Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szacsee

nagyúr

válasz proci985 #1374 üzenetére

Hali!

Ha a közeljövőben vennél kártyát 3 monitorhoz mit vennél?
    7950 kezd kevés lenni... illetve hogy pontos legyen nincs normális élsimítás AMD vonalon SSAA-t kivéve iracing alatt. AC-nál még elviselem, de IR-nél a rázókövek, kerítések recéi nagyon idegesítenek.
    Nem tudtam belőni SSAA kivételével a kártyát, hogy szép legyen a kép. Jövő év elejéig szeretnék majd valamit venni, csak nem tudom mi legyen. DX12-t nagy ívben sz#@rom lefele, majd ha valamit domborít, ami tetszik, akkor elgondolkozom egy olyan kártyán ami domborít alatta. Őszintén IR és AC egy darabig leköt, majd ha jön valami szim DX12 alá, akkor elgondolkodom a dolgon, addig meg élek a mának. :D
    Igazából NV oldalon nem tudom mit éri megvenni, vagy AMD vonalon. 150K fölött csak abban az esetben vagyok hajlandó kártyát venni, ha 5760x1080-ban 60-80FPS-t produkál a kártya fent említett szimekben és sehol egy rece. IR-nél oválon a road pályán tapasztalt FPS kb 2/3-ával megy a játék a sok autó miatt, itt a kerítés zavaró, Roadon pedig a rázókő és a kerítés pl hosszabb egyenesben, vagy elnyújtott kanyaroknál.
    NV-t javasoltak pár helyen de nem tudom tud-e annyival többet a 980 a 970-nél hogy frankó legyen és a 3 montiros üzem miatt nem lesz-e gond. Elsőként a problémamentes 3 monitoros megjelenítés a szempont és a képminőség. Ha pl egy kártya 10%-al lassabb a konkurenciánál de 3 monitoros üzemben nincs vele probléma, míg a másik gyártónál szoóág van néha napján vele, akkor választom inkább a 10%-al lassabb kártyát.
    Konkrétan 290X-980 szint anyagilag amit belőttem magamnak, de lehet beesik a képbe a Fury Nano is.
    Érdemes efölött nézelődni +25% FPS-ért 80% felárért?

Bocs hogy válaszként írtam, de Te képben vagy NV és AMD oldalon is, ezért bátorkodtam rád írni. :R

Új hozzászólás Aktív témák