2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mit látunk a képen?

    Több helyre is jó.

    Aki kitalálja annak jár egy.

    Kellemes ünnepeket mindenkinek! Itt már dec 24 van képletesen, kint esik fenyőfa bent (20 perc allatt be lett faragva), sütik készülnek, én eközben a fenti dolgokkal foglalkozom, közben be is gyújtottam. Feldobtam egy labdát úgy érzem. ;)

    Kolondrum 5 éve 15

  • Napi 30 fillér az életért, 10 éven át

    Cím javítva ;) Mintha bármit számítana.

    Üdv! Napi szinten hal meg valaki szénmonoxid mérgezésben. Hát nem igaz, hogy nincs 12.000ft-ja az embernek, hogy 10 éven át valami résen legyen ha jön a csendes gyilkos.

    Utánaolvasott megbízható típus. Honeywell XC100

    Létezik XC70-es, ő csak 7 évig él alapmodell, de létezik XC100D is ami jelzi is a szénmonoxid szintet. A sima XC100 egy arany középút, úgy sem nézed, hanem szaladsz ha rákezd.
    Mi már tudjuk milyen ha éjjel verik az ajtót, hogy azonnal el kell hagyni a lakást (régmúlt). Érezni nem éreztük magukon, de kimutatható volt a szervezetünkben, azóta XC100.

    Kolondrum 5 éve 60

  • 7 hét 3 nap gisz - 1 műtét

    12.13. Az eredeti írás körülményei megváltoztak, közben rájöttek, hogy műteni kell és tovább kell ez miatt a gipsz is, sőt a történet valahol nyár előtt ér majd véget. ;)

    Szóval.

    Először is azt tudni kell, hogy az ember szoftvere kissé átalakul, akklimatizálódik, pár nap alatt. A tudat, hogy nem maradok így egyszerűbbé teszi az elviselését, másképpen hagyjuk is. Ahogy telnek a percek, órák, napok úgy fut bele az ember egyre több problémába, amiknek száma mára olyan szintre került, hogy már nem is szabad listázni. Néhány példa. A fürdés. Hát arra most úgy gondolok mint egy kötelező jelleggel ismétlődő rossz dolog minden áldott este. Hosszadalmas nehéz körülményes, izgalmas mert ha hibázol pofára esel.
    Nálam legalábbis alap, hogy kissé haszontalannak érzem magam. Begyújtani be tudok, ugyan nem egyszerű utána lábra állni, néha megvárom ott ülve még leég. A tüzelőt behozni nem tudom, ki még úgy ahogy kimegyek, de megfogni nem tudom. Vagyis vagy fogod vagy helyet változtatsz. Én már inkább nevetek rajta, mert nem maradok így. Már nem is annyit káromkodok mint az elején.

    Folytatás...

    Kolondrum 5 éve 56

  • Qc3.0/2.0 Trigger

    Sziasztok. Nem tudom ki hogy van vele, de én szeretem a frissen érkezett PowerBankokat (is) kimérni tudja e amit kell neki 5V-on és Qc-n, bár utóbbi általában egy másikhoz hasonlítás, mert erről nem beszél a gyártó. Eddig csak 5V-on tudtam mérni, mert nem volt eszköz ami lekommunikálta a bankkal, hogy kapcsolja be a Qc-t (feszültségtől függetlenül). Megérkezett a kb 1500ft-os kütyű ami megszólítja az eszközt, hogy kapcsoljon feljebb 5V-ról. Az Ampert műteherrel állítom (ügyelni kell, hogy bírja a terhelést). Nagyon okos cucc. Csatlakoztatás után detektál és megnézi mire képes az eszköz. Ezek után lehet Qc szabványtól függően léptetni a feszültség szinteket vagy Qc3-on 0.2V-os szintekkel 12V-ig eljutni. [link]

    [link]
    [link]
    [link]

    Folytatás...

    Kolondrum 5 éve 1

  • Mindennapok

    Amikor már nem a vga, cpu stb hoz lázba. Tudjátok mi a legjobb benne?
    A legfontosabb emberrel vagyok itt is. Nincs akadály előttünk. Mert megoldjuk. És pont.

    További 71db kép van erről

    Kolondrum 5 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.