Hirdetés

2018. október 21., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Nem hanyagság, a hely adottságai miatt történt!

  Elhívtak windowst telepíteni mert hogy lassú a gép nagyon és mint a porszívó úgy zúg, mondom jó. Én előtte infot kértem az alaplapról gépről. Kaptam is egy képet! Már ott gyanús lett [EZ].
  Odaértem, gép oldala levesz! Innentől a képek! No comment! :Y :Y
  [link]
  [link]
  [link]

  A vége happyend, cirka 40 fokot zuhant a procc hőmérséklete és 'enyhén" gyorsult fel!
  Készült videó is, abból látszik igazán, hogy milyen masszív cuccá tömörödött, karkötőnek is jó volt! ;]
  Annyit talán még érdemes leírni, hogy ez év nyarán egyszer láttam már a gépet és láttam mennyire lassú, win betöltés kb 5 perc volt stb, akkor 104 fokos is volt, de mivel nem volt időm ránézni így mostanra tolódott. Azért ez a 0 hűtés biztos adott az élettartamnak.

  Kolondrum 9 éve 21

 • HP P1120: Nagy, "szép", sokat eszik, az enyém, és már nem gyártják....R.I.P. :(


  Ott kezdeném, hogy az első 14' volt (1 col = 2.54cm) , Smile márkanéven futott Samsung képcsővel (szétszedtem és rá volt ragasztva egy címke), Max 1024x768@60Hz amit ki tudott magából préselni. Ebben a felbontásban döcögött max 4 évet. Utána büdös lett, a kép szellemképes, ütögetésre javult csak meg, idővel már a fényerő maxon se adott annyi fényt, hogy elég legyen. A sorsa a fészer lett becsomagolva, pár napja vágtuk ki a lomtalanításon (5 perc alatt elvitték pedig ráírtuk, hogy rossz).
  Őt követte egy noname 14' max 800x600@60Hz, halálra volt már sárgulva, de valami kellett. Pár hét után besárgult a kép, ütögetésre megjavult. A helyzet tarthatatlanná vált. Sulinetre vettünk egy [LG 702B]-t.
  A 14' után a 17' - 1024x768@85Hz-ben olyan volt, hogy mondtam magamban ennél jobb többet nem kell. 5 évet ment, igaz ma is megy, de sárga a képe elég gyakran, ütés, osd menü gomb hatására megjavul. Néha! :)
  Az eddig leírt monitorok alatt nem tudtam mit is jelent a TRINITRON szó, ma rájöttem, látni és hallani róla full más. Vettem egy 21'-os HP P1120 -at. Tulajdonképpen meg szeretnék emlékezni eme nagyszerű monitorról, és a benne található képcsőről, addig még léteznek működő darabok.

  Folytatás...

  Kolondrum 9 éve 8

 • Magyar Eü és én...

  Ma 2008.10.23 van, 22:42. Ekkor kezdem ezt írni, már hideg fejjel, de még tele indulattal... Aki nem bírja a trágár kifejezéseket az el se kezdje olvasni.
  Reggel elindultam munkába, igen oda, egy szerintem szép meló piszkos részéhez volt épp szerencsém, 4-kor volt vége a munkaidőmnek, 15:50-kor egy régi égetett tégla darabja a szemembe repült, nagy nehezen eljutottam a mosdóig, ott vagy 10 percig azon szenvedtem, hogy ne fájjon, ugyanis az ember szemgolyólya csukott állapotban is mozog akaratlanul. Hihetetlen módon fájt, már káromkodtam is, sok tíz liter vizet kiengedtem, majd egyszercsak jó lett, de rá kellett jönnöm, hogy nem javult a helyzet csak stagnált. Ugyanis nem tudtam becsukni a szemem. Forgatni stb tudtam, de becsukni nem!!!!, jött a főnököm épp, irány haza. Mondom majd nagy jól megvilágított tükörnél kimosom, hát nem jött össze, elkezdem könnyezni vadul, leültem a net elé és szemészetet kerestem, hirtelen beugrott, hogy OKt 23 van azaz SZTK kiesett. Kínomban hívtam anyumat (ő EÜ dolgozó), épp hazaért, rögtön ügyelet, ott a doki azt mondta nem nyúl hozzá, menjünk be a Mária utcába még ma. Mondtam magamba, hogy az ki van csukva én tőlünk be pestre most? ááááááááááááá! Ez volt 7 óra előtt picit. A vége az lett, hogy anyum eljött velem, hogy bevisz oda, két ok miatt, egyik, hogy homályosan láttam, másik meg, hogy ha rámjön az ami a legelején az pest közepén irtó nagy gáz lett volna. Nem volt baj egészen Margit hídig.

  Folytatás...

  Kolondrum 9 éve 14

 • Milyen egy jó apróhirdetés?

  Számomra ott kezdődik, hogy digit elő, makro üzemmód 4Mp, extra finom, 5-10 kép>feltöltés belinkel + újabban videó is szintén makroval 30fps, 640x480, alapos mindent megmutató. A vidit általában akkor csinálom meg ha van türelem, ugyanis ilyen nettel van hogy fél nap mire feltöltöm....
  Továbbá ha valakinek kérdése van az tegye fel én szívesen válaszolok rá, miért ne tenném? A meghirdetett termék azért van fent, hogy eladjam, a felmerülő kérdésekre válaszolni kell, hogy a kedves vevő lássa az tényleg olyan amilyen, nyílt lapokkal, sokan ezt nem ismerik itt....
  Továbbá HA kiírom, hogy az ár fix akkor ne alkudjon senki. Imádom azt az itt már hagyománnyá vált szöveget, idézem, "xx Ft-ért holnap elviszem hol tali?">>erre szívem szerint azt írnám>> Ember buktál matekból? Na, de nem szoktam! :)

  Annyira látszik kit mennyire érdekel a felrakott hirdetése, a kérdésekre adott válaszokból, az up-okból mindenből, én elsőként a profilt nézem meg egy hirdetésben, majd a hozzászólásokat, nem alapozok rá ,de meg szokásom nézni. Ti?
  Pirospont, feketepont téma: Adok ha korrekt volt velem az illető és akkor is ha nem, a színe a helyzettől függ. :D
  Eddig 1x volt olyan, hogy nem tudtam eldönteni adjam a feketét vagy sem, végül nem adtam mert csak 2 perc telefonszámlám + vagy 4 sms bánta. Belefért.

  Folytatás...

  Kolondrum 10 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.