- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Ha Flexet veszel nem kell más csak DVI-Dsub, vagy még az sem.
Ezt adják hozzá elvileg:
Accessory
CrossFire™ Bridge Interconnect Cable
DVI to VGA Adapter
6 PIN to 4 PIN Power Cable x 2
HDMI to SL-DVI Adapter(Full Retail SKU only)
HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable(Full Retail SKU only)Magyarul van 2 DVI-d és 1 D-sub csatid, ha ennél több D-sub kell, akkor még kell venned D-sub átalakítót és kész is.
Proci azért kell "csak", mivel el van fordítva az oldalsó kijelző és az iR azokra külön kiszámolja, hogy olyan szögben mit is látnál. TS-en a mentor csak annyit mondott, hogy 4,5-4,8Ghz már elég jó, mert kb 120FPS-t tud majdnem mindenhol AA-val és 3db 1920x1200-as monitorral. Ha nálad ennél kisebb lesz a felbontás, akkor egyet próbálnék a mostani konfiggal, talán addigra én is tudok még 2 monitort szerezni és akkor tudok teljesítményről nyilatkozni. 2500K adott, hűtőm akad, tuningolni is tuningoltam anno... talán még maradt a fejbe belőle valami.Egyeztetni meg tudunk.
Utána ráérsz alaplapon és egyebeken gondolkozni... hacsak nem notiról tolod most.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest