2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • 808 Car Key Micro Camera

  Minden amit érdemes róla tudni!

  [link]
  [link]
  [link]

  Méretei: 50 x 32 x 13mm
  Súly: 15g (kártyával)
  Akku: Beépített LiPo 3.7V 280mAh
  Videó felvétel: 720*480 AVI (50° látószög) minta
  Hang: 8bit 8000Hz, 64kbps
  Fénykép: 1280*960 (jpeg)
  Töltés - kommunikáció: Mini USB kb 2 óra
  Támogatott memóriakártya: MicroSD (8gb hivatalosan)
  Ára: Max 3000ft

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 13

 • Szépnek szép, csak nem jó.

  [link]
  [link]

  Lehet, hogy megy a levesbe...

  A megtekintésekből arra következtetek bikinis képeket vártatok páromról vagy valami nőről..... :o

  Kolondrum 6 éve 7

 • A memkari meg a furcsa eladó esete

  8g-s noname micro sd eladó,új, 1500ft. Ráírtam az emberre, oké megvan a kari, 400huf a posta,ok kértem számlaszámot meg, hogy hétfőn adja fel, ma este utalok, gond e? Erre:inkább eladom a használtpiacon,nem csináljuk ezt, hogy pénz sehol én meg feladom. Jó,köszöntem csaó! Tipikus... Ph megbízhatóságot nem ismer, sem pedig új banktörvényt! Betokosodott életképtelen eladó! Sebaj vettem boltba márkát de csak 4es.

  Kolondrum 6 éve 11

 • Napi szösszenet

  szereplők: 3diák és a biciklis

  eme 3 észlény a járdán ment, mégnem a középső a legszélsőt (gondolom haverját) kilökte az úttestre egyenesen a biciklis elé aki szépen el is kaszálta. A biciklis miután észheztért olyat le****tt a gyereknek mint atom, az egy dolog, hogy őt lökték. Amúgy épp elment egy autó mellettük, mi lett volna ha.... te idióta....

  Kolondrum 6 éve 24

 • Amikor kínából kapok reklámkatalógust

  Na ez nem gyenge! Képesek onnan ide elküldeni egy katalógust mert 1x vettem 3db akkut alig 3k értékben.
  Komolyan meglepett, csak fogtam mondom emmi? [link]

  Kolondrum 6 éve 14

 • Mai téma: Buszjegy és a rongálás

  A két téma nem függ össze csak ez a két dolog az amin kicsit fennakadtam.

  A buszos témáról annyit, hogy a bérletek áraihoz nem nyúltak (még), de a jegyekéhez igen (álcázva). Ezt úgy tették, hogy kivették az 5km-es jegyet. Jelenleg nálunk a legkisebb a 10km-es. Ez egy vicc... Elég csak végiggondolni. Elmegyek a boltig ami 2 megálló és alig 2km, ez kerül nekem egy vagyonba. Ez a 10km elég a következő városig, de tudok olyan helyre is jegyet venni ami nem is lehet több kb 5km-nél mert utána már komp van és onnan a busz csak visszafelé jön, DE a 10km a minimum, fizetek a semmiért. Jó példa erre (hívjuk Lászlónak) Laci aki 3 megállót megy naponta 2x és ezért ma már dupla annyit fizet mint korábban. A bérlet nem éri meg neki mert nem mindig jön így, de szumma szummárum a havi költsége drasztikusan nőtt.
  Másik példa a jegymizéria előttről: Párommal jöttünk 2 megállót busszal egy városon belül, ez került neki 300ft-ba és 2 percbe, mivel azt mondta a sofőrnek, kérek egy diák jegyet az állomásig. Ez mivel helyi közlekedésnek számít 300huf nincs diák úgy tudom. Ha azt mondta volna kérek egy diákot a dió utcáig ami nem akarok nektek hazudni onnan 7km-re van akkor fele annyi lett volna mert az már nem helyinek számít. Zizi ez az ország! :W Most ezt úgy kompenzálták, hogy kivették az 5km-es jegyet, ma ez a szitu kb azonos áron menne mindkét felállással. Kompenzáció? Lehúzás!

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 24

 • Mai híradó nyomán

  Ha a jelzőtáblán a táblák jelképei közül több van feltüntetve, az útra a jelképekkel jelzett valamennyi járművel tilos behajtani

  Tegnap dugó volt a 11-esen olyan este 7 magasságában elég hosszan. Lassan beértem a fogalommal kettő egymás mellett haladó biciklist. Egy fiatal pár volt jól felpakolva. Két sávon haladt a forgalom egyiket kitették, a külsőt. Engem megmondom őszintén mérgesített a dolog. Mögéjük értem, majd index balra, a porsche be is engedett, de ha tudta volna mire enged be nem teszi. ;] Lelassítottam mellettük arra a kb 30-ra és megszólítom az embert éppen a fenti tábla előtt, hogy látja e, ő erre pampog, hogy én tartom fel a forgalmat. Magamba amit illik ilyenkor mondani. A pirosnál nem mertek mellém beállni. inkább kettő autóval mögöttem álltak meg, amit jól tettek hozzá kell tennem. Azért írtam meg mert ma elég sok bájkos gázolás volt a híradóban. Amúgy van bicikli út ami jobb mint a főút, mégis annak a két jóembernek ott kellett menni. Újabban vadászom ezeket, bár hangulattól függ lassítok e dumálni vagy sem. EZ volt ez első. Felénk ez a tábla hosszú kilométereken kint van.

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 43

 • Nokia, én eddig szerettelek!

  [link]

  Bánt a dolog és bele akarok taposni a cégbe ezzel a kis jelentéktelen módszerrel, hogy leírom.
  A történet 2012.01.04.-én indult amikor leütöttem ezt az átkot vaterán egy hajos******** nevű eladótól. A képeken nem látszódott betegnek a készülék, akkor sajnos még nem tudtam a Nokia N8-ra jellemző lilulós kijelző hibáról. Azt láttam a képeken kicsit sérült, apró horpadás volt rajta. Tehát leütöttem. Az első rossz pontot ott kapta meg az illető, hogy csomagot kértem, erre kaptam egy ajánlott levelet. A különbözettel meg eltűnt. Az érékelés semleges lett és ahogy most is nézem inaktív + rendre semlegeseket kapott.
  A csomagot kinyitva elém tárult a telefon ami bekapcsolás után a szó szoros értelemben okádék lila volt, tudjátok amikor a videó alatt lila fátyol van a színeken és a menüben is látni a gyári témánál. Azonnal elvittem a szervizbe ahol 2 óra alatt kicserélték egy másikra helyben. Még aznap új kijelzőt kapott és HDMI takarót mert ha már repedt volt azt is cserélték. Gyorsan megoldották nem? Ez volt a kezdet....
  Kell a garancialevél puskázni mert a kb fél év kiesett. :U
  A telefont párom használta ahogy én is a mindennapokban. Azt tudni kell, hogy pontosan ugyan úgy volt felépítve mint az én N8-asom, csak ő máshogy rendezte be.

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 28

 • A nagy utazás

  Üdvözlet olvasók! :R

  A címet azonnal magyarázni kell! Nekem nagy, ennyit még soha nem mentem két kerekű járművel. A dolog szépsége az 50ccm. :U Tudjátok az a fűrész hangú dolog amit le szokás nézni nem csak az utakon (én is tudok szemétkedni ugye kisbuszos barom*****ú).

  Minden kép nagyítható, jobb klikk kép megjelenítése

  Az elején kicsit volt par mert mi van ha lerohadok egy nevenincs településen, végül is nem rohadt le se odafelé se visszafelé.
  Nagyon élveztem a dolgot meg kell mondjam. Hátamra vettem a táskámat reggel fél 6 magasságában, bukó katt és mehetünk. :))
  Uticél Gyöngyös volt, gondoltam megnézem ezt a Mátra melletti várost.
  Sok-sok települést érintettem. Kompoztam is. Áthaladtam például Vácon, Csörögön, Váchartyán, Váckisújfalu, Galgamácsa, Iklad, Aszód, Kerekharaszt, Hatvan, Hort településeken. Odafelé 2x tévedtem el. Az első tévedésem hamar korrigáltam valamivel Vác után, a másodikkal az volt a gond, hogy nagyon későn jöttem rá és amikor elővettem a GPS-t az belevitt a dzsindzsába....

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 10

 • Ki az a Luca?

  Ő a kulcs! Nagyon fontos személy! ;] Mert ha lebetegszik egyszerűen nem lehet reklamálni shit nokiáéknál. Lucával (akinek a vezetéknevét is tudom és a hangját is azonnal felismerem) van, hogy naponta 2x beszélek. Legutóbb már úgy köszöntem neki, Kedves Luca, ma már másodszor beszélünk, a probléma az lenne, hogy ... Nagyon kedves nő, de tényleg! A cég legfontosabb embere mert ő veszi fel az ingerült felhasználók hívásait. Igaz nekem még azt mondja kedves uram, de idővel majd tegeződünk, csak idő kérdése. :W Hétfőig beteg ezért semmiféle ügyet nem lehet intézni. Live Chat-en Dénessel sem jutottam sokra, a Care bábu, ők sem tudnak segíteni. A Luca a kulcs! :Y :U

  LUCA GYÓGYULJ MEG!

  Kolondrum 6 éve 2

 • Nokia 100 - villámteszt

  Kinek? - Aki csak telefonálni és SMS-ni szeretne.
  Ébresztés? - Akár női hangra aki felszólít a kelésre és bemondja az időt! :D
  Extra? - Zseblámpa funkció!
  Súlya annyira kicsit, hogy szinte észre sem venni a zsebben. Akkumulátor üzemidőt jól mutatja, hogy jelen pillanatban megy 168órája és még a felére sem merült. Azt is tudni kell, hogy ez még nem a végleges üzemidő mert az akku először lett feltöltve.
  Tartozékok:
  - Nokia 100
  - Nokia BL-5CB
  - Füles
  - AC-3 töltő (hosszú kábeles kivitel)
  - Leírás

  Ára? - Ez a példány telenor függő és postával együtt volt 5790ft, 2 év nokia garanciával rendelkezik (Vatera edisön).

  Következzenek a képek:

  [link] - küllem

  [link] - küllem

  [link] - akku/fedlap

  [link]

  [link]

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 7

 • Régi privátok

  Azt tudni kell, hogy ritkán törlök. Ezért akad egy pár PÜ-m. Nagyon érdekes ennyi év távlatából nézelődni. :K Sokakat kitettek már és nyoma sincs miért, pedig van ami érdekelne mert nem éppen nyomdafestéket tűrő szavakat írtunk egymásnak. PL: nygma
  Rengetegen vagytok akikkel beszéltem már csak annyira régen, hogy akkor szembesülök vele ha rám írtok. Ez amúgy azért jó mert képbe kerülök, pozitív az illető vagy sem. A lista végén vannak a tiltott emberek. Hát van egy pár.... Tehát ha valakinek nem írtam annak az az oka, hogy eleve meg sem kaptam az üzit. Pl ---------- tiltott, nem tudom mit ártott, de óriásit ha kilőttem. Akad házigazda is. Direkt írtam kicsivel. ;)
  A legjobb most jön, X és Y ember akár több hónap különbséggel, de a kettő egy és ugyan az és mindkettő él! Persze csak gyanú, de ha két közel azonos nevű ember egy adott témában tökéletesen képben van az nem véletlen. :))

  Kolondrum 6 éve 14

 • Vénusz légycsapója

  Korábban már volt ilyenem, de nem működött a dolog és elpusztult. Hátha most jobban megy.

  [link]
  [link]
  Videó

  Etetés később, lesz videó is (ezt a bejegyzést updatelem), nem ettől függ az életben maradása, nem szabad vele szórakozni. :R

  Etetés:

  Közben és néhány perccel később. >>> 08.20.-án [link]

  [link]

  08.12 éjjel, saját fogás: [link]

  08.18: [link]

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 19

 • Hajókázás BKV-val

  Gondoltuk még működik és ingyenes (nekünk) megyünk vele egy kört a két végállomás között. Ezt azért mondom mert azon kívül, hogy szép meg jó szórakozás, nem használható másra annyira lassan közlekedik.
  A mi hajónkat lényegében két suhanc terelgette. A kapitány szépen kiöltözve napszemüvegben feszített. Fiatal létére nagyon ment neki a navigálás, a másik volt aki kikötésnél segédkezett és ha bármi volt a hajó körül ment és tette a dolgát. A büfés nő nagyon nyeregben érezte magát, ő mondta amúgy a megállókat. A jegyet 2 öregebb fazon kezelte. Azt érdemes tudni annak aki felmerészkedik egy ilyen lélekvesztőre, hogy ha tele a hajó (mert számon tartják a létszámot) akkor egyszerűen nem lehet rá felszállni. Sőt, ha fent is vagyunk, nem biztos, hogy felmehetünk a felső nyitott szintre. Kb 70 főt fogad és átlagsebessége kb 3-5-10 Km/h, mivel a kikötés nagyon lassan megy. A csúcs sebesség amit mértem az 20 Km/h volt, tehát nem egy ferrari. Menetidő a két végállomás között kb másfél óra. :C
  A Rómaifürdő megálló a Rozgonyi Piroska utca legvégén található az Aquamarina hotelben. Pontosabban a hotel (hajó) másik oldalán. :DDD A végállomáson (Kopaszi-gát) pedig egy nagyon jól berendezett, hangulatos büfét találunk.

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 2

 • "Sütöttem"

  Sütöttem annak alkalmából, hogy 7év 3 hónaposak lettünk. Igaz a tésztát Tuli gyúrta, mert nem akartam a lényeget elrontani. :B
  [link]
  [link]
  [link]
  [link]
  [link]
  [link]
  [link]

  Egy érdekes dolog játszódott le amit utána megmagyarázok. Ülök a ruhásszekrényem előtt és kinyitom, hogy nézek alvó pólót, látom, hogy lényegében minden át lett rendezve. Tuli megszólal, jobb oldalon alvó pólók, bal oldalon bla bla bla. :DDD Ide jutottunk onnan, hogy kapok egy SMS-t majdnem 8 éve egy csajtól. Ezzel arra akarok utalni, hogy olyan dolgok is megtörténnek amire az ember korábban azt mondja, ez ki van zárva! :Y

  Kolondrum 6 éve 6

 • Flash napot tartottam

  P8Z68-V/GEN3 0301 BIOS >>> P8Z68-V/GEN3 BIOS 3402 [link] - [link]

  Corsair Force GT 1.3.3 >>> Corsair Force GT 5.02

  Gigabyte GeForce GTX 580 70.10.17.00.01 >>> 70.10.17.00.01 ?? (Bios dátum módosult, de a verziója nem)

  Végeredmény? Semmi! :DDD Volt értelme? Nem hiszem, mert eddig is jól ment a gép. Akkor meg minek? Nekem így jó. :R

  Kolondrum 6 éve 0

 • Pont jó!

  [link] - Ti mennyire favorizáljátok az ízesítetteket?

  Kolondrum 6 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.