Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Tényleg nem akarok nagyobb felbontásút, ezt így pont kényelmes nézni.
Leginkább stock fotók szerkesztésére használom, és jól jön ha minél könnyebben tudom pixelenként látni a képet.Próbáltam megnyomni pár helyen amennyire lehetett, de nem volt hatása. Tényleg elképzelhető hogy csak jobban meg kéne húzni a trafót, bár ilyenkor szerintem a belsejükban búgnak a tekercsnek nem túl szorosan lévő szálai, bár nemigazán értek hozzá. Régebben úgy hallottam hogy valahogy viasszal kiönteni szokás a búgó transzformátorokat...
neked milyen gari problémád volt?
-
dezz
nagyúr
Először kicsit furcsa, hogy kisebbek a betűk, de 1-2 nap alatt teljesen hozzá lehet szokni.
A DDC/CI egy kétirányú kommunikációs csatorna, amin keresztül nem csak a monitor tudja közölni, milyen felbontásokat, stb. támogat (PnP), hanem a gép felől parancsokat is tud fogadni. Bár nem úgy vettem észre, mintha a Dell biztosítana az utóbbihoz valamilyen programot. [link]
-
pakesz
aktív tag
azert ezt biztos forrasbol tudod hogy IPS panel van bennuk? meg a legolcsobban is???
mert utne ha 42" -os IPS paneleket adnanak szare-hugye(~150 ropi) amikor 200 ropi a 27" Dell....es nem akarom elvenni a DELL monitor vasarlok kedvet, de azert a pixelgaranciaval VASARLAS ELOTT legyenek tisztaban
-
Nyugdíjas
nagyúr
Szia!
Ebben az árban nem nagyon...
Hasonlóan komoly, illetve még sokkal komolyabb az NEC 2690WUXi2-je. Itt egy teszt róla. Persze az ára is más... 
Aktív témák
Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32FG812SUXEN) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG900XUXEN ) 27" 4K 165HZ 3D CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG702EUXEN) 4K 144HZ GAMER MONITOR UJ MODELL! AKCIÓ!
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hasonlóan komoly, illetve még sokkal komolyabb az