2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Blokád alatt állunk

    Próbáljatok meg aláírást változtatni.

    Én erre próbáltam: Ami fusit ma megtehetsz melóban, ne halaszd holnapra!

    Kolondrum 12 éve 15

  • HELP!

    Likvidálva a rendszer. ÁMEN!

    Karácsony karácsony, de a gépem reggelre megnyekkent. Aki tud és itt van próbáljon meg segíteni!
    A hiba: A GTX570-et cserélték 580OC-re, betettem, megy, majd látom, hogy fagy a 3d mark vantage, vagy töltés legvégén, vagy a teszt alatt, 50-50%-ban itt vagy ott. A 3d mark 11 lefutott 1x azóta nem néztem. A 3d mark 06 is lefutott 1x. A crysis 2 fullos javított dx11-es Hi textes kivitele hol pár perc után hol fél óra után fagy, vagyis elmegy a kép, esetleg előtte zöld kockák jönnek elő egy pillanatra. Ugye VGA hiba, mondom fasza.... 8800Ultra vissza, hiba jelen van, mondom aj aj aj! 8400GS be, hiba megvan! Jó jöhet a ram, 5 és fél óra teszt után hibátlan, másik ram be, azzal is fagyok. SSD? végül is új. SSD ki, 40es IDE HDD be, hiba marad függetlenül a vga milyenségétől. Szünetmentes? Az is új! Kikerültem! Hiba maradt! OC a gép? OC OFF! Hiba maradt! Bios default? Hiba maradt! Egyéb ötlet?Azt tudni érdekemes, hogy csak terheléskor (3d mark, játék) fagy, de a furmarkot bírta pár percig még néztem! Fagyáskor a terhelés marad, azaz a karik sípolnak (kondik) és a fogyi mérőn mintha semmi baj nem látszana kéri a naftát a gép. A vantage ha teszt alatt fagy, az idő és az FPS megáll, de a frame számláló nem és a végtelenbe is képes felszámolni, de van hogy az is megáll. Kilépni nem tudok belőle mert max a fekete képig jutok el. KB itt tartok most.

    Folytatás...

    Kolondrum 12 éve 43

  • jövőre is

    Lesz ez a f**** xfaktor. :W Egyszerűen nincs egy k********tt rendes műsor ebben a ******* tv-ben.

    Kolondrum 12 éve 62

  • APC Back-UPS BE700GR szünetmentes táp

    Ha eljő az áramszünet, én csak vállat rántok a szünetmentes barátommal. És ti?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 96

  • Kicike játék

    Az alábbi kis ppt-t én csináltam anno a sulimnak (nagyon régen!), egy dekoratív mittuménmit tanító tanárnéni megkért rá, projektorral nyomta, eltettem. Emlékszem kitöltöttem, de nem tudom mi lett a vége. Kitöltitek? :U

    A címe, konfliktusok kezelése.

    [link]

    Ami kiderül majd:

    Versengő - Problémamegoldó - Kompromisszumkereső - Elkerülő - Alkalmazkodó

    Saját pontjaim: 7-6-6-7-4

    Azt kellett megtudnom amit eddig is tudtam, nem alkalmazkodom!

    A megfelelő kérdés számhoz való betűtöket (30db) ide vagy pü-be, én meg majd elküldöm lassan a végeredményt vagy ide vagy pü-be, ki hogyan kéri. Jó játék higgyétek el.

    Kolondrum 12 éve 0

  • Welness hétköznapok

    Igen, megyek kicsit kikapcsolódni. Fúúú nagyon várom már. Ez egy nagy városban található szabadidő center, sok emeletes, sok ember sündörög benne azt lesve, hogyan szolgáljon ki. Kb 2 hete kaptam időpontot, nagy az izgalom. Free kaja naponta 3x (elvileg) és ehhez társul a garantált fogyás, sőt garantálják (szinte), hogy utána is kussol a vendég. :U A recepción taj kártyát kérnek, a felső emeleteken sok (azaz rajtam kívül többen egy szobában) ágyas szobákban van a szállás, ahol hörögnek majd, röfögnek, horkolnak, finganak és még ki tudja mit csinálnak. A vendégeskedés másnapján kiütnek vagy gázzal vagy innyekcióval, jó páran kifeszíti a nagy ;] cámat és kb 1 óra alatt ritkítják a 31 db fogból álló állományt. Mindezt szépen a tudtomon kívül fájdalommentesen. :U Az más, hogy ha fel is kelek a tepsiről kva car lesz, de akkor sem fogok tudni arról, mi történt az egész alatt.
    Úgy gondoltam 2012-ben ejtem meg a beavatkozást, de egy falkaparással telt éjszaka után nagyívben l*****tam, hogy tepsire kell felmászni, altatnak és rhdt módon nem bírom a megváltozott környezetet. Egy szem pillantás alatt átértékeli az ember azt az egész nem bírom ki dolgot. TI fogtok szórakoztatni a bentlét alatt! HA akartok. Rengeteg zenét viszek és kis kapcsolatot a külvilággal, a telefont, minden más csak töltelék erre a pár napra.

    Folytatás...

    Kolondrum 12 éve 115

  • Kinek ez kinek az

    anjani182! Ez a jelenlegi állapot. :))

    Kinek ez az kinek az, tudom nem droid meg nem ios, de a miénk és szeretjük.
    A képek egy része digittel, egy másik része a szürkével készült.

    SymbianOS ---------- nagyítható ---------- Tulipanti

    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Folytatás...

    Kolondrum 12 éve 25

  • Pénzlehúzás

    Jobb címet nem találtam a történetnek. Eladtam az egyik Nokia N8-as telefonom. Úgy állítottam be, hogy akkut kímélje és amit lehet elmondtam a netes részéről. Előtte a vevőnek NEM volt SOHA mobilnete. Ma éppen egy lehetetlen helyen állva csörög a telefonom, hogy zavarhat e. Mondom mond.... (felettem az 1KV de jóóóóóóó) A történet annyi, hogy hívta a T-mob, hogy "mi van?" Mert, hogy olyan adatforgalmat csinál mobilneten, hogy riasztották, pár óra alatt 8k-ig kúszott fel a számla. Teljesen ledöbbent és nem értette a dolgot. Kapott egy net csomagot havi 100Mb 990ft-ért a beszélgetés után, ezzel ugye nem jutott előbbre, de 990ft/hó és ha túllépi a 100megát belassul. Én itthon kicsit utána néztem és rájöttem a 8k-ra, tudva, hogy miket nézegetett állítása szerint nem sokáig: Nokia áruház, kis böngészés gyári böngészővel, mindezt azzal a net hozzáféréssel ami mindenkinek jár "Tééknél", 13ft/10kb forgalmazás, kicsit méregettem, reprodukáltam a dolgokat. 1:56 másodperc alatt 1400ft-ot generáltam le, igaz én wifin, majd kiszámoltam. Na ez a lehúzás. Ludas a Té, ludas a Nokia és ludas a felhasználó! Utóbbi inkább csak tudatlan (volt). Nem igaz, hogy kell ilyen szolgáltatás, érdekes a vodás számom ilyet nem tud, kapcsolat sikertelen üzivel leáll mert nincs net csomagom. A Nokia is ludas mert alapértelmezettnek nem kérdez rá a csatlakozásra csak használja. Ez a jogos megtámadhatatlan pénzlehúzás története!

    Folytatás...

    Kolondrum 12 éve 18

  • Sold

    minden hirdetett telefonom eladtam (7650 6300 N8 E6), most megyek haza az e6 bizniszről. Igazából üzennék! Minden hitegetőnek ló*** a hátsójába! A pofátlanság netovábbja lemondani a dolgokat az utsó percben, azt meg ne gondolja senki, hogy üzi után ami tartalma az, hogy átveszem de a t-s akció miatt nagyon olcsón, még kérdezi, hogy akkor jössz? Igen megy a **m az,majd ha a megbeszélt árat pengeteg!
    A másik, hogy átvenném ennyiért ha garos lenne de így.... Minden ilyen fazon húzzon ne is írjon! Keresitek az okot, hogy szinte ingyen adjam, hát nem fogom! Lehet menni tréhez és társaihoz ott van szép új függő szolgáltató menüs/logos telefon. Hahahahahaha!

    Kolondrum 12 éve 35

  • A Villanykörte Összeesküvés - A Tervezett Elavulás története

    Páromtól kaptam a linket, meg fogom nézni.
    [link]

    Kolondrum 12 éve 26

  • Váltás

    Bal oldal a régi, jobb az új.
    Bal a párom oldala a jobb az enyém.
    [link]
    [link]

    Aláírásomat ajánlom figyelmetekbe. :))

    Kolondrum 12 éve 24

  • Offline

    Offline, nagyon sajnálom. :O
    [link]
    A miért itt van csak kicsit gondolkodni kell.

    Ez pedig páromé: [link]
    Aki figyelt régen tudja hol szólalt ez meg ezekben a körökben. :))

    Kolondrum 12 éve 35

  • Meglepett

    Hogy kik írnak a VV5 topicba, többet néztem ki belőlük. Mivel ez a mondat feszt generálhat nem nyitom meg.

    Kolondrum 12 éve

  • Fizetett szabadság

    Ma kivettem életem első fizetett szabadságát. Tehát lassan 25 évesen sikerült ide is eljutni.
    Otthon dögölhetek egész nap és megkapom azt a pénz amit munkáért kapnék. Ez nagy dolog higgyétek el. A kutya nem kérdezte meg miért vagy meddig, csak annyit kérdeztek: Mondjam a napokat. Pont. El nem tudjátok képzelni mekkora dolog ez. Nem jött kérdés miért nem jössz, meg nem e lehetne elhalasztani meg a többi és még fizetik is.

    dalocska - ezt csak úgy, az enyém jó fej!

    Kolondrum 13 éve 11

  • T-rex 100S

    Update 10.26! Csarnokban ;] Nagy gáz aztán hagy szóljon. :))

    Ez illik rá a legjobban. Miért? Mert marha drága és fájdalmas érzés zuhanni látni, ezt azonnal éreztem. Mondom én nem repülök vele még a szimulátorral nem gyakoroltam, hát a 64 bites win7-et nem csípi. Ennek eredményeképpen 5 perc alatt eltörtem a kabint, cirka 3ezer Ft, ezért sem veszek, a celluksz csodákra képes. 2 napos - Most alig 5 perce jutottam el arra a szinte, hogy a szememtől centikre lebeg. Igaz elég ha megzavarnak és átmegy kaszabolásba. A super combo kivitelt rendeltem meg, ebben 2 akku van lénygében. Gyári farok lapátokkal elég instabil állítólag, de ezt már a második kiadással adták, persze én ezt nem tudtam, kínában már csomagolják nekem, így lesz egy pár tartalék.
    Meglepő, hogy mennyire törékenynek hat, de mennyire jól bírja a strapát. Ha simán leesik 1-1.5 méterből akkor mint egy labda visszapattan. Rendkívül fürge. Összerakás kérdése a dolog mire állítjuk be. 3 féle módot tud a távja, kinek mi a kényelmes joy funkciók terén.
    Nem tudom meddig bírja majd, de szinte biztos, hogy beviszem munkahelyre és elengedem a csarnokban miután a kapukat lezártam. :R

    [link]

    [link]

    Folytatás...

    Kolondrum 13 éve 5

  • "Thermostat" vs. sün

    Röviden a történet! Kuksi a sünink el volt költöztetve egy üres fűtetlen házba. Jöttek a hidegek kapott infra lámpát, sajnos ez nem bizonyult megoldásnak mert ennek ellenére kihűlt és már az ügyletet hívtuk ahol azt mondták melegre kell vinni, ott valóban bekapcsolt és bontotta a kis kecóját. :DDD
    Ezek után felhoztuk a már fűtött lakás pincéjébe, itt most ~19fok van, azaz kb 3 fokkal vagyunk a szundi üzemmód felett. Tegnap jött az ötlet, hogy ne egy időzítő óra kapcsolgassa a 100W-os infrát hanem a hőmérséklettől függően legyen automatikus az egész. A régi analog termosztátunkat előkerestem, kb 10 perc szerelés és kész is lett a béta változata, azaz kicsit gány, de a próbára ez is elég.

    [link] >>> Tulipanti csinált neki kis zsákot puha anyagból ebbe bele tud bújni, igaz még addig nem jutott el, de higgyétek el bele tud.

    [link] >>> olyan magasra tettem, hogy ne érje el.

    [link] >>> Kb így néz ki.

    Folytatás...

    Kolondrum 13 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.