2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Munkahely és az emberi kapcsolatok

    Kinek, hogyan megy, ki mennyire jön ki a munkatársával? Kezd központi témává fejlődni ez nálam.

    Kolondrum 13 éve 37

  • fújás

    Van rá esély, hogy valamilyen módon rájöjjek egy adott graffiti alkotójára? Vagy kínosan ügyeltek, hogy ne szivárogjatok ki? Nagyon gáz, senki nem látja, erre ügyleve van nálunk! Ti lefújjátok, pár óra múlva se híre se hamva!
    Kéne egy őrtorony mesterlövésszel, pár strigula után biztosan nem jönnétek be! :DDD Nekem elég lenne ha a kezetek betehetném a céltárgy alá, visítanál én meg röhögnék rajtad!

    Kolondrum 13 éve 17

  • Acer Aspire TimelineX 5830TG

    Laposnak lapos, drágának drága, de jó is?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 81

  • jellemző

    Nincs mit mondani. Tervezték, többen, biztosan sokan megnézték ez idő alatt, valaki átvette, valaki felragasztotta, de nem tűnt fel soha senkinek. Ez a jó pénz, mert újra kell nyomtatni.

    [link]

    Kolondrum 13 éve 17

  • Elkezdődött az iskolaszezon

    Biztos minden a kuva nagy igazságkeresésemre vezethető vissza, de ez akkor is ül bennem. ;]
    Reggel, mert ma olyan kedvem volt (és hogy különcködjek ;] ) nem a többiekkel voltam kezdésig hanem mentem nézelődtem az aznapi munkákat, kapcsoltam villanyt meg ilyenek (reggel 6 óra előtt bőven :C ). Végigjártam mindent, hát látom, hogy a szokásos nap 1-2 csere helyett ma 11db-ot kell cserélni ebből a dologból ezen a bizonyos dolgon. ( :DDD ködösítés 1000-el) Igaz, hogy az nem az én reszortom, de akkor is bántó, hogy pár diák (ebben biztos vagyok) miatt az amúgy nagyon rendes kollégának 6x annyi munkája lett az amúgy is rövid pénteki napon. Kezét, lábát és át is mennék rajta!
    Van itt még...... diliház van 1. óta!
    Másik: Biztos a sofőröket tanítják mert halál nyugodt volt. Mi a jó életért kell megnyomni a tömött buszon 3x a vészjelzőt több perces késéskor? Mondanom nem kell diák járattá alakult az én kis üres buszom. Először oké véletlen, de bakker 5 percenként újra megnyomja és nem száll le senki! vészjelzéskor meg kell állni és ajtót nyitni-zárni majd mehet tovább a busz. Sok késése volt így is a busznak ezek még rátettek egy lapáttal. Majdnem megkérdeztem a pilótát (mert mellette ültem), hogy ezt hogyan bírja, én biztosan felaprítottam volna, nem hogy a székemben maradok és szépen kedveskedek szinte neki.

    Folytatás...

    Kolondrum 13 éve 11

  • Kevés

    A buci 10 hónapja, jó magaviselettel 5 hónapja.
    Ha én csinálok ilyet biztos bezárnak évekre! NAGY nulla ez az ország.

    Kolondrum 13 éve 48

  • Acer Extensa 5635Z-442G25MN

    T4400 2.2GHz, 2Gb DDR3 1066MHz, 250Gb Toshiba MK2555GSX SATA II, Intel 4 VGA, 15'6 LED LCD stb.....
    [link]
    2010.02.22 - 2011.09.02 - Eddig szolgált hiba nélkül az én kezeim között. Hamarosan új tulajdonosa lesz. Kicsit elszomorít mert tényleg jó kis gép, irodára. Holnap teljesen letakarítom és becsomagolom. :O
    Az akkuját a tudatos használtnak köszönhetően csak 10%-ban használtam el, van benne nem 75nap 4 óra üzemidő és lényegében karcmentes, valahol még fóliás is. 2013-ig garanciás. Ilyen cuccok kerülnek ki a kezeim közül. :R
    Ma már teljesen mindegy koptathattam a számat püben meg mindenütt, de ez a széria összes darabja hibás, a régi bios miatt a CPU speed step funkciója nem működik és folyamatosan 1200MHzn megy (TXXXX esetében). Bios frissítés után a 2.XX-es CPU élményindex 5.5-re ugrik. Apróság ugye? Ma sok sok ember úgy használja ezt a típust, hogy erről a hibáról nincs fogalma. CPU-Z leplezi le a hibát. Hwaprón fent lévők egy része már javítva van a másik felét nem érdekli a hiba nem is írtak vissza.
    Az új 1-2 héten belül érkezik, talán.
    Hát akkor mára off.

    Kolondrum 13 éve 2

  • Fogyasszunk kollégák

    Szokta mondani a kisgóré. Nagyon szépen körbeírja a gyerünk dolgozni mondatot.
    Én is ezt mondom nektek holnap reggel iskolába betévedő diákok azzal a kiegészítéssel, hogy ezt tegyük emberi módon. Emberi kulturált módon! Pontosítom! Még elmegyünk A-ból B pontba nem kell a környezetet olyanná tenni ami nem jó a szemnek és azoknak akik azt gondozzák munkát csinálni . Nagyon szépen körbeírtam nem? :B Ha kicsit lehetek "izé" akkor azt mondanám ezt nem fizetik ki. :R

    Amúgy ki milyen idegállapotba van? Én szept 1-ig midig jól aludtam éjjel, aztán onnantól éjjel rendszeresen felkeltem megnézni mennyi az idő. Fúúúúú, de jó, hogy vége van ennek. Én képes vagyok újabban reggel 3:50-kor is mosolyogni és kedves is lenni egyszerre! ;)

    Acer Extensa 5635Z 1.5év gar + véletlen sérülés gar >>>>> http://href.hu/x/fxnj ELADVA! :O :O

    Kolondrum 13 éve 60

  • Revoltec LightBoard XL3

    Én már tudtam amikor megjelent. :)) A kettes és a hármas egy röpke órát egy szatyorban töltöttek, tehát a váltás azonnali volt. Mentem az újért és siettem már a másikat eladni.
    Egyértelműen hangosabb gépeléskor mint a kettes, ez is zúg, de sokkal kevésbé.
    Az enter a hármasnál téglalap alakú, nagyon furcsa....
    Kis érdekesség: Az Aquában vettem, ott laza ~10 éve nem voltam ha nem több. Kissé átalakult a belső, szebb jobb meg minden. Mondom magamban vajon megvan még a kis barna eladó csaj? A pénztárnál állva ő ült a kasszánál. A kis barna csaj már nem csaj, nő! :DDD Ha akkoriban volt huszonéves akkor most....
    Nem gyenge az arcmemóriám mi?

    Nappali képek:

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Esti képek:
    piros
    kék

    Kolondrum 13 éve 12

  • Asztali - Notebook - Telefon

    Asztali - notebook - Telefon

    Ez a 3 készülék alkalmas nálam az internet elérésére. Legnagyobb részt azért lógok rajta, hogy pénzt keressek vagy megadjam a majdani pénzkeresésnek a lehetőséget, vagy épp másoknak segítsek valamiben. A mobilnet csak a munka miatt jött elő, egyszerűen már belefér a keretbe + ha unatkozom van mit nyomkorászni. Az írás nem is ezért íródott hanem mert eljött a nap amikor az asztali gép totál háttérbe szorult, játékot hónapok óta nem látott. Ez alatt azt kell érteni, hogy ha párom nem kapcsolná be néha akkor 1-2 hete a közelébe sem járnék. Amúgy érdekel valakit Revoltec Lighboard XL2-es billzet? :)) A VGA is hamarosan nyugdíjba megy, talán, még az éveben, nem tudom.
    Visszatérve, az asztali gép jelenlegi legnagyobb feladata a farmerama netes játék futtatása 2 napon át hetente. :DDD

    Kolondrum 13 éve 0

  • GT 5889

    Nem nem VGA kari, ez más!

    [link]

    [link]

    [link]

    [link]

    Szervók

    Komoly szerkezet! 56cm hosszú, 230g. A szél miatt nem nagyon volt alkalmam még kipróbálni, bent meg necces a mérete miatt. A rádióját bekapcsoltam és elszállt a notin a wifi, de nem tudtam újra előidézni a hibát. 3-as csatornán sugároz a router és csak ez szállt el minden mást láttam. Érdekes.

    Kolondrum 13 éve 21

  • -1

    -1 E90-es a polcon. Eladtam az elsőt amit életemben vettem 65 kért kb 2 éve. Bőven a piaci ár felett adtam el, de kifogástalan állapotban volt nagyon korrekt darab[link]. Az eladás oka egyszerű. Soha nem lenne szíven használni tok nélkül, márpediglen az új melóhelyen (még ha főnyeremény akkor sem) tokkal nem tudom hordani. Tok nélkül éppen befér az egyik zsebembe. Erre a célra pedig jó "kopottka" is. A piros meg jó lesz a vitrinbe, azon porszem nincs, nem hogy használat nyom.
    A zsé amit kapok belőle vagy droidra megy, megy robira, vagy passz. :O

    Kolondrum 13 éve 14

  • Mohamed meg a hegy esete

    Fent meleg van. Kint meg nem. Végeredmény: [link]
    Párocskám örülne neki a legjobban ha itt lenne. Holnap 3-tól Re. ugyan ez a felállás. ;]

    Kolondrum 13 éve 13

  • Valami történt.... Történik.... Update

    Nagyon úgy néz ki. Már voltam a volt(?) csapatnál, leadtam a (volt?)főnöknek azt a pár nálam maradt szerszámát és elbúcsúztam mindenkitől. Szerdán kezdek ha minden jól megy.
    Azé fosok, új emberek ráadásul nem fiatalok, új környezet, új ütem. Sok idő kell mire kinyílok, de legfőképp mire tudom mi a dolgom.
    Kis kitérő: Volt velem egy gyerek velem kb egykorú, ugye sokat lovagoltam az 5 napos mobiljavítós dolgon, még ma is előttem van. ;] Hát ismeri a cipőmet csak ő másik cégnél és samsungokat 1.5 hónap után tolták az orra alá a papírt közös megegyezéssel. Tessék vigyázni pályakezdők! Ezek futószalagon veszik fel és rúgják ki az embereket.

    Update! Igen már biztos! Azért nem kis szaladgálással járt a dolog. Rengeteg pénzbe van ez pesten.

    1. Nap: hát én hallgatok, sztem sokan örülnének egy ilyen munkának!!

    Kolondrum 13 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.