Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Első tapasztalatok

  Eltelt egy hét, nem egyszerű. Sok dolog miatt nem az. Az alapoknál vannak gyenge részek. A alapok az életkorom többek között, ők 2x az én korom legalább. Itt dőlnek le a gyenge falak. Bármit mondok kérek az nem jó, még akkor sem az ha nem teszik szóvá, utalnak rá, mutatják, vagy flegmák. Csak azért történik "valami" mert meg kell csinálniuk amit mondok. Néha kicsit olyan a szitu mint amikor a kisegér odamegy az óriáshoz, az óriás fölé magasodik, de mégis minden a kisegér szerint történik. A másik gyenge alapja a dolognak a tudás hiánya, tipikus esete annak amikor a felettes alig tud valamit (egyelőre), néha csak próbálkozok. További gyenge alap, hogy amit nekem nem, azt lehet a beosztottnak, igenám, de a beosztott passzív akkor igen is én csinálom meg még akkor is ha nagy hőbörgés követi, ma éppen a hátam mögött. Csak azzal lehet valamit mutatni és csak azzal lehet célt érni ha te magad mész oda megoldani a dolgokat, hogy mutass némi példát. Ha többet raksz le az asztalra adott kategóriában. Ma kipróbáltam és tudjátok mi lett a vége? Kuss! Síri csend, nem volt hőbörgés.

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve

 • Egy kép páromról - UPDATE 09.06

  Látom ám, hogy sokakat érdekel a kép. ;) - én látom a megtekintések számát.

  Az első ma készült a másik meg egy évvel ezelőtt szinte napra pontosan. Helyileg is ugyan ott pár méter különbséggel. Én a fejemet fogtam.... Ő meg azt mondta a második képre, te kiengedtél így az utcára? Érdemes megnézni a két arckifejezését,az mindent elárul!

  Törölve!

  Igen, köszöni jól van.

  Update:

  Gergő_ kedvéért: [link]

  09.06 2010 - 2012

  Kolondrum 6 éve 27

 • Lindsey Stirling - A kis ugribugri, de aranyos.

  Nem is tudom olyan túlpörgött, de tetszik. Ő az egyetlen akire feliratkoztam.

  [link]

  Kolondrum 6 éve 26

 • A 0 perces telenoros szám és a 2.000.000 dollárom

  A történet annyi, hogy nagymuterom kapni fog egy mobilt, mostanra minden összeállt. Azt tudni kell, hogy a myphone 1030 is kemény dió ha kezelni kell, a problémát tetézi az írásom végén lévő kis videó. Egy plusz kis nehezítés, képzeljétek csak el ha kap egy ilyen üzenetet a majdnem 90 éves nagymemám. Ez még hagyján, hívták is a számot, mint kiderült az illető a keresztapját kereste és biztosan ez az ő száma! Most ezek után adjam a kezébe nyugodt szívvel?? :((

  [link]

  Más is nyert....

  Megjegyzés: A vodás számomra is jött már hasonló.

  Kolondrum 6 éve 36

 • Lazítás képpen

  Tehát, a világegyetem formája... Fánk? Gömb? Lapos? Tegyük fel gömb alakú, oké, de az miben van? Ma sem alszom. :D Arról nem is beszélve, hogy felénk robog az Androméda és 4 milliárd év múlva forntálisan belénk jön. :DDD

  Natgeót nézem igen. Bránok, meg membránok. :)) vége!

  Kolondrum 6 éve 23

 • Mentem egy kört

  Elég nagy kört. Szépen lassan nézelődve csak úgy, persze a főúton rendes tempóba.
  Magam sem hittem volna, de mindenhova amit kitalálok. Volt, hogy csak megálltam nézelődni.
  Reggel kb 10 fok volt, de ez a kép egy kicsi mosolyt tud az ember arcára csalni:

  Munka után kicsi villanyszerelés, hazafelé megálltam. Hova? Megvan. :R

  Folytatás...

  Kolondrum 6 éve 4

 • Bershka

  [link] Mint az alábbi linken látható ez egy menő márka, de elég csak felnézni vaterára ha az árára vagytok kíváncsiak. Csak kiragadtam egyet a sok közül. Linkelhetnék Mexx-et is, a sor hosszú. Ezek mint tudjuk drága cuccok. Van aki súlyos ezreket ad ki ilyen göncökre én ezzel dolgozom! Megmutassam? [link] :DDD Gyakran kerül elő teljesen új felső, nadrág és minden mi ruha. Én egyet megfogok aminek tetszik az anyaga és pár perc alatt a fenti állapotba hozom. Zsákszámra kapjuk őket általában totál tisztán mintha a boltból jött volna. Tehát tessék csak továbbra is súlyos ezreket kiadni ezekért. Majd gondolok rátok amikor épp olajba áztatok egy mexxes felsőt. :))

  Kolondrum 6 éve 3

 • Napi teszkó

  Elmásztunk mert vacsira kellett pár alapanyag. Melóba is vettem pár dolgot, közöttük diákcsemegét 100g-osat 2 csomaggal. A bolton kívül párom kérdezi: te 2x359-ért vettél 2x100g diákcsemegét? Miközben mondom neki, nem, 219 volt kiírva háton fordultam. Tömeg.... Mondom van egy kis gond. Élet megáll, mutasd mi van kiírva, valóban 219 van kint, papírmunka, különbözetet visszaadták. Én nem vettem volna észre, pedig szoktam használni az árleolvasót, most éppen ennél a terméknél nem tettem meg. A sajtot pedig megnéztem. Tehát tessék odafigyelni. Ez nem 2 forint, durva lehúzás lett volna.

  Kolondrum 6 éve 23

 • Tudja valaki a "típusát"?

  Önmagában nem ő a gond, hanem a tesói! Sokan vannak és bemásznak az ablakon, de nem hozzám! ;] Ellenben bármikor jöhetnek hozzám is, úgyhogy 30 fok ide 30 oda ablak bezár!
  [link]

  Kolondrum 6 éve 42

 • Juteszembe!

  Igen bevállalom, munkaidő lejárta után kiballagtam a tartózkodóból és kibontottam egy pezsgőt, elosztottuk 3 felé, koccintottunk és megittuk. Mindezt 2 kolléga áthelyezése miatt! Nyugodtabb az élet! :R
  Nekem elég nagy a poharam, volt baj hazafelé, de megérte!! ;]

  Update: Meg is kaptuk, ittunk, hogy elment? Igen! ;]

  Kolondrum 6 éve

 • Haza kellett jönni mert pizzát ígért nekem

  Már reszeltem sajtot meg a szalámit is összevágtam. :B A sütő melegszik, a tészta kel. :))

  [Videó1]

  [Videó2]

  [link]

  [2x közelebb]

  Update:
  [link]

  [link]

  [link]

  Kolondrum 6 éve 13

 • Vodások figyelem!

  Az alábbi számról kerestek amit nem vettem fel és vissza se hívtam: [link]

  A számot írjátok be a googleba.

  Update! 04.27. Tegnap éjjel 2x hívtak egy pesti számról amire hozzátenném nem emlékszem csak most láttam. A googleba beírva kiderült, hogy eladni akarnak nekem valamit, valaki szerint hajnyírót, a lényeg, hogy azokat zaklatják akiknek a száma titkosítva van, nem elérhető a tudakozóból.
  Kezd elegem lenni, fogom és kivágom a vodás kártyámat.

  Kolondrum 6 éve 10

 • Picit a nokiáról.

  Már jelez nálam valamit a kis betű, mint minden téren.

  Adott egy nokia N8-as, páromnak vettem, pontosabban az E6-ot cserélte le. Ő egy használt készülék, de gyári garis még 1 évig. 3x volt bent náluk nem mondom hol, de peten annyit segítek, legutóbb már kapott új kijelzőt, új érintőt, új kamerát, és még sorolhatnám, rá sem ismerünk, szép, de még mindig nem jó, mert a hibáit produkálja. Hiába kapott kiemelt figyelmet és hiába volt bent 2 hétig. Én elmondtam, hogy használni kell heteket és kijön a problémája. Ami röviden: random fagy, lila kontraszt amit a billzár orvosol, érintő totális kikapcsolása, csak a gombok működnek. Miután megérkezett harmadszor én már reméltem ,hogy jó lesz, de 3 nap alatt 2 hibát produkált. Jeleztem a legutóbbi körnél, hogy FŐDARAB CSERE, nem nem majd eldöntik bent, ez lett a vége. A gond nem itt van mert el lesz adva tök mindegy mennyiért, a gond ott van, hogy nem reagálnak a levelemre amiben jeleztem, hogy ismét rossz mit javasolnak. Nem a szomszédba vannak helyileg és ez a szaladgálás, na értitek. Elébe mentem volna mailben, hogy spóroljak pár kört. Ez egy ovi-s mail cím és erre basznak reagálni, bezzeg a 808 előrendelést felvették tőlem. :U
  Jelenleg nem érdekel a dolog mert odébb van a 808 megjelenés, de majd ha jön és meg kéne támogatni ennek az árából akkor borul ki a bili.
  Valaki tud valami okosat mondani? :U

  Kolondrum 6 éve 7

 • 2555

  Köszönöm Neked! :)

  Kolondrum 6 éve

 • Időjárás Widget Belle by TaylorPro - V:20.00(0)

  Előzmények - gyári widget 18.00(5)

  Köszönjük TaylorPro-nak! :R

  Ezen verzió a Belle FP1-es kiadásából kivett és picit módosított kiadása! Tesztelt, megbízható! Akinek nem megy annak telefon vagy user(te magad) hibája van!

  Changelog:

  -Credit: Taylor, www.smartphonepro.hu

  -Az időjárás frissítés után bontja az internet kapcsolatot.

  -Javított vizuális megjelenítés. Nappal napot, este holdat mutat, ha nem takarja el felhő! Jó mi? :)

  -Módosított félig átlátszó háttér.

  -Minden nyelvet tartalmaz.

  -Minden Pro Edition rommal kompatibilis.

  -Csak hackelt rendszerre telepíthető!

  Adatforgalom - jelenlegi hely beállítás esetén óránként:

  wifiről kb 37Kb
  Mobilnetről 30Kb

  Havonta maximum 26.8Mb adatforgalom abban az esetben ha a hónap (31nap) minden napján minden órájában 1x lekéri az adatokat!

  Kolondrum 6 éve 0

 • Ez mi? fb tudorok ide!

  MI a jó isten ez az én telefonomon? ? Valaki talizott* már ilyennel???
  [link] :W :((

  *találkozott

  Kolondrum 6 éve 27

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.