2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Búcsúzik a Xiaomi nemzetközi bétaprogramja

    Úgy kell neki! 28281* elküldöm több béta alatt ugyan azt a hibát és semmi sem változik, továbbá nem előre, hanem vissza fejlődik több dev, hát akkor tehettek egy szívességet. :C
    Egy ideje már csak stabil, éppen a fentiek miatt.

    [link]

    Kolondrum 5 éve 1

  • BBM Messenger

    Kolondrum 5 éve

  • BlitzWolf BW-SHP2

    A történet kb 10 éve indult útjára. Ekkor döntöttem úgy, hogy a szobai villany távirányítós lesz. Meg is vásároltam Vaterán egy 433MHz-n működő távirányítós konnektor szettet. Az elem nem olyan régen lett benne cserélve, azért ennyi idő után adta magát a dolog.
    Pár hete banggoodon megláttam, hogy az egyik kedvenc gyártóm a BlitzWolf forgalmaz 2.4G wifi hálózaton kommunikáló kapcsolható konnektorokat. Ekkor még csak nézegettem őket, mivel van belőle USB-s verzió is. A lényeg, hogy szkeptikus voltam megbízhatóság terén. Viszont befutt ez a kis okosság: [link] Kettő és fél perc alatt működésre bírtam, szerethető darab. Mondtam magamba, ha ez ilyen könnyen ment és ennyire stabilan teszi a dolgát, akkor jöhet a következő szint.

    Hát mit is mondjak. Másfél perc kibontással együtt. Már kukáztam is a 433MHz-s rendszert.

    Folytatás...

    Kolondrum 5 éve 20

  • Az 1 napos ellátásról

    Helyszín: 1081 Budapest, Fiumei út 17.
    IV. emelet - összevont traumatológiai osztály
    Parkolást érdemes jó helyre fizetni,.mert kcsg megbüntet app hiba nem ok a méltányosságra.

    Első körben le kell szögezni, aki ide befekszik, biztosan kilép a komfort zónájából.

    Megbeszélés alapján az ember fogja magát felmegy lifttel a 4.-re és leül a hosszú folyosó elé a lifttel szemben eddigi tapasztalat alapján reggel fél 7-kor. Előbb utóbb valaki jön és megkérdezi befeküdni jött e, illetve ki a dokija. Odaadja a papírjait, aztán cuccokkal együtt (erről később részletesen) elvezetik egy kórterembe az ágyához. Itt már fekszenek több napja bent lévő emberek, vagy akik aznap reggel mennem haza. 4-5 fő is lehet egy teremben. Nők, férfiak külön vannak természetesen, életkor állapot szerint is van odafigyelés, azaz nem fognak betenni eddigi tapasztalat alapján olyan terembe ahol mindenki pelenkázásra szorul.
    Általában tudja az ember hányadik lesz aznap. Én voltam első és negyedik is délután.
    (Ha első vagy, akkor nem sokkal később jön a nővér, hogy vetkőzés totál nullára és ágyra fel, adnak a témához egy hófehér lepedőt. 😎 Remélem már mindenki érzi milyen jó dolog ez.)

    Folytatás...

    Kolondrum 5 éve 6

  • Van jegyed mégis büntetés vár

    Hátha tud valaki okosat mondani. Nem szoktam ügyet csinálni a parkolásból, akkor sem ha egészségügyi intézmény előtt kell. OBSI.
    Simple app. Tegnap Jegy megvásárol, idő letelte előtt hosszabbít. Majd annak lejárta előtt 2 perccel lemegyünk, hogy végeztünk, de ott a fizetési felszólítás. Röviden mi történt: A hosszabbítás már nem jó kerületre lett befizetve, mert az app úgy gondolta ugrik. Személyesen elutasították a büntetés törlését, mert nem perem kerületre ugrott az autó helyéhez mérve. Szóval alapból volt egy vaskos parkolódíj + közel 4k bünti, 15k ha bla bla bla...
    Telefonba azt mondták küldjem be a parkolásról kapott maileket + a bünti azonosítóját, de a bibi az, hogy senkit nem fog érdekelni hova szólt az első jegy ezt megsúgták.
    Értitek, magammal akartam kiszúrni, hogy rossz helyre vettem és bíróságot is akartam fizetni. Szándékosan ilyet senki sem csinál.
    Egyéb ötlet?
    Ez olyan mint reggel 5-kor a papa robogóval minden áldott nap, fehér helyett kék led világít neki elől és sapkában megy, de engem baszogat a vizsgáztató, hogy nem gyári a fék/kuplung kar és mi ez a kipufogó. A bicska a zsebemben kinyílt. Odaállok fizetek és engem bszgtnk. Ötlet?

    Kolondrum 5 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.