Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Próbálkoztam vele, úgy jön össze, hogy van alul pontos, vagy középen.. Ugye a felső rész mindenképp lecsúszik..
Hát ez van, akkor sajna mégsem jött ez össze úgy, ahogy szerettem volna.
A 30"-hoz viszont keskeny az asztal arra, hogy kiterjesztettként használjam.
Így most már tudom, hogy tévedtem, mert azt hittem, hogy ez működhet so normálisan, de akkor mégsem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jah, értem.
Akkor ebben az esetben ez marad inkább kiterjesztett asztalos móka?
Csak 1-2 játék alatt kipróbáltam volna ezt, ha használhatóra sikerülne összerakni, de vagy alul van szinkronban, vagy középen..
Itt csak a dell menne pivot-ban, de azt nem szeretném. "Normál" módban szeretném midkettőt.
-
proci985
MODERÁTOR
itt van egy, bár ő szerintem singleben tesztelte, de ebből már szerintem tudsz következtetni. meg vész esetén lehet csökkenteni a felbontást 720pre is, ha tényleg kell a fix 60/75fps. képminőség mondjuk megérzi, ez is tény.
CF, elforgatott képernyőkkel, de skálázódás alapján megint ki tudsz ebből indulni.VaMik: jó kérdés.
virtuális géppel ezt meg tudod oldani úgy, hogy letiltod az egyik egér/bill párost. viszont ha a hoston is letiltod, akkor lehet a virtuálison se fog menni. másik megoldás két virtuális gép, dedikált inputokkal, dedikálva kijelzők szerint, azzal szerintem menne.
-
proci985
MODERÁTOR
hm, körbenéznék külföldi fórumokon is, szerintem nem te vagy az egyetlen, akinek ilyen szempontjai vannak.
eyefinitysek közül nem tudok olyanról phn aki bf3mazik is. bár ha van hozzá bench, akkor azt le tudom szedni és tudok tesztelni. 7970 erősebb, de azért valamennyi látszana így is, hogy mennyire működhet a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Küszöbön az androidos PC-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Napelem
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest