2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Unatkozóknak

    Lábatok között.

    Kolondrum 4 éve

  • MI 9T vs. MI Note 10 és egy kis Redmi Note 8 PRO

    Nem egyszerű történet az biztos. Pro és kontra.
    Soha nem telepítettem még ilyen tárhely foglaló feleslegességeket, de most kivételt tettem, de csak is azért, mert ilyen együtt állás többet nem lesz:

    Érdekes, a 8 PRO rendes meleg lett, a 9T enyhén langyos, még a Note 10 semmiféle hőt nem termelt. A Note 10 kamera modul együttese hajlamos melegedni hosszabb kamera használat után.

    Szóval a fő kérdés ki miért vesz telefont. Amit tudni kell, hogy most 9T-m van, 6/128-as, úgy mint Tulipantinak is. A Note 10 az enyém lesz (?), a 8 PRO Tulié.
    Ki még nem írtam soha, de a 9T ujjlenyomat olvasója egy hulladék, ezen nincs mit beszélni. A MIUI11 sok javulást hozott, de még így is gyakran futunk bele abba, hogy a "próbálja újra" üzenettel fogad, akkor már sok-sok másodperc próbálkozás után. A hiba mindkét telefon esetében fenn áll, nálam meg főleg, mert előfordul, hogy mondjuk kint tevékenykedek és fel akarom oldani. Aztán ha picit koszos a kezem vagy megsérült az adott ujj akkor már ki is akad tőle.
    Talán a fólia teszi? Ha igen akkor életképtelen, mert fólia nélkül nálunk nincs telefon. Talán ez a fő ok amiért képbe került a fenti két telefon. Üzemidőről már nem is ejtek szót. ;)

    Folytatás...

    Kolondrum 4 éve 25

  • Itt vagyok

    Jah. Még. Nagyon kiesik a PH és minden lapcsalád. Kinek van erre ideje?
    Nekem sem időm, újabban kedvem sem. Picit magasabb dolgok mozgatak, mert nem ettől lesz fűtés, vagy villany, de nem is ettől lesz nekünk jobb. Mint szórakozás valahol a végére került. Azt sem tudom már kire kell vagy kéne haragudni. Pacsi mindenki.

    Ph helyett (részlet az elmúlt évből):

    90db csavar 396cm hosszan belehajtva, 9 pánt hátul, fa ragasztó, extra erős szilikon a csavarokra, 2 réteg festék minden elem külön fesve. Elsőre Sztem nem lett rossz.
    korábbi és az új
    [link]
    [link]

    Villany + töltő lehetőség:
    Felástam az udvart 33m-en, bele tettem 3*10-es földet meg pár finomságot. Meg lefolyó is van a csapadék víznek, meg beton akna ahová folyik. Azért ez nem volt laza ügy mire kész lett.
    7.4Kw-ig ha a kismegszakító cserélődik 32-esre, most 5.7Kw a plafon házzal (25A). Minden appal is megy.
    10m 5050SMD van fent, 10.8W/m. 108W helyett 56W.
    [link]

    Folytatás...

    Kolondrum 4 éve 22

  • Lelőtték az oldalt, ahonnan fel lehetett tenni a Mate 30 mobilokra a Google appo

    [link]

    Itt nem találtam csak pozitív cikket. :D nem féltételezek semmit.

    Kolondrum 5 éve 39

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.