Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Zsakfos
csendes tag
Úgydöntöttem hogy nem tuningolok hanem inkább veszek egy 3200+-t csak 10 rugóval drágább. A kérdésem az lenne hogy a c'n'q müxik a k8v lapban? Illetve létezik 754-es k8t800pro chipes lap?
-
erdoke
titán
A RAM-ot azért kell visszavenned, mert a HT freki emelésével arányosan megy az is fölfelé. Így 233-nál már 466-on kellene mennie. Szorzót csak lefelé tudsz állítani, tehát 10-re nem.
A HT-nek a szorzóját állítod vissza 3-ra, amikor 600-ra skálázod, ez a memória frekvenciáját nem befolyásolja.
Az AGP/PCI visszaváltás nem egyértelmű, olyan hírek is vannak, miszerint csak 233-nál van másik osztó, ettől eltérő frekvenciákon nincs.
Ha nagyon tuningolni akarsz, akkor vegyél inkább K8T800Pro vagy nForce3 250-es lapot, azoknál általában működik a fix AGP/PCI. -
Zsakfos
csendes tag
Van 2 db sata hdd-m és 1 pata +4 optikai cucc. És a ramok 2 db 512-es brand samsung 400-asok. Meddig tudom így tuningolni szerinted? Miért kell visszavennem 166-ra. Úgy hallotam hogy a k8v nél lehet állítani a szorzót nem? Akkor azt felrakom 10 re úgy nem jó? Illetve ha emelem az fsb-t 233 mhz-re a Ht visszaskálázom 600-ra akkor a memória mennyin megy? Ja és ha az fsb-t emelem akkor egy bizonyos sebességnél visszaál a pic/agp órajel nem?
-
erdoke
titán
Ha SATA-s vinyód van, akkor azt a Promise chipre kösd, ne a déli hídra. Ezután told fel az ''FSB''-t 233 MHz-re. Ha a RAM-od bírja a 466-ot, akkor hagyd gyári beállításon, esetleg egy kis fesz kell neki. Ha nem megy 466-on, akkor oszd vissza, mielőtt nekiállsz tuningolni.
-
Zsakfos
csendes tag
Up senki nem tud nékem segíteni :(
-
Zsakfos
csendes tag
Ja meg valami olyat olvastam hogy ha az fsb-t vagy mit emelem egy szint fölé akkor a pci/agp órajel visszaál alapra ez hogy van?
-
Zsakfos
csendes tag
Akkor ha a k8vse deluxot veszem és egy 7000-es zalmannal hűtöm akkor a 2,2 ghz-t vinni fohja szerinted?
A másik hogy mit és hogy állítsak a bios-ban hogy ha 2200mhz-n akarom hajtani? -
HERR Z
veterán
A proci c0-ás vagyis egy tuningra született lappal se megy 2300-2350MHz fölé...ámde ott van fix PCI órajel ellenben ebben az asusban nincs, vagyis még szerintem ennyit se fox elérni, vagy el fox ha egy vga-n és IDE vinyón kivül semmi nincs a gépbe:)
A sima és SE között az a különbség hogy a simán sz@r kondik voltak és elszáltak elég hamar...az se-n már elvileg jók vannak
A ramok se tuningra születtek úgyhogy egyszerűbb ha majd húzásnál reflexből leveszed az órajelüket 166-ra...... -
Zsakfos
csendes tag
Egy komám mondta hogy itt talán tudnak nekem segíteni és mindjárt lenne is két kérdésem.
Mi a különbség az ASUS k8v delux és a k8v-se delux között. Valamint hogyan húzzam a 2800+os A64-emet ha a két lap közül választok illetve meddig tudom húzni a cpu-t, sima samsung 400-as ramokkal?
A procin ez van írva: ADA2800AEP4AP
VAAMC 0347MPM
41M4087A40602
Na igy ezekből az adatokból mit tudtok milyen esélyeim vannak tuningolni és meddig illetve milyen a cpu steppingje.
köszike
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech MX Master 3S for MAC
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest