- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.varga7
tag
válasz
alphamooncam #52170 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
-
-
J.varga7
tag
Kedves fórumtársak, a segítségeteket szeretném kérni.
Egy Edifier R2000DB 2.0 hangfal boldogtalan tulajdonosa vagyok.
A hangfal tökéletesen működik, gyönyörű hangja van, de sajnos a hangfalhoz mellékelt kábel amely összeköti a jobb és bal hangfalat már az első pillanattól kontakthibás volt, egy idő után pedig végleg megadta magát (linket is mellékeltem). A hangfalakat elvileg egy 5 PIN-es DIN kábel köti össze, azért írom, hogy elvileg, mert egyszer már érdeklődtem itt a fórumon ez irányban és akkor ilyen kábel vételét javasolták nekem hozzá. Rendeltem is itteni boltokból, de azokkal a kábelekkel sajnos a bal hangfal kb. 60% halkabban szól, így totál használhatatlan. Lehet, hogy mégis spéci az Edifier saját kábele?
Mivel közvetlenül az Edifier-től nem tudok kábelt rendelni (a fenti linken pl. csak az USA-ba szállítanak ki, a UK oldalon pedig kiegészítőket egyáltalán nem árulnak), nem tudom miképpen szerezhetnék olyan kábelt amivel rendesen szól.Ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy tudja honnan szerezhetnék megfelelő kábelt, kérem, hogy írjon. Előre is köszönöm!
Varga Jenő
-
J.varga7
tag
Sziasztok! Egy Edifier R2000DB hangfalpárt vásároltam, és nagyon elégedett vagyok vele. Azonban a hozzáadott 5-Pin-es hangfal összekötő kábel (5-pin XLR Cannon-type speaker cable) úgy néz ki kontakthibás, amint egy kicsit is elmozdul azonnal recseg-ropog a bal oldali hangfal. Lehet itthon kapni valahol ilyen kábelt, hogy kicserélhessem? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
J.varga7
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Creative P380-as 2.1-es szettem végleg megadta magát, ennek a hangzása nagyon tetszett, T&V Kürbist és Creative T20-at próbáltam, elvoltam velük de nekem egyik sem nyújtott megfelelő hangzást.1. Max 65.000. Forintot tudok rászánni. A minőség az elsődleges szempont.
2. Asztalon (vagy 2.1-es hangfalszett esetén alatta is) PC Gaming-re és zenehallgatásra (TIDAL) használnám.
3. Van egy Sound Blaster Omni Sorround külső hangkártyám, erről üzemel a hang jack-en keresztül, de optikai is van rajta.
4. Nem fontos a Bluetooth, nem fontos a távirányító sem.Ezeket néztem, de bármilyen javaslatra vevő vagyok.
2.0-ból: Edifier R1800 TIII, Edifier R2000DB (bár láttam az utóbbinak eléggé felszökött most az ára és talán túl hangos is) és ide kellenének még 2.0-s aktív hangszóró javaslatok.
2.1-ből: Logitech Z-625 2.1 THX, Logitech 2.1 G560 (ettől kicsit félek, hogy nagyon hangos lenne), Sound Blaster Kratos S5.
Előre is köszönöm!
Varga Jenő -
J.varga7
tag
Kedves Mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni.
Elég vájtfülűnek tartom magam, (vagy igényesebbnek hangzás terén, ez persze nem azt jelenti, hogy százezreket költenék hangfalakra).
PC-men zenét hallgatok, filmet nézek és játszom is.
Az elmúlt 6 évben egy 2.1-es Creative Inspire P380 hangfalat használtam ami sajnos költözéskor tönkrement, pedig kirstály tiszta szép hangja volt.
A PC-mben is Creative hangkártya van Sound Blaster Z.
Pár napi keresgélés után egy Genius SW-G 2.1 3000-es hangfal szett beszerzése mellett döntöttem, - a specifikációi megyőzőek voltak, meg nagy volt körülötte a hype - de nagyon megbántam. A Creative-hoz képes rettenetes dobozhangja van, bárhogy is állítgatom a hangkártya beállításait. Jó a basszusláda tényleg korrekt, de ez nem minden. A kis hangfalak egyszerűen bántják a fülemet, akárhályszor egy "S" vagy "SZ" betű elhangzik egy számban. A hangszerek sem hallhatóak ki rendesen egy jobb zenéből, az egész egy sűrű katyvasz.A kérdésem, hogy mivel a P380-as szériát már nem gyártják/igen nehéz beszerezni, hogy mit ajánlotok?
Térjek vissza egy mai Creative Inspire hangfalhoz? Vagy van jobb ötletetek?
Akár 20-30 ezres árkategóriába is belenyúlhat a dolog, és nem a hangerő számít, hanem a hangminőség.
(Már az is eszembe jutott, hogy az én fülemmel van a baj, de visszasírom a régi hangfalam, az sokkal jobban szólt.)Előre is köszönöm a tanácsokat!
Varga Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen videókártyát?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest