Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Nokia 808 - A három muskétás

  A már hivatalosan is az utolsó Symbian okostelefonról olvashattok, a Nokia 808 PureView-ról.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 éve 108

 • Keveset alszok? - vagy rendszertelenül?

  Nem tudom hol a baj. A hétvégén pótolom, de már hétfő du is KO vagyok.

  3:45 kelés - munka
  - el el alszok, de ezek a kis hunyások óriási boostot adnak (ez a csúcspont, amúgy alapjaiban csak úgy "vagyok"). Nem mindig van lehetőség.
  15:30 magasságában hazaesek
  - kaja, majd mélypont és rám tör az a fajta álmosság amit nem tudok uralni, percek alatt elalszom.
  18 - 19 között felkelek nagyon nagyon kómásan, mint akit kiütöttek.
  22:30 - 23:00 között lefekszem, de mindig csak azért mert késő van, álmos nem vagyok.
  - éjjel gyakran felkelek, vagy eleve nem is alszok éjfélig - forgolódok.
  ismét 3:45 van.

  Alapjaiban nem hat ez ki a munkámra, mert még tart a pörgés csinálom ami van, de megállni - leülni nem szabad, egyszerűen ott ragadok. Ezt nagyon tudom és kerülöm a leállást. Minap a reggelit kihagytam és maradtam a "munkahelyen" - arra keltem, hogy megjött a munka másik fele és mindenki nyüzsgött. Mondom úúúúúú.
  Szokták is mondani álmosnak tűnsz. Érdekes, de semmivel sem alszom többet egy mozgalmasabb nap után. Teljesen mindegy mi van aznap.

  Kolondrum 5 éve 43

 • Az én barátnőm egy

  Tündér! :B
  Csinált nekem mézes csirkét tegnap vacsira. Igazából ez csirkemell volt és rajta valami spéci panír, de ha mindent megcsinált volna mézes csirke lett volna a vége. :)
  Aztán csinált képviselőfánkot is aznap du. Életében először! >> [link]

  Most pedig pizzát, szintén vacsira. Csak úgy említettem a dolgot és már készült is. Hát nem egy Tündér? :B
  [link]

  A legszörnyűbb az, hogy én még ezek után is képes voltam néha morogni vele apróságokért. :(

  Kolondrum 5 éve 22

 • A három mobilszolgáltató és a SIM cserék

  Nekem több számom is van, gondoltam a telefonhoz igazítom a ritkán használt kártyákat. Az elsődleges telenoros. 2005-ben váltottam 30-ról 20-ra. Az oka egy tündéri leányzó volt. Tulipanti! :)
  Ezek után a 30-as számom ment a fiókba, de évente 1x feltöltöttem. Néhány éve freebe hozzájutottam egy 70-es SIM-hez is. Ez is a fiókban végezte. A 30-as és a 70-es SIM kártya nagyon régi volt már. Westeles korszak...
  A telenoros kártyámat nagyon nagyon sokszor cseréltettem már ki, hol ezért hol azért. A lényeg az az, hogy soha nem volt ebből probléma, mindig meg tudtuk oldani ingyen.

  Ma elballagtam a Téhez is és a vodához is. A Ténél felvázoltam a helyzetet miszerint szeretnék egy microSIM-é alakítható kártyát. Erre az ügyintéző azzal jött, hogy valami 4xxxFt. Mondom magamban még megpróbálok egyezkedni, ha nem akkor előtte töröm ketté a mostanit és elvesztettek egy ügyfelet. Mi lenne ha ez a SIM rossz lenne? - Meg akarsz vesztegetni? - ;] Sikerült, de nem volt egyszerű. Felhívnám a figyelmet, hogy a régi kártya 2005 előtti volt és mégis pénzt akartak érte kérni!

  Folytatás...

  Kolondrum 5 éve 25

 • Közmunka ~60k-ért? - Kiragadva a híradóból

  Hát nem tudom, nálunk a takarítók 65k-t sem kapnak/hó és higgyétek el ők nem bőrt húzogatnak... Nem vonulnak nem háborognak nyilvánosan, örülnek, hogy van munka. Tudok olyan személyt aki száz forintokban méri a napi max kiadását! Amikor az utolsó héten van 2200ft-om mondat jön ki a szájából akkor el lehet gondolkozni. Manager asszisztens!

  Kolondrum 5 éve 113

 • Nokia 808 PureView FP2 - 113.10.1508 Téma Hatások

  Nokia 808-ra a témahatás olyan, mintha a trabant küllemet ferrarira cserélnénk. Csak esztétikai jellegű semmi több.
  Azzal, hogy fejlesztették a szoftvert kicsit betettek nekünk több szemszögből is. Az elején még ki és be lehetett kapcsolni a témahatásokat a témák menü, opciók felkeresésével. Ezt az egyik frissítés alkalmával kiiktatták (mindig be). Nem azt mondom, hogy ez baj, de a lehetőséget hagyhatták volna. A gyári hatások eleve nem voltak valami látványosak, idővel az ember megunta őket. Néhány ügyes okos emberke megtalálta a megoldást arra, hogy a telefon ne a Z:\ (ROM) meghajtóról, hanem egy tetszőleges helyről olvassa azokat be. Ez működött FP1 esetén. A második akadályt az FP2 hozta meg számunkra. Itt az FP1-es módszer már nem működött.
  Soha nem voltam híve a szoftveres módosításnak, de ha valamit a fejembe veszek akkor vagy becsavarodok vagy megvalósítom. Magam érdekében az utóbbi mellett döntöttem. :)
  Kicsii utána járás után (köszi kolléga) belenyúlva a szoftverbe átírtam a beolvasási helyet az E:\effect mappára. Ezek után tettem fel a módosított szoftvert. Tehát nem működik semmiféle külső program, csak a szoftveres módosítás.

  Folytatás...

  Kolondrum 5 éve 0

 • Megcsípte valami?

  Gugát.
  Ennyi 0 és 1 kevés emberből jön. Ha másra nem arra jó lesz, hogy összehozzam a kollégámmal. Mi istenkének hívjuk. Boccs Feri! :DDD Vagy nem!! Tibikével! :DD

  Kolondrum 5 éve 0

 • Minden másra ott a Mastercard

  Egy nagyobb csík friss angolszalonna nagyon vékonyra vágva
  2 csepp olaj
  2 perc sütés, csak, hogy adjunk neki egy új árnyalatot
  2 házi tojás ami nem olyan mint a víz és egyben marad miután leütöm, sőt, még a színe is sárga mint a kukoricának
  2 perc nagy lángon fedővel
  2 pötty csípős Piros Arany
  1 szelet kenyér

  Az íze? Felbecsülhetetlen! Minden másra ott a Mastercard

  Kolondrum 5 éve 12

 • Pontosan 8 éve

  beszéltem először kicsi párommal. :R Azóta szinte nem volt nap, hogy ne beszéltünk volna. JA de, amikor elmentek külföldre és ott nem volt se telefon, se internet, se semmi - ugye ugye. :P

  Kolondrum 5 éve 4

 • Navifirm - Kicseszés miatt zárva!

  Mindenki figyelmét felhívnám, hogy a navifirm hamarosan bezárja kapuit! Mindenki töltse le amire szüksége van! Nem szeretnék 2-3 gigás szoftvereket küldözgetni senkinek.

  Kolondrum 5 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.