Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Igazad van, de gondoltam ha nem is megy mini DP aktív adapterrel hátha....
Viszont HDMI-DVI kábel Flex esetén jó ötlet, ez eszembe sem jutott.
ZPeti: #332-es hsz-om végén elírtam, mert ott is lehetett variálni a frekit, de csak a samut, viszont 120Hz-es monitort csak akkor vennék, ha élesben kipróbálnék egyet a saját rendszeremmel, vagy hivatalos forrásból meg lenne erősítve, hogy eyefinity alatt megy a különböző képfrissítés.
Kiterjesztett asztalnál gyakorlatban is megy, de eyefinity-t használ a játék. Googliztam az eyefinity different refresh rate mondatra többféleképp, de elég kétértelműek a válaszok, illetve nem sok sikerrel kecsegtetnek.
Developer fórumba is beletúrtam, de kevéske angol tudásommal nem találtam semmit sem.JoinR: Szívesen. Gondolom Te is HDMI-DVI kábelre gondotlál, mint proci985, csak nekem ment ki a fejemből hajnalban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest