- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Ma már 3 filmen van túl a kicsike (Clash of the Titans "720p DTS", Karate Kid "1080p DD", Transformers 2 "1080p DTS") és jó néhány zenén. (Scorpions Acoustica, Santana, Omega, és néhány trance, disco, rap, pop)
Mivel a 3600-nak 45W-os a mélye és colban is nagyobb, így azt gondolná az ember, h. ez jóval szerényebb lesz, de a tapasztalatom mást "mutat".
Ugye a HF2.1 3000 2x20W és 1x40W teljesítményű (elméletileg)
A mélye nem zörög, nem dobozhangú, nekem kifejezetten kellemes hallgatni és szerintem nagyon pozitívum, h. végre van bass és treble poti az ilyen sub-bal ellátott Genius szetten.
A 3600-as mélyét se jobbnak, se rosszabbnak nem mondanám így az elején, nagyon pozitívan kellemeset csalódtam benne. RCA végű fix méretű kábelei vannak a frontoknak és egy dupla RCA --> 3.5 Jack-el csatlakozik a PC-hez. Ennyi van a hátoldalán a mélynek a csatlakozókat tekintve... (+ a bekapcsoló gomb ugye szintén hátul)
Nem tudom, h. Geniusék mikor állnak le ezekkel az ordítóan világító kék ledekkel, mert ezek csak akkor alszanak el, ha hátul lenyomom a kapcsolót (be-ki kapcsoló) és szörnyen zavaróak tudnak lenni. (saját vélemény)
Egy ismerősöm jövőhéten rendeli meg szintén ezt a HF2.1 3000-et, megnézem, h. nála is hallható e ez a búgás a hangszórókból (csak akkor hallani, ha közel hajolok hozzájuk), mert ha nála nem lesz, akkor lehet kifogtam egy rossz darabot, DE akkor is egy ugyanilyet kérnék helyette, mert nagyon meg vagyok elégedve vele ezt az apró dolgot leszámítva, jaaa és a kék ledet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest