Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cerebellum87
csendes tag
Hali! Kösz a válaszokat ;) Direkte 1:1-en hajtanám a cuccot - ha menne
Hogy az 1T Bios miért került fel rá? Mert süldő voltam még hajdanán és azt írták hogy az aztán húha...és azóta lusta vagyok mint a dög, nem raktam vissza az eredetit. Ami fura, hogy 600-as VIA lapban sem ment többet, bár annak az általános tuningpotenciálját nem ismerem, meg ott még főleg nem konyítottam a dolgokhoz. Próbáltam a nagyon csiga időzítésekkel is, el is értem vele hogy felállt a rendszer, és csak 2-3 perc múlva fagyott le, egyszer addig is eljutottam hogy ment kemény 10 percet, egy Everest memírás, egy Everest mem olvasás, éppen kezdtem megörülni és elszállt a szokásos blőd kékablakkal. Sajnos még nem tartózkodom az asztalim közelében egy ideig, akkor tudnék bővebben nyilatkozni a pontos Steppingel kapcsolatban. Létezik egyébként hogy ENNYIRE antituning CPU-t fogtam ki? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- LEGO klub
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD Ryzen R9 3950X 16Mag / 32Szál 3.7/4,7GHz / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hogy az 1T Bios miért került fel rá? Mert süldő voltam még hajdanán és azt írták hogy az aztán húha...és azóta lusta vagyok mint a dög, nem raktam vissza az eredetit. Ami fura, hogy 600-as VIA lapban sem ment többet, bár annak az általános tuningpotenciálját nem ismerem, meg ott még főleg nem konyítottam a dolgokhoz. Próbáltam a nagyon csiga időzítésekkel is, el is értem vele hogy felállt a rendszer, és csak 2-3 perc múlva fagyott le, egyszer addig is eljutottam hogy ment kemény 10 percet, egy Everest memírás, egy Everest mem olvasás, éppen kezdtem megörülni és elszállt a szokásos blőd kékablakkal. Sajnos még nem tartózkodom az asztalim közelében egy ideig, akkor tudnék bővebben nyilatkozni a pontos Steppingel kapcsolatban. Létezik egyébként hogy ENNYIRE antituning CPU-t fogtam ki?