egy belépő kategóriába amit én szeretek Tv adás képileg az LG 42LA6130-as.
Mondjuk hiperbe ezeket mindig megtudod nézni együtt is, és összehasonlítani melyik tetszik neked a jobban. -
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Tsebacsi #10896 üzenetére
Ha 200x200 legalább a falikonzol akkor semmi gond, 42"ig, plusz a súllyal se lesz gond. Ha a smart rendszer előny akkor marad a 2koreai az LG illetve a Samsung.
LG 39LA620S, 42LN575S, 42LA620S, 42LA640S
Samsung 40F6400
Ha késöbbiekben majd esetleg kell a DVB-S tuner akkor a Samsungba nincs még, az LG-kbe van.
Amúgy érdemes kipróbálni mindegyik smart rendszert, nekem az LG kezelhetősége és használhatósága sokkal jobban bejön, akár miracast is kedvenc nálam, vagy a legjobb nekem benne még a magic motion remote. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Set-Comment™ #10898 üzenetére
LA - 3D-s Tv, LN- nem 3D-s Tv. Az S a végén a Sat tunert jelöli, de V is arra utal ahol 4szám van és nincs betű abba biztos , hogy nincs benne Satelit tuner.
50"ba sajnos nem a legszélesebb a szortiment. Ott amik játszanak az 50LN575, 50LA620S, 50LA660S. Itt képminőségbe nekem ebben a méretben az LA620S, illetve a LA660S játszik. Itt ugye a LA660S javára, edge led, local dimming al, magic motion remote a dobozba, plusz 1pár Dual Plaay szemüveg NFC matrica, illetve hangzásilag a mélnyomó. -
LucasGrant
aktív tag
Szerintem itt amik játszanak, az LG 42LA740S, meg Philips 42PFL7008, már ha a felső határt nézzük árba, illetve képminőséget. Itt azért az LG smartja klaszisokkal jobb. Mindegyik tud felvenni, LG akár még analógot is, illetve külső kompozit jelről is, meg kikapcsolva is.
Vagy egy 42LA690S meg egy jó kis NB3531 is jó szett lenne dúrván 250e körül -
LucasGrant
aktív tag
Ha szempont a smart funkció a böngészés, és egyéb szolgáltatások, akkor kiesik a Sony nagyon, böngészőbe flasht se támogat meg külső perifériát sem, amúgy a képe rendben van jó kis tv, szintúgy LG panelos. Én úgy vélem, hogy az LG a saját panelját jobban ismeri többet kitud belőlle hozni, képileg, de nekem a plusz fícsörök is az LG hez húznak. A GT60is jó Tv, tipikusan a plazma előnyeivel és hátrányaival.
-
LucasGrant
aktív tag
Hát ha képminőség a legfontosabb, akkor inkább vegyél egy jobb 42"-t mint egy belépő 46-47"-t.
Én amit szívesen javasolnék az az LG 42LA660S/690S/691S, itt kapsz egy jó képminőséget, természetes színeket, local dimmingot, egyik legjobb smart rendszert, hangzásilag is teljes korrekt a beépitett mélynyomóval, és polarizált 3D-t is kapsz. -
LucasGrant
aktív tag
Hát már a jó képminőséggel együtt jár a smart meg a 3D is, ami még ilyen aranyközépút lenne a képminőség és a nagy méret között mondjuk az a 47LA620S, hivatalos garos boltokba az viszont olyan 220e körül mozog már, és ugye említetted a megbízhatóságot, ott azért nem árt a gyári LG garancia, sőt.
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
Hát azért akár melyik márka mellett döntesz, mindegyiknél, jól jársz ha gyári garanciád van, és nem bolti. Azért a 46R470 kisebb kategória képminőségbe is, az olyan 47LN5400al megegyező. Ha Sony-ba gondolkozol akkor 47W805, de az már 300e. Szerintem aranyközépútba a 47LA620S jó választás, ha 220e környékére elkacsingatsz, vagy a magasabb kategóriás 42"esek maradnak 200e alatt, amit még annó írtam.
-
LucasGrant
aktív tag
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Macsekp #11003 üzenetére
Philips 6008-as egy jó Tv, jó képe van, csak számomra nagyon lassú a kezelhetősége, a menüje, minden, akinek számít a Smart is, annak megint csak nem jó választás. Ebbe az árkategóriába amit én szoktam, javasolni, meg gyakorlati tapasztalatból is nagyon jónak tartom az a 42LA690S / 691S. Mind képminőségbe mint szolgáltatásokba egy jó választás ebbe az árkategóriába.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Predator2 #11006 üzenetére
Arra a távolságra nyugodtan tudsz gondolkozni 55"-ban, kicsit így a típus ajánlás nehéz, hogy nincs egy sacperkb ár. De most szerintem ami bestbuy vétel ebben a méretben az a LG 55LA740S - 399e ért.
Én képminőségbe szeretem ezt a típust nagyon, természetes színei vannak, nagyon folyamatos rajta a mozgás, hangzásilag is teljesen korrekt. Smart funkciókba, ott a WiDi, Miracast, 2nd Tv, univerzális távirányító mód, Fuso, stb. stb.
Ez bőven a mai kornak megfelelő Tv szerintem. -
LucasGrant
aktív tag
válasz mulatosdj #11007 üzenetére
Mekkora méretbe gondolkoztál, vagy milyen távolságról néznéd?
Smart:
Ha smart akkor részemről, Samsung vagy LG, nagyon ebbe a szegmensbe többi márka nem rúg labdába.
Itt nekem az LG kezelőfelülete, jobban bejön átláthatóbb, plusz irányítani is könnyebben lehet a Magic-el a Smart részt, mint a Samsung touchos távirányítóval, főleg szövegbevitelnél jön ki nagyon a különbség. Böngésző felbontásba is jobb az LG.
3D:
Itt van az aktív illetve a passzív/polarizált harca. Itt azért az LG által preferált polarizált 3D-nél, könnyebbek a szemüvegek, olcsóbbak, nincsen benne elektronika ami villogtatja a lencséket mint egy aktívnál, amibe ugye elem kell, ha mondjuk szeretsz fekve filmet nézni, akkor az aktív 3D-nél nem tudsz mert ha jobban megdöntöd a fejed akkor zárnak a lencsék, és sötét képet kapsz. Ha meg konzolozol, akkor meg végképp passzív 3D, mert ott a jó kis Dual Play, ami mindig jó móka
Képminőségbe nekem ezek jönnek be ebbe a kategóriába, a fent említett igényeket szem előtt tartva.
32"-ba bőven tudsz venni egy felső kategóriásat: pl.LG 32LA660S, LA667S - 139e körül
39"-ba nagyon kicsi a szortiment, ott igazából van 2 márkának, 3D-s modellje, a Sharp-nak illetve az LG-nek, de ott a Sharp-nak még nagyon első generációs aktív szemüvegei vannak, plusz Smart-ba messze nem combos, ergo ott marad az egyetlen versenyző az LG 39LA620S
42"-ba a 150e körüli árkategóriába, most a 42LA620S és a 42LA640S ami belefér. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Predator2 #11011 üzenetére
200e árba is bőven találsz jó Tv-t, annyi, hogy kisebb méretben 42"-ban, vagy 46-47"-ba egy középkategóriát. Ha sötétbe is Tv-zel akkor a plazma is játszik, de én inkabb LCD párti vagyok, ezt neked is el kell majd döntened, hogy neked melyik jön be jobban. Amiket így az árba én ajánlanék a távolság miatt elöszőr a nagyobbat, LG 47LA620S, utánna a kisebbet de jobbat 42LA660S-t.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Vismajor01 #11013 üzenetére
Mondjad csak mi fáj
-
LucasGrant
aktív tag
válasz nismoka #11018 üzenetére
Színekbe szerintem sokkal jobb az IPS, én a matt panelos VA panelok feketéjért se vagyok oda sőt, ha oldalról nézed akkor a VA megint nem nyerő. A 3D-be mindenkinek más jön be, nekem speciel minden szempontból a passzív/polarizált. Ezt mindenképpen próbáld ki, megfelelő körülmények között, lehetelőleg ugyanazzal a tartalommal, ha meg már ott vagy akkor a 2D-s képet is összetudod hasonlítani, pro és kontra
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Vismajor01 #11020 üzenetére
Hát ha 5m, akkor minimum a 40-42", az is nagy előrelépés lesz a 32"-hoz képest azért.
Ebbe az árkategóriába, a belépő modellek fognak játszani, de attól még képminőségbe azokat se kell egyáltalán leírni. Ami játszana az LG 42LN570S ( ő még csak WiFi Ready, nem tudom milyen messze van a router, vagy mennyire macerás UTP kábellel összekötni ), vagy a beépített WiFi-s változata, a 42LN575S lenne, ami még a beépített wifi-n kívül a Miracast funkcióval tud többet.
Más márkába, lenne a Samsung 40F5300 illetve, a 40F6200, szintúgy az első az WiFi Ready, a másik meg már beépített wifis, de ezek mind csak valós 50Hz-es Tv-k, ergo gyors mozgásnál nem folyamatos a kép, hanem darabos, szaggat. LG-k viszont valós 100Hz-esek. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Vismajor01 #11023 üzenetére
Akkor ár/érték arányban, az LG 42LN570S a nyerő, vagy ha Miracast-os telód van (vagy lesz) akkor ér annyival többet a 42LN575S.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz Vismajor01 #11025 üzenetére
Ki tudod tükrözni, a mobilod élő képét a Tv-re vezeték nélkül, szóval ugyanazt fogod látni az 5"-os telefonodon mint a 42"-s Tv-den, egyes miracastos telefonokat tudod irányítani MMR-el is, miközben a Tv-n látod a képét.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz nismoka #11027 üzenetére
Samsung-nak igen AllShareCast-ja van.
Samsung Tv szempontból, Samsung csak Samsung telefon támogat, illetve nem lehet irányítani touch pados távirányítóval.
LG TV szempontból támogat Sony/Samsung/LG etc. telefonokat is, minden ami miracast certifikációs, plusz egyeseket lehet irányítani akár Magic Remote-al is. -
LucasGrant
aktív tag
válasz Vismajor01 #11028 üzenetére
Ahogy említetted, hogy folyamatos mozgást szeretnél látni, akkor ezek nem játszanak, plusz az F5300 kivételével nem is smartosak:
LG 42LN5400
Sony 40R470
Samsung 40F5300
Samsung 40F5000Ami játszik, és jó választás is
42LN570S
42LA620S - Itt a 3D is benne van ami nem volt szempont, de ez mellett benne van a beép wifi is, plusz a miracast is.Szinte mindenhol a kamu Hz-eket, tüntetik fel, MCI, CMR, PMR, ezek mind a kamu számok, ezekkel nem kell foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
Vismajor01 olyan Tv-t keres amin folyamatos a mozgás, még ha te nem is 100Hz-nek hívod Gicz, az LG LN570S-en folyamatos, illeteve az LA620S-en is folyamatos. Amibe benne van a TruMotion az mind 100Hz-es és a mozgás is folyamatos rajta, LN570-töl felfele mindegyikbe benne van (kivéve LA6130).
Nem hiszem, hogy a múltkori feltöltésem, még aktív, de holnap feltöltök, neked 2db videót Vismajor01, amit az auchanba megnézhetsz mindegyik Tv-n, és abból csak a LN570S, en illetve az LA620S-en lesz a gyorsmozgás folyamatos -
LucasGrant
aktív tag
Itt a 2 kedvenc videóm: http://s3.toldacuccot.hu/letoltes?sid=c8c5d4d38205fbd1273e6485a3b691f9
Ezt ajánlom még, LN460R, LN570R-S, LN575, LN577, LA620, tulajoknak vagy leendő tulajoknak
Nézzétek meg kikapcsolt TruMotion-el, meg mondjuk egy törlés opcióra beállítva, és látni fogja mindenki, hogy miről beszéllek.
Egy laikus vásárló azért akar 100Hz-es Tv-t, venni, hogy folyamatos legyen rajta a mozgás, ne legyen darabos, és nem arra kíváncsi, hogy most mit hoztak ki a tesztek, meg egyéb dolgok (vannak olyanok akik nem szeretik a folyamatos mozgást, ezt is meg kell érteni, ezért lehet ezt kikapcsolni)
Úgy ha valakinek az a szempont, hogy folyamatos legyen rajta a mozgás, mert neki az jelenti a 100Hz-et, akkor a fent soroltak azok, és akkor ellehet felejteni a külföldi teszteket, mert az ember saját szeme felül írja ezt -
LucasGrant
aktív tag
Én azért jobban kifejteném Mind a kettő jó Tv, viszont a véleményem szerint az LG sokkal természetesebb színekkel dolgozik, nagyobb a látószöge, az LG precízebb Edge LED-es háttér-megvilágítással dolgozik, amit már tud vezérelni is. Okos funkciókba számomra irányíthatóságba sokkal könnyedében kezelhető az LG smart rendszere Magic Motion-al mint touch controllal a Samsung.
A 3D-be hozzám a könnyebb passzív szemüvegek és a világosabb kép, sokkal közelebb áll, plusz a Dual Play is, engem speciel zavar az aktív 3D villogása nagyon.
Ezt a 2modell talán a legkeresettebb az erős középkategóriába, ezt szerintem nagyon sok helyen megtalálod kiállítva, érdemes megnézni őket, kipróbálni a 3D-t, illetve azokat a dolgokat amik fontosak még neked.
Amúgy 3.-nak én még mondanám a LA660S egy átdesignolt változatát, a LA690S/691S-t, képbe tartozékokba mindenben ugyanaz, egyedül a design a különbség, magic swivel talp illetve recés fém káva. -
LucasGrant
aktív tag
válasz nightshadow #11058 üzenetére
Akkor szerinted miért folyamatos a kép egy LN570R-en, vagy egy LA620S-en (LN570R-től felfele kivéve LA6130) ha nem számol ki plusz képkockát ? Vagy szerinted miért felel a TruMotion ?
Vagy nézd meg ezeket a videókat, egy F6200-on megy egy LG LN575S-en -
LucasGrant
aktív tag
válasz Kantalusz #11065 üzenetére
Szerintem arra a távolságra inkább vegyél, egy jobb 42"-at, 200e alatt amit én szívesen javasolnék az a LG 42LA660S, itt benne lesznek azok a plusz funkciók amik nem voltak szempontok, mint smart és 3D, viszont cserébe nagyon jó képe van, ha azt kicsinek találod akkor meg 47LA620S, de az már 200e felett van.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz fatalka #11078 üzenetére
Hát ha viszonylag kisebb a szoba, vagy fix helyed van, és nem nézed messzebbről mint 2-3m akkor nem rossz választás ez a méret. 32"-ba ha játszol rajta, gondolom úgyis oda ülsz fél méterre tőle. Vélemény szerint ez a legjobb választás 32"-ba, meg a legmagasabb kategória is, ha méretben nagyobban gondolkoznál mégis csak, akkor viszont kisebb szériát tudsz vásárolni értelemszerűen.
Ha neked a 32"-os méret megfelelő, akkor a 32LA660S egy jó választás, minden szempontból. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Napelem
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...