- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
proci985 #164 üzenetére
Ehhez adtak,DVI,de ki sem csomagoltam,egy jobb minöségü volt itthon... viszont DP kábelt valóban nem adnak....Igen,nagyon izgatja a fantáziám a BF3 három monitoron..
Aggaszt egy kicsit,hogy mennyire lenne játszható a játék egy huzott 7970-el,mert szerintem nem lenne meg a fix 60fps-em... még akkor sem,ha kivételesen ezt a játékot teljesen low-on játszom 60-as FOVval injectorral.. egyedül a mesh van ultrán,mert ugye szeretnék messze látni.. itt kivételesen nem érdekel az eyecandy,kinézelödtem magam,az viszont nagyon érdekel,hogy hamarabb észrevegyem az ellent mielött ö észrevenne engem.. sajnos ilyen beállitásokkal nem nagyon találok tesztet,de ugy számolom kb harmadolná az fps-t ,és akkor bizony néha befigyelne 30 is aminek nagyon nem örülnék... CF-et meg nem nagyon szeretnék ha lehetséges... bár látszólag nincs más ut...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest