Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cecília
újonc
Teljes mértékben egyet értek az előző hozzászólással!
Nekem most jár a fiam egy tanfolyamra ebbe az iskolába. Szereti ezt az iskolát, azt kapja, amit várt és mindig boldogan jön haza, mert nincs olyan óra, amikor ne érné siker.
Soha nem fog belőle olyan profi programozó válni, mint az előző kritikákat író fórumozók, de nem is ez a célunk. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan kihozzák belőle azt a tudást, amire ő képes. Mindez őt boldoggá teszi, ami nekem mindennél többet ér.
Mellesleg, mielőtt megkötöttem volna a szerződést alaposan elolvastam és megértettem a benne foglaltakat. Jól átgondoltam és döntöttem. Nem bántam meg, és fel merem vállalni, hogy jó véleménnyel vagyok az iskoláról és a munkájukról.
Etikátlan dolognak tartom, hogy bárki úgy bírálgatja az iskolát, hogy személyes tapasztalata még nem volt velük, csak megtetszett egy előző fórumozó negatív kritikája és ezen felbátorodva beáll ő is a sorba.
Természetesen ez is benne van a fórumokban, ettől sokkal elszomorítóbb, hogy egyes emberekben is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest