2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Időjárás Widget Symbian Belle-re

    update: előrejelzés - jelenlegi hely - wifi = 37kb adatforgalom
    előrejelzés - jelenlegi hely - mobilnet = 30kb adatforgalom

    Előzmények

    Közvetlen link

    A fenti linkről letölthető a jelenleg még nem végleges verziós időjárás widget Symbian Belle-re. Leírnék néhány észrevételt róla, főleg a helyes működéséről, mert kerestetek ezzel kapcsolatban.
    Azt le kell szögezni, hogy nem 100-as a program, nálam a sok hely megadása után hajlamos volt kiírni, hogy "nincs elérhető időjárás adat". Persze aki 4-5 helyet néz meg egymás után az nem megszokott dolog. Ez is csak azért derült ki mert a bejegyzés kedvéért ránéztem pár településre és a nagyfalura is.

    Működése: A Nokia térképek mellé települő időjárás programmal működik együtt. Ez annyit jelent, hogy ha rákattintunk az időjárás widgetre akkor azt indítja el. Két féle formában képes üzemleni. Egyrészt időjárás most, illetve előrejelzés üzemmódban.

    Előrejelzés:

    Folytatás...

    Kolondrum 12 éve 10

  • Az első negatív vaterán!

    Update! Más szerint sem kerek a fazon, hahaha! ;] Aki tudja, h mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát.

    Hát igen eljött, igaz, hogy a nyakára tudnék lépni az illetőnek, de ez más kérdés. :U
    Én adtam semlegest, ő meg negatívat. Mindez azért mert majd egy hetet vártam a **** számlaszámára, ha nem hát nem. Indoka szerint: Hétvége! Indokom szerint: Nem bírtam a tökölést! Nekem munkaeszközöm lett volna nem fér bele a szarakodás!

    Üdvözlöm tényleg a kollégát ha esetleg látja és kívánok sok jóóóó éjszakát egy pesti kórházban minimálért! Pucold a ****** és mindent, kedves ápoló! ;] Ez színtiszta rosszindulat! :R

    Miért érzem, hogy jobb ha elkerülnek most az emberek? Jaj, nagyon sötéten látom ilyenkor a világot. Egy ilyen kis ***** rontja le a 100%-om? Júúúúúúúúúúúúúúj

    Sajnáljuk, de az eladó nem fogad el liciteket és üzeneteket Öntől, licitje ezért érvénytelen. Kérjük, vásároljon mástól. További információk a "Személyes tiltólista" funkcióról itt. - ez a kis ***** letiltott.

    Kolondrum 12 éve 5

  • Szösszenet, ala T-home vs. nagymuter

    Nagymuter előbb elkapott telefon ügyben. A T-home felhívta a figyelmét, hogy ha nem vált át a minimál csomagról másikra akkor meg fog szűnni a szolgáltatása, totál kikapcsolják. Felszaladtam megnézni mennyi az annyi. Jónk tűnt az új alsó csomag is, de a csavar ott van, hogy mamámnak se kábel TV, se net, innentől meg 1 szolgáltatása van tőlük és azonnal duplája (kb) az új csomag, ami így már több mint a jelenlegi minimál csomag. Azt mondta, hogy ha nem lép kikapcsolják, mondom neki majd szólj ha már a kábelt is levették az oszlopról és kapsz egy myPhone 1070 CHIARO-t. :DDD

    Kolondrum 12 éve 6

  • Modker vs. munkahely

    =

    Legalábbis sok egyezést mutat. Itt is szalad józsika felnyomni pistikét, elő-előjön pár ilyen a sok amúgy jogos között. Én bent azt mondom erre gerinctelenség. Letettem a gerinc és a fogalom körüli ismeretanyag kifüggesztéséről egyelőre. :DDD

    Kolondrum 12 éve 42

  • Megjött az egerem! - IME 3.0

    Ő 9 éves ebben az évben, kopott, de megy és nagyon szeretem. A szürke szinte full eltűnt róla és gondoltam egyet átadtam a burkolatot beefjeez-nek, ő tette rendbe! Nézzétek meg mit művelt vele! :Y

    [link]
    [link]
    [link]

    A megvett termék 5
    Kapcsolatfelvétel az Eladóval 5
    A tranzakció lebonyolítása 4
    Szállítás és csomagolás 5

    :R

    Kolondrum 12 éve 12

  • Kora reggel

    Nagyon korán járok reggel munkába, páran meg is jegyezték már amikor írtam reggel 4 magasságában. Tehát a buszmegállóban két öreg dumál. Látásból ismerem őket, jó fejek, képben vannak még a világról. Egyik meséli a másiknak, hogy képzeld a buszon megkértem egy diákot, hogy adja át a helyét mert fájt a lábam, nem szokásom kérni, tudod mit mondott?? Oda fordult a barátjához és megkérdezte tőle, hogy "ez a vén fasz mit ugat?"
    Azt mondta a fazon, hogy tudod mit (hívjuk Tibinek a másik felet) Tibi? Pusztuljon a világ! Itt baj van!
    Meglepő? Nem! 2012-ben nem!

    Kolondrum 12 éve 28

  • NeoCube

    Ezt kaptam páromtól:
    [link]
    [link]

    Hát szerintem haláli egy játék! :))

    megcsinálom a kis kosarat, majd linkelem. :))

    [link]

    [link]

    [link]

    Párocskám kirakta a kockát: [link] - [link] - [link :) ]

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Kolondrum 12 éve 23

  • Szürke, az biztos, de egy vagy két féle árnyalatú?

    A válasz is-is.

    Alapból ha a képre néztek két féle szürkét látni, de ha az ujjatokkal kitakarjátok a közepét akkor már csak egy színt lát az agy.

    Van még ilyen, csak meg kell csinálnom, levideózni és lehet rajta gondolkodni. HAMAROSAN

    Kolondrum 12 éve 19

  • Új "divat" hódít vaterán

    Észrevettétek már? P******u indította talán el ekkora méretekben, de mások is kezdenek ráállni.
    Meg kell mondjam jó a reklám a hirdetett cuccnak! Szerintetek is? [link] :D
    Gondoljuk csak végig, ha meg van jelölve a személyes átvétel! :DDD

    Kolondrum 12 éve 19

  • Péntek 13 röviden

    Amihez hozzányúltam az vagy elromlott, eltört vagy alapból nem működött. Munkaidő vége előtt fél órával mondom még megnézek valamit mert a földön találtam egy darab valamit ami elvben fontos valamihez, de nem hittem volna, hogy eltörhet. Hát el volt a ***** a*****t! Én ezt a napot nem felejtem el és átkozom ezt a számú munkaeszközt!

    Azért ködösítek mert jobb ha csak én tudom mit csinálok, elnézést.

    Valakinek valami érdekes mára?

    Kolondrum 12 éve 13

  • 20 perc nagyon sok idő

    A cím egy mailezés utolsó mondata. Az egész szólhatna arról, hogy vettem gépet, mert igen, mellesleg nem jó, de kifogok rajta. Nem ez a lényeg. Kavar volt a rendelés körül és írtam a boltba egy mailt a tisztázás miatt, mivel azt hittem végül nem kapok alkatrészt ami egyenlő lett volna azzal, hogy itt a gép, de nem megy ami a 3 napos gar miatt probléma.
    A kezdő mail a rendelés körüli hercehurca története volt, eltelt pár nap és jött a válasz, hogy csak most láttam (!!) tehát egy személy. Kérdezte az illető mi lett végül? Írtam telefonról úton a bolt felé, hogy pár óra és meglátjuk mert megyek az alkatrészért. A válasz az volt, megvan mehetek érte. A boltban történt a lényeg. Kis lyuk, egy fazon a pultnál, holt fehér, szétszórt, az előttem lévő gyereknek ki is nyögte (szerintem már kínjába), hogy tegnap óta nem evett. A boltban sötétedés felé voltam. Átvettem a cuccot, mentem haza. Hozzá kell tennem mögöttem ezren voltak még, tehát a tagnak esélye nem volt pihenni, enni. Azt is mondta, hogy karácsonykor du ment haza, meg, hogy X óráig vannak nyitva, gyakorlatilag ő rá 4 órára ér haza.
    Másnap írtam egy rövid kis levelet, a terméket megkaptam köszönöm, U.I.: a pultos eléggé kimerült volt, nem pihent,evett, 20 perc pihenő csodákra képes.
    Talán azért csatoltam ezt a mondatot mert tudom milyen az és átérzem. Az emberi részét. Erre jött a válasz, a főnöktől, mivel vele leveleztem. 20 perc nagyon sok idő

    Folytatás...

    Kolondrum 12 éve 13

  • free elephant

    A thome lefaragta és átrakta a csatornákat, újraprogramozáskor bukkantam erre: http://noob.hu/2012/01/08/20120108189.jpg
    - telről nem tudok linkelni.

    'küldöm az ajándék fehér elefántot'

    Kolondrum 12 éve 3

  • Mennyit ér ma?

    A gépetek, konzol, bármi....
    Én kiszámoltam hivatalos listaárakkal a gépemet. Hát kicsit felment a vérnyomásom. Azaz ha ma megválnék tőle és közel 100k-val kevesebbet kérnék érte mint illene akkor szinte 0-ra jönnék ki, megkapnám azt az árat amiért vettem. Ez a dollár mizéria ad az áraknak és mindennek, baj van...

    Kolondrum 12 éve 35

  • Egy kipipálva

    Muter gépéről pötyögök, 15 col, E2140, HDD, stb... Ünneprontó dolog, de a célra jó.

    Lap köv hét elején, CPU PH-ról (nem reklámozom a kollégát, nincs szüksége rá közel 400 piros után), ram érkezőben, kis kavarral bolt részéről. A hűtőt ma hozta a futár.

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Régi cpu,hűtés,ram,lap elkelt. Utóbbit kivéve itt ismert tiltott ember vette meg, de korrekt volt mint szokott. :R

    Kolondrum 12 éve 5

  • Mátol így. Nem gyenge.

    noob.hu/2012/01/02/20120102023_0.jpg

    Van billzetem is, Revoltec XL3, még a világítás is megy rajta.

    Kolondrum 12 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.