2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • OLX és HV apró gyöngyszemek

    Lassan lassan gyűlnek a gyöngyszemek, főleg OLX-ről. A tegnap előtti is elég érdekes volt.
    Ennyire előre ne szaladjunk. Itt az szokás, hogy ha valami nem tetszik eleve vissza sem ír az illető. Értem én csak a k a azt b b! :DDD
    OLX-ről hoznék nektek két szépséget. Adott egy telefon tok 450ft-ért. Minden jól indult, kérdezte a vevő jelölt, hogy el tudom e postázni neki. Mondom neki, hogy igen előre utalás után. Még ekkor sem volt semmi gond. Írom neki a lehetséges postai formákat és azok árait. Az erre adott válaszra jött tőlem ez a fej: :F
    "nem gondolod komolyan, hogy ezért a néhány száz forintos tokért ennyi postát ki fogok fizetni." - Nagyon gyorsan átcsaptam nevetésbe és leírtam neki mit gondolok majd tiltottam.

    A legfrissebb eset is hasonlóan jól indul. Ott személyes átvételről volt szó, semmi probléma nem volt, mindent közöltem. Utolsó előtti napon írtam neki, hogy itt a számom ha nem tudná és én is elkérném az övét, mert szolgálatban vagyok és van 1% esély arra, hogy nem tudok pontosan érkezni. Az erre adott válasz szintén: :F
    "Akkor nem érdekel hagyjuk." - Szintén leírtam neki amit gondolok, bár kiegészítve a korábbi OLX-es gyöngyszemekkel és, hogy ön egy újabb idióta fajta! A meghiúsult találka időpontjában írtam neki, hogy "pedig ráértem", majd letiltottam.

    Folytatás...

    Kolondrum 9 éve 130

  • Spuri ahogy én látom eddig

    Soha életben nem hallottam erről az adalékról, egészen egy blokkból előjövő hangig. [link] Akkor kérdezték meg, hogy előtte használtam e, mert ha igen kizárnak pár dolgot. A "zaj" megoldódott, de megmaradt a neve és úgy gondoltam veszek egy 500ml-es flakonnal ami 250l benzinhez elég. Ez az én esetemben 6250km-re elég durván, lefed egy olajcserétől olajcseréig tartó intervallumot.

    Mivel írtak olyan dolgokat mint fogyasztás csökkenés, így eltettem 1l teljesen átlagos benzint is a spuris mellé, majd a tankban lévő 5l-hez adagoltam ~10ml spurit. Érdekes, de ez a 10ml szembetűnően megváltoztatta a benzin színét. Elkezdtem kijárni, jöttem mentem nem történt semmi, mert hát csodaszerek nincsenek. Annyira nem hittem benne, hogy a gyártó weblapját csak érintőlegesen olvastam, a főoldalt, ez később lényeges.

    Folytatás...

    Kolondrum 9 éve 22

  • Probiker KX4 Minimal Modding

    Itt már full felszerelve kamerával. Riasztó vagy sem ez van.

    Megmondom őszintén ez már kissé kényszercselekvés. Kissé morzsolja az idegeimet, hogy bontóba megy a motor vagy javítható a blokk emberi áron. Előbbi esetben ennek az egésznek legalább 1 évre nincs értelme, mert nem nyertem még a lottón. Ezért elkészült a full matt bukómra egy minimal modding, amit inkább lehet hívni láthatóságnak.

    Alapjait utánajárás és méregetés előzte meg. LED-et nem akartam, mert ide nem illik és a sok LED sokat fogyaszt, továbbá fizikailag is vastag. Addig-addig bújtam a google-t még rá nem akadtam az EL wire és EL tape nevezetű fényt kibocsájtó dologra. Electroluminescent wire (angol) - Működéséről is el lehet olvasni mindent, ebből fakad amúgy a tápegység, de erről később.

    Folytatás...

    Kolondrum 9 éve 0

  • BlackBerry 10 OS vs. Sjcam SJ4000 Wifi Android App

    Úgy gondolom akad kicsi országunkban olyan ember akinek ilyen akciókamerája van és BlackBerry-t használ. Nagy pofára esés lenne ha nem menne az android app a BB10 OS-en. Ha röviden kellene kifejteni akkor azt mondanám: Megy. Kicsit hosszabban: Jól megy.

    Képekben a legújabb 0.9.7.6-os hivatalos utolsó BB 10.2-es OS-en:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Folytatás...

    Kolondrum 9 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.