Új hozzászólás Aktív témák

• D®. GeNy@

aktív tag

válasz popp #6932 üzenetére

Ma már 3 filmen van túl a kicsike (Clash of the Titans "720p DTS", Karate Kid "1080p DD", Transformers 2 "1080p DTS") és jó néhány zenén. (Scorpions Acoustica, Santana, Omega, és néhány trance, disco, rap, pop)

Mivel a 3600-nak 45W-os a mélye és colban is nagyobb, így azt gondolná az ember, h. ez jóval szerényebb lesz, de a tapasztalatom mást "mutat".
    Ugye a HF2.1 3000 2x20W és 1x40W teljesítményű (elméletileg)
    A mélye nem zörög, nem dobozhangú, nekem kifejezetten kellemes hallgatni és szerintem nagyon pozitívum, h. végre van bass és treble poti az ilyen sub-bal ellátott Genius szetten.
    A 3600-as mélyét se jobbnak, se rosszabbnak nem mondanám így az elején, nagyon pozitívan kellemeset csalódtam benne. RCA végű fix méretű kábelei vannak a frontoknak és egy dupla RCA --> 3.5 Jack-el csatlakozik a PC-hez. Ennyi van a hátoldalán a mélynek a csatlakozókat tekintve... (+ a bekapcsoló gomb ugye szintén hátul)
    Nem tudom, h. Geniusék mikor állnak le ezekkel az ordítóan világító kék ledekkel, mert ezek csak akkor alszanak el, ha hátul lenyomom a kapcsolót (be-ki kapcsoló) és szörnyen zavaróak tudnak lenni. (saját vélemény)
    Egy ismerősöm jövőhéten rendeli meg szintén ezt a HF2.1 3000-et, megnézem, h. nála is hallható e ez a búgás a hangszórókból (csak akkor hallani, ha közel hajolok hozzájuk), mert ha nála nem lesz, akkor lehet kifogtam egy rossz darabot, DE akkor is egy ugyanilyet kérnék helyette, mert nagyon meg vagyok elégedve vele ezt az apró dolgot leszámítva, jaaa és a kék ledet! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés