Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derson
csendes tag
bocs
-
Derson
csendes tag
Sziasztok, én sajnos most szembesültem ezekkel a sajnálatos lehúzásokkal, tényekkel. Ebbe az iskolába járok 6 hónapja, a tanárt tudom dicsérni mert tanít és nem leadja az anyagot, de semmi több ami pozitív lenne. Én is bedőltem a hitegetésnek akkor, pozitívan álltam a dolgokhoz. A hatóság figyelmébe fogom ajánlani azt, hogy 8 nap alatt nem kapok szolgáltatást hanem hónapok múlva csak amikor már 3 hónapot befizettem. Ugyanis tavasza toboroznak és júniusban, Júliusban és Augustusban már jönnek a csekkek. Szolgáltatás pedig csak szeptemberben van.
1. átverés: nincs személyes tapasztalatod, csak bízol a minőségben és hogy ez hasznos számodra.
2 átverés: Olyan tökéletes köntösbe van csomagolva a szerződés ha 1x olvasd el nem veszed észre az átverést, az aljára van írva, hogy: A felek tényként rögzítik , hogy a XX iskola által szervezett számítástechnikai szoftverüzemeltető képzés (ami okj-t ad) első hét hónapjának képzési programja megegyezik a XX iskola által szervezett számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező képzésének képzési programjával. Amennyiben a képzésben résztvevő jelen szerződés tárgyát képező képzést elvégezte és sikeres modulzáró vizsgát tett, valamint jelen szerződés aláírásakor rendelkezik az okj vizsga bemeneti feltételeivel, ebben az esetben a XX iskola belépési lehetőséget biztosít számára a fent megnevezett okj képzés megszerzésére irányuló képzés utolsó 32 órájára.
ELEMZÉSE. vegyük ketté mi micsoda.
Számítástechnikai szoftverüzemeltetés Amit végez:pl
-Számítógépeket kezel szoftvereket használ(ez még webes dolog is lehetne)
-projekteket tervez és értékel
-Hardveres feladatokat lát el
-támogatja a biztonsági rendszert
-LAN/WAN hálózatokat üzemeltet és értékel
-....................nézz utána sok van még
de egyik sem weboldal tervezés, készítésWebtervező
-HTML, css alapfoka, vagyis statikus weblap készítés.
A statikus tudás az nem piacképes.
A 2 szakmának köze sincs egymáshoz. Csak így jól hangzik ha elolvasod.
A valóságban tanítanak neked statikus honlap készítést 9 hónapig ami fele a piacképes tudásnak. a másik fele az a következő évben van ha beiratkozol szintén 400 ezerért akkor már 300 órában meg tanulhatod a dinamikus weboldal készítést és erről kapsz 1 Internetes alkalmazás fejlesztő okj bizonítványt, oklevelet, valamit.
Az iskolát felmenti sajnos egy törvény ha 1993. évi LXXVI. törvény 3.§ (3)-e (Az (1) bekezdésben foglaltakon kívül szakképzés folytatható más, a szakképzést folytató intézmény által megjelölt, az állam által nem elismert szakképesítés megszerzésére is.) Szerintem ez meg támadhatatlan.9 hónap tanulás a semmiért egy fél szakmáért,és még vállalnak egy másik képzést 32 órában amiről kapsz okj-és bizit amit más iskola 500órában tanít,(kell tanítania) csak kell az idő töltés hogy pénzt tudjanak érte kérni. Ha kell a másik fele is a tudásodnak (a 9 hónap ért) akkor iratkozz be ismét 400 000-ért. + okj vizsga díj. igy kb 900 000 ft. ( persze ha nem mész el szoftverüzemeltetői re), akkor 900 000 ft. és 2 év.
Az átverés az, hogy tavasszal nem tudod van másik fele is az iskolának a dinamikus weboldal, és az 1 év nem 1 év hanem 2ő, és az 1 év végén nem arról kapsz valamit amit tanultál hanem teljesen másról, csak úgy lehet értelmezni mint ha kapnál egy okj-és vizsgát arról amit tanulsz 9 hónapig.
kb ennyi de lenne még mit mondanom üdv sziasztok és ne iratkozzatok be, nem ajánlom.[ Módosította: KEndre ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Vicces képek
- Kerékpársportok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- További aktív témák...
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest