Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
Ha lenne 8 cm-es hely akkor oda már csináltam volna helyet a 12cm-esnek is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát sajnos nincs ezért csinálok helyet, ha meg már csinálok akkor már jó nagyot fogok csinálni, hagy szellőzzön csak rendesen. /prescott miatt, igaz olyan túlzottan nem melegszik csak maxra kell tekerni a Zalman 7000 Cu-t/ -
rambo4ésfél
senior tag
Nem kötöm az ebet a karóhoz tehát nem feltétlen kell nekem plexi!!
Gondoltam hátha van vmi ''gyári'' megoldás erre a problémára úgyhogy jöhetnek még más féle megoldások is.
A saját kis teóriámra már van is megoldás de hátha mondatok valami jobbat. -
rambo4ésfél
senior tag
A kérdés a címben!
Van egy elképzelésem ami a következő:3x5.25''-os helyre akarok berakni egy 12cm-es ami sikerült is mert a hely elég nagy sőt egy kicsit még nagyobb is csak így eléggé instabil a venti, ezért gondoltam egy plexi lapra amit méretre vágok,kifúrom,kivágom és hozzácsavarozom a ventit.
Itt viszont az a probléma hogy akkor a plexit nem tudom mivel rögzíteni mert ha ragasztok vagy csavarozok hozzá valami kis fület ami bepattanna a helyére és fixen ott tartaná az egész kis ''applikációt'' az általában letörik vagy csúnya?
Ha meg passzosra vágom a plexit, akkor nem fogja nagyon átadni a venti rezgéseit ami ugye ''nagy'' hanggal jár?
Aki csinált már hasonlót leírhatná hogy ő hogy oldotta meg!! /esetleg képekkel ha tudsz/
Más megoldások, ötletek, vélemények, javaslatok, ha van akkor esetleg tapasztalatokat szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)