2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Porckorongsérvem története, eddig

    -A képen még nincs kiszakadva-

    Sziasztok! Talán te is a "minden negyedik" vagy, csak nem tudod. Senki sem jár spontán MR/CT felvételre merő szórakozásból. Pedig, ha free lenne és/vagy könnyen hozzáférhető, azonnal lenne egy rakás "beteg", degeneráció. Attól, hogy látszólag minden oké, attól még probléma lehet, minden fajta jel nélkül (nincs tele a "kulacs"). Jelek? Jel az bármi lehet. Reggel nehezen tudsz kiegyenesedni? Jel. Gyakran zsibbad a lábad? Jel. Nem tudsz mindig megfogni egy tollat? Jel. Szédülsz spontán? Jel. Ezer ilyen van.

    Én a kifejezést sem nagyon ismertem. Aztán hirtelen azon kapom magam, hogy ülök egy folyosón párommal és várom a sorom sürgősségi MR-re. Na, de ne szaladjunk ennyire előre. 2021.07.06. reggelén, akkor már több napnyi "probléma" után jobbnak láttam lemenni a háziorvoshoz, hogy írjon ki 1 napra, mert hétvégén mennénk elő nyaralásra, szabadnap kiírva, előtte kicsit pihennék, hisz nem szoktam beteg lenni így 34 évesen. Rendelési idő előtt már ott ültem, mert utálom a tömeget. Meg is örültek nekem, mert engem nagyon ritkán látnak és akkor is hamar végzek.

    Folytatás...

    Kolondrum 3 éve 39

  • Miért vált az ember jobb telefonról régebbi típusra? MI 11i >> Poco F2 PRO

    Sziasztok! Mióta Kínában megjelent a Redmi K40 PRO Plus , azóta vágyom rá EU-s kivitelben. Hozzánk MI 11i néven érkezett el. Már jóval az EU-s megjelenés előtt rendeltem hozzá tokot, lencsevédőt, mindent mi kell egy telefonhoz szerintem. Kettő nappal ezelőtt meg is vásároltam, ezzel nyugdíjba küldtem a Poco F2 PRO-t. Az öröm a vásárlás másnapjáig tartott. 5 óra aktív használat után már meg is hirdettem és nagyon gyorsan elkezdtem visszaköltözni a "jó öreg pocoba" még azelőtt, hogy hazaértem volna a munkából. (Vittem magammal a poco-t, hogy átmozgatom a média anyagot).
    Csupán egy fő és egy mellék ok miatt.
    Fő ok: Üzemidő
    Mellék ok: Ujjlenyomat olvasó oldalt van, nem a képernyő alatt.

    Visszaköltözés előtt kapott a poco egy MIUi ,12.5-öt és egy resetet. Mintha új telefon lenne.
    MI 11i: Értem én, hogy Stereo hangzás, 120Hz meg könnyű miegymás, DE ilyen hálózati viszonyok mellett nekem nem fér bele ennyi töltés /nap.
    Még nem jön ki egy legalább olyan üzemidejű telefon képernyő alá épített ujjlenyomat olvasóval mint a Poco, addig biztosan marad. Hála égnek az akkuja is megkímélt.
    Most elég nyomott áron (sztem), próbálok túladni a hibámom. :)

    Kolondrum 3 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.