Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Derson

csendes tag

Sziasztok, én sajnos most szembesültem ezekkel a sajnálatos lehúzásokkal, tényekkel. Ebbe az iskolába járok 6 hónapja, a tanárt tudom dicsérni mert tanít és nem leadja az anyagot, de semmi több ami pozitív lenne. Én is bedőltem a hitegetésnek akkor, pozitívan álltam a dolgokhoz. A hatóság figyelmébe fogom ajánlani azt, hogy 8 nap alatt nem kapok szolgáltatást hanem hónapok múlva csak amikor már 3 hónapot befizettem. Ugyanis tavasza toboroznak és júniusban, Júliusban és Augustusban már jönnek a csekkek. Szolgáltatás pedig csak szeptemberben van.
    1. átverés: nincs személyes tapasztalatod, csak bízol a minőségben és hogy ez hasznos számodra.
    2 átverés: Olyan tökéletes köntösbe van csomagolva a szerződés ha 1x olvasd el nem veszed észre az átverést, az aljára van írva, hogy: A felek tényként rögzítik , hogy a XX iskola által szervezett számítástechnikai szoftverüzemeltető képzés (ami okj-t ad) első hét hónapjának képzési programja megegyezik a XX iskola által szervezett számítástechnikai szoftverüzemeltető és webtervező képzésének képzési programjával. Amennyiben a képzésben résztvevő jelen szerződés tárgyát képező képzést elvégezte és sikeres modulzáró vizsgát tett, valamint jelen szerződés aláírásakor rendelkezik az okj vizsga bemeneti feltételeivel, ebben az esetben a XX iskola belépési lehetőséget biztosít számára a fent megnevezett okj képzés megszerzésére irányuló képzés utolsó 32 órájára.
    ELEMZÉSE. vegyük ketté mi micsoda.
    Számítástechnikai szoftverüzemeltetés Amit végez:pl
    -Számítógépeket kezel szoftvereket használ(ez még webes dolog is lehetne)
    -projekteket tervez és értékel
    -Hardveres feladatokat lát el
    -támogatja a biztonsági rendszert
    -LAN/WAN hálózatokat üzemeltet és értékel
    -....................nézz utána sok van még
    de egyik sem weboldal tervezés, készítés

Webtervező
    -HTML, css alapfoka, vagyis statikus weblap készítés.
    A statikus tudás az nem piacképes.
    A 2 szakmának köze sincs egymáshoz. Csak így jól hangzik ha elolvasod.
    A valóságban tanítanak neked statikus honlap készítést 9 hónapig ami fele a piacképes tudásnak. a másik fele az a következő évben van ha beiratkozol szintén 400 ezerért akkor már 300 órában meg tanulhatod a dinamikus weboldal készítést és erről kapsz 1 Internetes alkalmazás fejlesztő okj bizonítványt, oklevelet, valamit.
    Az iskolát felmenti sajnos egy törvény ha 1993. évi LXXVI. törvény 3.§ (3)-e (Az (1) bekezdésben foglaltakon kívül szakképzés folytatható más, a szakképzést folytató intézmény által megjelölt, az állam által nem elismert szakképesítés megszerzésére is.) Szerintem ez meg támadhatatlan.

9 hónap tanulás a semmiért egy fél szakmáért,és még vállalnak egy másik képzést 32 órában amiről kapsz okj-és bizit amit más iskola 500órában tanít,(kell tanítania) csak kell az idő töltés hogy pénzt tudjanak érte kérni. Ha kell a másik fele is a tudásodnak (a 9 hónap ért) akkor iratkozz be ismét 400 000-ért. + okj vizsga díj. igy kb 900 000 ft. ( persze ha nem mész el szoftverüzemeltetői re), akkor 900 000 ft. és 2 év.
    Az átverés az, hogy tavasszal nem tudod van másik fele is az iskolának a dinamikus weboldal, és az 1 év nem 1 év hanem 2ő, és az 1 év végén nem arról kapsz valamit amit tanultál hanem teljesen másról, csak úgy lehet értelmezni mint ha kapnál egy okj-és vizsgát arról amit tanulsz 9 hónapig.
    kb ennyi de lenne még mit mondanom üdv sziasztok és ne iratkozzatok be, nem ajánlom.

[ Módosította: KEndre ]

Új hozzászólás Aktív témák