2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nokia 808 - A három muskétás

    A már hivatalosan is az utolsó Symbian okostelefonról olvashattok, a Nokia 808 PureView-ról.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 108

  • Keveset alszok? - vagy rendszertelenül?

    Nem tudom hol a baj. A hétvégén pótolom, de már hétfő du is KO vagyok.

    3:45 kelés - munka
    - el el alszok, de ezek a kis hunyások óriási boostot adnak (ez a csúcspont, amúgy alapjaiban csak úgy "vagyok"). Nem mindig van lehetőség.
    15:30 magasságában hazaesek
    - kaja, majd mélypont és rám tör az a fajta álmosság amit nem tudok uralni, percek alatt elalszom.
    18 - 19 között felkelek nagyon nagyon kómásan, mint akit kiütöttek.
    22:30 - 23:00 között lefekszem, de mindig csak azért mert késő van, álmos nem vagyok.
    - éjjel gyakran felkelek, vagy eleve nem is alszok éjfélig - forgolódok.
    ismét 3:45 van.

    Alapjaiban nem hat ez ki a munkámra, mert még tart a pörgés csinálom ami van, de megállni - leülni nem szabad, egyszerűen ott ragadok. Ezt nagyon tudom és kerülöm a leállást. Minap a reggelit kihagytam és maradtam a "munkahelyen" - arra keltem, hogy megjött a munka másik fele és mindenki nyüzsgött. Mondom úúúúúú.
    Szokták is mondani álmosnak tűnsz. Érdekes, de semmivel sem alszom többet egy mozgalmasabb nap után. Teljesen mindegy mi van aznap.

    Kolondrum 11 éve 43

  • Az én barátnőm egy

    Tündér! :B
    Csinált nekem mézes csirkét tegnap vacsira. Igazából ez csirkemell volt és rajta valami spéci panír, de ha mindent megcsinált volna mézes csirke lett volna a vége. :)
    Aztán csinált képviselőfánkot is aznap du. Életében először! >> [link]

    Most pedig pizzát, szintén vacsira. Csak úgy említettem a dolgot és már készült is. Hát nem egy Tündér? :B
    [link]

    A legszörnyűbb az, hogy én még ezek után is képes voltam néha morogni vele apróságokért. :(

    Kolondrum 11 éve 22

  • A három mobilszolgáltató és a SIM cserék

    Nekem több számom is van, gondoltam a telefonhoz igazítom a ritkán használt kártyákat. Az elsődleges telenoros. 2005-ben váltottam 30-ról 20-ra. Az oka egy tündéri leányzó volt. Tulipanti! :)
    Ezek után a 30-as számom ment a fiókba, de évente 1x feltöltöttem. Néhány éve freebe hozzájutottam egy 70-es SIM-hez is. Ez is a fiókban végezte. A 30-as és a 70-es SIM kártya nagyon régi volt már. Westeles korszak...
    A telenoros kártyámat nagyon nagyon sokszor cseréltettem már ki, hol ezért hol azért. A lényeg az az, hogy soha nem volt ebből probléma, mindig meg tudtuk oldani ingyen.

    Ma elballagtam a Téhez is és a vodához is. A Ténél felvázoltam a helyzetet miszerint szeretnék egy microSIM-é alakítható kártyát. Erre az ügyintéző azzal jött, hogy valami 4xxxFt. Mondom magamban még megpróbálok egyezkedni, ha nem akkor előtte töröm ketté a mostanit és elvesztettek egy ügyfelet. Mi lenne ha ez a SIM rossz lenne? - Meg akarsz vesztegetni? - ;] Sikerült, de nem volt egyszerű. Felhívnám a figyelmet, hogy a régi kártya 2005 előtti volt és mégis pénzt akartak érte kérni!

    Folytatás...

    Kolondrum 11 éve 25

  • Közmunka ~60k-ért? - Kiragadva a híradóból

    Hát nem tudom, nálunk a takarítók 65k-t sem kapnak/hó és higgyétek el ők nem bőrt húzogatnak... Nem vonulnak nem háborognak nyilvánosan, örülnek, hogy van munka. Tudok olyan személyt aki száz forintokban méri a napi max kiadását! Amikor az utolsó héten van 2200ft-om mondat jön ki a szájából akkor el lehet gondolkozni. Manager asszisztens!

    Kolondrum 11 éve 113

  • Nokia 808 PureView FP2 - 113.10.1508 Téma Hatások

    Nokia 808-ra a témahatás olyan, mintha a trabant küllemet ferrarira cserélnénk. Csak esztétikai jellegű semmi több.
    Azzal, hogy fejlesztették a szoftvert kicsit betettek nekünk több szemszögből is. Az elején még ki és be lehetett kapcsolni a témahatásokat a témák menü, opciók felkeresésével. Ezt az egyik frissítés alkalmával kiiktatták (mindig be). Nem azt mondom, hogy ez baj, de a lehetőséget hagyhatták volna. A gyári hatások eleve nem voltak valami látványosak, idővel az ember megunta őket. Néhány ügyes okos emberke megtalálta a megoldást arra, hogy a telefon ne a Z:\ (ROM) meghajtóról, hanem egy tetszőleges helyről olvassa azokat be. Ez működött FP1 esetén. A második akadályt az FP2 hozta meg számunkra. Itt az FP1-es módszer már nem működött.
    Soha nem voltam híve a szoftveres módosításnak, de ha valamit a fejembe veszek akkor vagy becsavarodok vagy megvalósítom. Magam érdekében az utóbbi mellett döntöttem. :)
    Kicsii utána járás után (köszi kolléga) belenyúlva a szoftverbe átírtam a beolvasási helyet az E:\effect mappára. Ezek után tettem fel a módosított szoftvert. Tehát nem működik semmiféle külső program, csak a szoftveres módosítás.

    Folytatás...

    Kolondrum 11 éve 0

  • Megcsípte valami?

    Gugát.
    Ennyi 0 és 1 kevés emberből jön. Ha másra nem arra jó lesz, hogy összehozzam a kollégámmal. Mi istenkének hívjuk. Boccs Feri! :DDD Vagy nem!! Tibikével! :DD

    Kolondrum 11 éve 0

  • Minden másra ott a Mastercard

    Egy nagyobb csík friss angolszalonna nagyon vékonyra vágva
    2 csepp olaj
    2 perc sütés, csak, hogy adjunk neki egy új árnyalatot
    2 házi tojás ami nem olyan mint a víz és egyben marad miután leütöm, sőt, még a színe is sárga mint a kukoricának
    2 perc nagy lángon fedővel
    2 pötty csípős Piros Arany
    1 szelet kenyér

    Az íze? Felbecsülhetetlen! Minden másra ott a Mastercard

    Kolondrum 11 éve 12

  • Pontosan 8 éve

    beszéltem először kicsi párommal. :R Azóta szinte nem volt nap, hogy ne beszéltünk volna. JA de, amikor elmentek külföldre és ott nem volt se telefon, se internet, se semmi - ugye ugye. :P

    Kolondrum 11 éve 4

  • Navifirm - Kicseszés miatt zárva!

    Mindenki figyelmét felhívnám, hogy a navifirm hamarosan bezárja kapuit! Mindenki töltse le amire szüksége van! Nem szeretnék 2-3 gigás szoftvereket küldözgetni senkinek.

    Kolondrum 11 éve 10

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.